[Επίσημο] MacBook Pro @2016

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

εχεις το ακριβες λινκ ?
γιαννη τώρα το ειδα το ποστ που ειχες κάνει , μου διέφυγε , αυτο ειναι το λινκ http://www.document.gr/mac/peripher...pherals/lmp-usb-c-to-hdmi-adapter-3748-detail
δυστυχώς ομως για να παίξει σωστα στο δικο μου μονιτορ ( Dell U3011 ) και να ανεβάσει στο μέγιστο την ανάλυση 2k ( 2560-1600 ) δεν κάνει hdmi>hdmi θέλει hdmi to dvi για να έχω την ανάλυση αυτή ,σήμερα το παράγγειλα αύριο θα έχω το καλώδιο !

Μην ανησυχείς...κι εγώ που έχω το προηγούμενο μοντέλο, χειρότερα είμαι.

d4bf1dea3cd8ff8a76c05b8d3e5e8137.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Που θα πάει θα σε φτάσω δεν μπορει ....

Το ξέρω βρε, αφού εγώ στο είπα...

Sent from my SHIELD Tablet K1 using Tapatalk

Ναι γιαννη εσυ μου το ειπες ( πάντα βοηθάς και δίνεις λύση ) .. απλά το επισημάνω και εδώ στο φόρουμ μήπως φανεί χρήσιμο στο μέλλον για κάποιον άλλο φίλο .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ξέρω βρε, αφού εγώ στο είπα...

Sent from my SHIELD Tablet K1 using Tapatalk

Μολις χτυπησα αυτο: http://www.snapnator.com

στο μέλλον το θέλω και εγώ , απο εκεί το πήρες;

Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Μολις χτυπησα αυτο: http://www.snapnator.com

30 δολλάρια;;; Σιγουρα πολυ οικονομικότερο απο μια χαλασμενη θυρα ή ενα σπασμένο MBP, αλλα 30;; Γι'αυτο το επομενο mbp μου θα ειναι σε 3 γενειες απο τωρα..

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

στο μέλλον το θέλω και εγώ , απο εκεί το πήρες;

Ναι - Δωρεάν μεταφορικά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

30 δολλάρια;;; Σιγουρα πολυ οικονομικότερο απο μια χαλασμενη θυρα ή ενα σπασμένο MBP, αλλα 30;; Γι'αυτο το επομενο mbp μου θα ειναι σε 3 γενειες απο τωρα..

Ποσό ήθελες δλδ να κανει;

Μια χαρά ειναι - και φτηνό, θα έλεγα

Ε ντάξει, τι περίμενες; Life saver accessory είναι, και μάλιστα διακριτικό και ντιζαϊνάτο. Ψιλολογική τιμή ΙΜΗΟ, άντε να'ταν 20, αλλά όχι παρακάτω.

Αυτό που είναι αδικαιολόγητο βέβαια είναι ότι δεν είναι στάνταρ μέσα στο πακέτο του MBP.

Καλά εγώ δε θα ήθελα να κανει τιποτα! Να ηταν ως ειχε. Αλλα πάντως, μεχρι το πολύ 20 δολλάρια. Αλλιώς 30 δολλάρια για το magsafe, αλλα τόσα για hdmi, για usb, για sd, κτλ και να εχει δώσει και κάποιος ήδη 2500, ε όχι δε το δεχομαι. Οπως επισης δε δεχομαι το: εδωσες 2500, στα 30 κολλάς; Η απαντηση ειναι ναι-γιατι αν δωσω τοσα πολλά χρηματα, περιμενω να τα εχω όλα ετοιμα και αυτο που πηρα να κρατησει αρκετό καιρό. Ουτε αλλα χρηματα να δώσω, ουτε να αναλώνομαι σκεφτόμενος αν ξεχασα το ταδε καλώδιο, αν μου χαλασε το δείνα καλώδιο κτλ.

εχω πολλα παιχνιδια σε pc... θα βοηθησει και σε αρκετα προγραμματα , της adobe κυριως που σερνονται τωρα με την iris pro !

Απάντηση: [ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Γνωρίζει κανείς γιατι μου βγάζει 54 ευρώ σχεδον μεταφορικά απο ebay για αυτην την θήκη που θελω να αγοράσω για το macbook pro cases 2016 15 inch ?
εχει βρει καποιος απο εδω ελλαδα κατι τετοιο ?
http://www.ebay.co.uk/itm/MacBook-P...6813f0&pid=100338&rk=4&rkt=28&sd=172459363265

63 ευρω πρεπει να σου βγαινει τελική: 34.74+20.40+11.62=66.76USD ie 63 euro.

Ναι τώρα το είδα κάθε γω κάποιο λάθος μάλλον είχα κάνει. Πολύ ακριβά βγαίνει πάντως. Μίλησα και με document αν έχουν φέρει κάτι και μου είπανε ακόμα δεν εχουνε κάποια ενημέρωση από τις καλές εταιρίες π.χ speck.

[ Επίσημο ] MacBook Pro 2016

Μια χαρά τότε , θα πάρω από amazon βγαίνει πιο φθηνά , βέβαια το ότι ζεσταίνετε πολύ από κάτω με κάνει να χω επιφυλάξεις ακόμα , το ίδιο μου είπανε και από document , ότι κάτι δεν πει καλά με τα case με τις καλές εταιρίες για τα mac book pro 2016 , και δεν βγάλανε ακόμα ! Μήπως είναι αυτό π λέω ποιο πάνω ! Κάτι παίζει πάντως ..

Last edited:

@ b_bil2
Ζεσταίνει χωρίς κάποιο case εννοείς το νέο pro;