[Επίσημο] MacBook Pro @2016

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

όταν τα έκανε analyze ,ακουγότανε ενας έντονος θόρυβος σχεδόν απο αριστερά και κάτω και κάποια στιγμή απο κάτω και στην μέση ειχε ανάψει απο τη ζέστη !!! στο analyze και μεγάλα αρχεία απο τραγούδια δουλεύει ο επεξεργαστής φαντάζομαι στο τέρμα η δεν μπορώ να καταλάβω ! πρώτη φορά το αισθάνομαι αυτό σε MBP στα αλλα ποτε δεν μου ζεσταθηκε τοσο πολυ η εγω δεν το ειχα καταλαβει !!

Αυτό για μένα από μόνο του είναι deal breaker. Και ο λόγος που ψάχνω να αναβαθμίσω το PC-laptop μου (μια ναυαρχίδα Dell κόστους επιπέδου Mac, που ποτέ όμως δεν τα πήγαινε καλά με τις θερμοκρασίες).

Το MBPro μου πάντως (13" 2015), όταν ζορίζεται, μπορεί να ακούγεται σαν αεροπλάνο, όμως δεν ψήνεται αισθητά. Απ'ό,τι φάινεται, ακόμα κι αυτό το προτέρημα μάλλον χάνεται.

Κατά τα άλλα, με γειες! Σίγουρα είναι όμορφο και εντυπωσιακό.

[ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Ευχαριστώ , με προβληματίζει πάντως αυτό με την αυξημένη θερμοκρασία στο κάτω μέρος , και πως να μην έχει,σαν τσιγαρόχαρτο το κάνανε το μέταλλο , έγινε πλέον το MacBook Pro φορητό με όλη τη σημασία της λέξης , έχασε όμως τη στιβαρότητα του x μοντέλου,Κερδίζει πολύ στην φορητότητα πλέον ..

Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Φιλος μ τώρα π το είδε το δικό μου από 13 αρι mid11 ήθελε να πάρει το καινούργιο και αύριο παραγγέλνει το ρετινα μ είπε ! Τι να πω. Και ένας φιλος φωτογράφος εππγελματιας πήρε το 15αρι ρετινα το ποιο μεγάλο π υπάρχει σχεδόν 3000 από πλαίσιο. Πριν 2 εβδομάδες , και αυτός δεν το ήθελε το καινούργιο. Βλέπω η apple να διατήρηση τα πρώην μοντελα σαν την Sony στις Φωτογραφικες ... ( λέω. Τώρα )

Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

καλορίζικο σε οσους το αγορασαν!

το οτι δεν ανάβει το μήλο ειναι μονο θετικό, καθως μια μεγάλη μερίδα μουσικων, dj και γενικώς καλλιτέχνες, δεν ήθελαν στα live/performance κτλ να τραβάει την προσοχή ενα μήλο που λαμπυρίζει, είναι ομως και θέμα ιδεολογίας, καθως τα χρησιμοποιουν ως εργαλείο (και οχι ως premium/prestige προιον) και τίποτα παραπάνω.
Γιαυτο και πολλοι βάζουν μονωτικη ταινια ή αυτοκόλλητο μπροστα στο μηλο.

το οτι έγιναν premium/prestige προιοντα δυστυχώς ειναι εις βάρος των επαγγελματιών/καλλιτεχνών, καθως έγιναν πολύ ακριβα και με λιγότερες δυνατότητες.

Last edited:

καλησπερα , γνωρίζει κανεις με τη καλωδιο/ανταπτορα μπορω να συνδέσω το MBP 15 touchbar με ενα 30αρι μονιτορ Dell που εχω το http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u3011/pd
ειναι 2k ( τουλαχιστον για αρχη ) ,εχει και display port το συγκεκριμένο ..

In stock on January 16, 2017. .. θα ειναι συμβατό λες όμως ? προφανώς ναι φαντάζομαι ..
τίποτα άλλο για τώρα δεν υπάρχει ε ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αν παρω αυτο https://www.amazon.com/Anker-Adapte...029&sr=1-5&keywords=USB-C+Hub+to+display+port με hdmi θα εχω προβλημα καπου ;

Κανενα! Απλα θα πρεπει να παρεις και ενα καλώδιο male to male hdmi.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Κανενα! Απλα θα πρεπει να παρεις και ενα καλώδιο male to male hdmi.
ευχαριστω ,αρσενικο σε αρσενικο δλδ ! κάποιο συγκεκριμένο ( hdmi ) εχετε να προτείνετε ; για να μην μπλεξω σε τυχον ασυμβατότητες ,οπως π.χ να μην παίζει σε 4k 60Hz κ.α
εννοώ αν θέλω να το βάλω και σε ενα TV/μονιτορ 4K π.χ στο μέλλον !

Θέλεις καλώδιο hdmi version 2.

Εγω πάντως έχω θέμα με το περσινό μοντέλο και με την 4κ τηλεόραση.
Αν και κατάφερα τελικά με ειδικό ανταπτορα και το switchresx να βγάλω 4κ 60hz, από ήχο...μουγκα!

Sent from my SHIELD Tablet K1 using Tapatalk

παραγγειλα αυτο τελικα απο document ,μου ειπε οτι ειναι οκ ! αλλα κανενας δεν ξερει ακομα γενικα ..
εμενα δεν με ενδιαφερει ο ηχος γιαννη ακομα ..
http://www.document.gr/mac/peripherals/mac-accessories/other-peripherals

( με κοβω σε κανα 6μηνο να εχω γεμίσει ανταπτορες και καλώδια γυρω απο το mbp ):furious3:

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

( με κοβω σε κανα 6μηνο να εχω γεμίσει ανταπτορες και καλώδια γυρω απο το mbp ):furious3:

Τα άπειρα καλώδια και τσουτσούνια να κρέμονται είναι η αυτονόητη μοίρα κάθε λεπτής "ντιζαϊνιάς". Ηλιθίως οξύμωρο, κι όμως πραγματικό.

ta καλωδια σε λιγο απλα δε θα υπαρχουν... ηδη εχουν μειωθει πολυ.
Μη ξεχνας επισης οτι με ενα καλωδιο μπορεις να φορτιζεις, να το συνδεεις σε οθονη (εικονα-ηχος) , και να εχεις απο εκει usb hub αν χρειαστεις...

Ηδη αρχεια μεταφερουμε ασυρματα με μεγαλες ταχυτητες , τα περισσοτερα τα εχουμε στο cloud.
Εγω πχ. πηρα εδω και μια βδομαδα το mbp παλι, και δεν εχω συνδεσει ουτε μια φορα το κινητο μου ενσυρματα.

Εχοντας επισης 5G router μεταφερω ευκολα και γρηγορα οτι θελω απο-στο laptop ...

Se 1-2 χρονια θα τα εχουμε ξεχασει τα καλωδια... για το 90% των εργασιων μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Τα άπειρα καλώδια και τσουτσούνια να κρέμονται είναι η αυτονόητη μοίρα κάθε λεπτής "ντιζαϊνιάς". Ηλιθίως οξύμωρο, κι όμως πραγματικό.

Μέσα έπεσες ρ παιδί μ. Έχω μέχρι στιγμής ένα να κρέμεται
44b519b36d59a2d963475e79d1dd0eea.jpg

ta καλωδια σε λιγο απλα δε θα υπαρχουν... ηδη εχουν μειωθει πολυ.
Μη ξεχνας επισης οτι με ενα καλωδιο μπορεις να φορτιζεις, να το συνδεεις σε οθονη (εικονα-ηχος) , και να εχεις απο εκει usb hub αν χρειαστεις...

Ηδη αρχεια μεταφερουμε ασυρματα με μεγαλες ταχυτητες , τα περισσοτερα τα εχουμε στο cloud.
Εγω πχ. πηρα εδω και μια βδομαδα το mbp παλι, και δεν εχω συνδεσει ουτε μια φορα το κινητο μου ενσυρματα.

Εχοντας επισης 5G router μεταφερω ευκολα και γρηγορα οτι θελω απο-στο laptop ...

Se 1-2 χρονια θα τα εχουμε ξεχασει τα καλωδια... για το 90% των εργασιων μας.

νομιζω αμα θες να δεις ταινιες πχ μεσω plex θα χρειαζεται το καλωδιο

388aae8c546f5c68d5013d5de7c40a5a.jpg

Προστέθηκε κι άλλο Τ@ουτ@ουνι .. και έχει ο θεός ...

Με την USB c εκτός ότι δεν είναι αποσπώμενη μαγνητικά, δεν εχει και λαμπάκι φόρτισης σωστά, οπότε δεν σας ενδιαφέρει όταν το μασίνι είναι κλειστό; Βέβαια θα πείτε ότι υπάρχουν λύσεις όσον αφορά το μαγνητικό αποσπώμενο (ή μάλλον μία λύση μέχρι τώρα) ωστόσο όλα αυτά τα after sales accessories ή 3ου κατασκευαστή αν θέλετε, θα μπορούσαν έστω και κατα μία ελάχιστη πιθανότητα να προκαλέσουν πρόβλημα στην τροφοδοσία και κατ'επεκταση σε κάποιο hardware μέρος, το οποίο φυσικά μέχρι να εντοπιστεί και να αναγνωριστεί (δεν μιλώ για επίλυση... το αφήνουμε αυτο) γιατί δεν θα το έλεγα απίθανο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κι εκεί μην περιμένετε εγγύηση απο πρόκληση βλάβης υλικού μη "mommy"!!!