Σήμερα (εδώ και 10 χρόνια δηλαδή) το'χω γυρίσει σε Mac και Playstation. Και δε νομίζω να γυρίσω πίσω!
Μια χαρά. Εμείς όμως δεν θέλουμε να κλειστουμε. Είμαστε της ελευθερίας.
Σήμερα (εδώ και 10 χρόνια δηλαδή) το'χω γυρίσει σε Mac και Playstation. Και δε νομίζω να γυρίσω πίσω!
Αν υπάρχει επαγγελματική εφαρμογή, ίσως.
Το "απολαυστικά" πως ερμηνεύεται?
Βρε άνθρωπε και εσύ! Αυτό δεν συζητάμε τόσες μέρες; Απόλαυση και εμπειρία χρήσης. Αχ αχ αχ.
Εκατέρωθεν και στα πάντα, αυτό ίσχυε.Εντάξει, κάνουμε πλάκα, αλλά στην τελική αυτό είναι που μετράει περισσότερο, το τι βολεύει τον καθένα. Και αυτό δεν αποτυπώνεται ούτε σε benchmarks ούτε σε πολιτικές τιμολόγησης. Το να γουστάρω πχ περισσότερο τα μακαρόνια με κιμά από το τηγανητό μπαρμπούνι δε σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, ούτε αποτυπώνεται σε οποιουδήποτε είδους αντικειμενικό τεστ.
Τότε. Σήμερα όμως όχι. Τα μηχανήματα είναι πολύ πιο "συμβατά". Ακόμη και το socket αλλάζει πιο αργά. Δε με τις pci-e είμαστε πολύ καλύτερα από ποτέ.
Τα ίδια ισχύουν …. Μετά από 5αετια χρειάζεσαι ολική αλλαγή , πάντα για μένα που θέλω το καλύτερο λόγω δουλειάς.
Εκατέρωθεν και στα πάντα, αυτό ίσχυε.
Αν δουλέψεις πλήρως και τα δύο οικοσυστήματα, θα καταλάβεις. Μην ξεχνάς ότι οι πιο πολλοί από εμάς ήμασταν για πολλά χρόνια Windows users.
Προφανώς είναι χαμηλό το ποσσοστό, όταν το πιο φτηνό Laptop mac ξκινάει από τα 1.100 ευρώ, σε σταθερά μηχανήματα έχεις ελάχιστες επιλογές που δεν μπορείς να τις αναβαθμίσεις κιόλας, θέματα με οθόνες στο Upscaling, ανύπαρκτο Gaming (τεράστιο μείον αυτό), στο macos λείπουν ακόμα πολλές εφαρμογές που τις βρίσκεις σε Windows και διάφορα άλλα είναι λογικό το ποσσοστό τους να είναι μικρό, ότι και αν γίνει αν δεν λυθούν αυτά που ανέφερα πάντα τα mac Θα είναι για περιορισμένο κοινό εκτός Αμερικής που πουλάνε καλά.Δεν διαφωνώ.
Και η αντίθετη πλευρά τα ίδια ισχυρίζεται.
Το ποσοστό διείσδυσης των Mac είναι ακόμα παρά πολυ χαμηλό.
Προφανώς οι περισσότεροι για επαγγελματικούς (photo/creators aside), και μη, λόγους παραμένουν στα Windows.
Δεν διαφωνώ.
Και η αντίθετη πλευρά τα ίδια ισχυρίζεται.
Το ποσοστό διείσδυσης των Mac είναι ακόμα παρά πολυ χαμηλό.
Προφανώς οι περισσότεροι για επαγγελματικούς (photo/creators aside), και μη, λόγους παραμένουν στα Windows.
Βρε αδερφέ αυτό λέμε και εμείς οι απέναντι. Καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Αλλά όμως ΚΑΙ σε αυτό το νήμα και στα υπόλοιπα μπαίνει μέσα αυτή η ρημαδα η εμπειρία χρήσης λες και εμείς στα windows η το Linux γράφουμε assembly και επικοινωνούμε με σήματα καπνού.Εντάξει, κάνουμε πλάκα, αλλά στην τελική αυτό είναι που μετράει περισσότερο, το τι βολεύει τον καθένα. Και αυτό δεν αποτυπώνεται ούτε σε benchmarks ούτε σε πολιτικές τιμολόγησης. Το να γουστάρω πχ περισσότερο τα μακαρόνια με κιμά από το τηγανητό μπαρμπούνι δε σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, ούτε αποτυπώνεται σε οποιουδήποτε είδους αντικειμενικό τεστ.
Στην αντίθετη πλευρά έχουμε υπάρξει όποτε γνωρίζουμε εκ των εσώ. Και το ποσοστό διείσδυσης αφενός διευρύνεται διαρκώς, αφετέρου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία εφόσον έχει αποκτήσει ένα critical mass. Πάντα θα υπάρχουν περισσότερα Toyota από Mercedes, αλλά προφανώς στα δεύτερα θα είναι πιο απολαυστική και άνετη η οδήγηση.
Προφανώς άτυχης… σιγά μην είναι Toyota τα win!
Αν ήταν τόσο αξιόπιστα δεν θα παίρναμε τόσα χάπια
Σε κάθε αναβάθμιση των 11 τρέμει το φυλλοκάρδι μου.
Hyundai και πολύ τους είναι!
Έχω τρία pc σπίτι… πάντα είχα και στο σπίτι και στη δουλειά, ταυτόχρονα με Mac.
Έχω στήσει το πρώτο htpc στην Ελλάδα , όταν δεν υπήρχαν ακόμα htpc!
Έχω στήσει το πρώτο επίσης μηχάνημα ψηφιακού ΜΟΝΤΑΖ όταν ακόμα δεν υπήρχε η έννοια!
Έχω στήσει άπειρα pc για μένα , φίλους, συγγενείς και συναδέλφους…κάτι σκαμπάζω!![]()
Αν εσένα σε καλύπτουν πλήρως τα windows, σεβαστό. Για εμένα η εμπειρία μαζί τους είναι πρωτόγονη συγκριτικά με το MacOS γι αυτο και έκανα πλήρες switch, κρατώντας μόνο ένα HTPC για το Home Theater.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.