tarantino2009
Senior Member
- 3 November 2009
- 337
όταν τα έκανε analyze ,ακουγότανε ενας έντονος θόρυβος σχεδόν απο αριστερά και κάτω και κάποια στιγμή απο κάτω και στην μέση ειχε ανάψει απο τη ζέστη !!! στο analyze και μεγάλα αρχεία απο τραγούδια δουλεύει ο επεξεργαστής φαντάζομαι στο τέρμα η δεν μπορώ να καταλάβω ! πρώτη φορά το αισθάνομαι αυτό σε MBP στα αλλα ποτε δεν μου ζεσταθηκε τοσο πολυ η εγω δεν το ειχα καταλαβει !!
ευχαριστω ,αρσενικο σε αρσενικο δλδ ! κάποιο συγκεκριμένο ( hdmi ) εχετε να προτείνετε ; για να μην μπλεξω σε τυχον ασυμβατότητες ,οπως π.χ να μην παίζει σε 4k 60Hz κ.αΚανενα! Απλα θα πρεπει να παρεις και ενα καλώδιο male to male hdmi.
( με κοβω σε κανα 6μηνο να εχω γεμίσει ανταπτορες και καλώδια γυρω απο το mbp ):furious3:
Τα άπειρα καλώδια και τσουτσούνια να κρέμονται είναι η αυτονόητη μοίρα κάθε λεπτής "ντιζαϊνιάς". Ηλιθίως οξύμωρο, κι όμως πραγματικό.
ta καλωδια σε λιγο απλα δε θα υπαρχουν... ηδη εχουν μειωθει πολυ.
Μη ξεχνας επισης οτι με ενα καλωδιο μπορεις να φορτιζεις, να το συνδεεις σε οθονη (εικονα-ηχος) , και να εχεις απο εκει usb hub αν χρειαστεις...
Ηδη αρχεια μεταφερουμε ασυρματα με μεγαλες ταχυτητες , τα περισσοτερα τα εχουμε στο cloud.
Εγω πχ. πηρα εδω και μια βδομαδα το mbp παλι, και δεν εχω συνδεσει ουτε μια φορα το κινητο μου ενσυρματα.
Εχοντας επισης 5G router μεταφερω ευκολα και γρηγορα οτι θελω απο-στο laptop ...
Se 1-2 χρονια θα τα εχουμε ξεχασει τα καλωδια... για το 90% των εργασιων μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.