[Επίσημο] MacBook Pro Retina @2013

Τρομερά εντυπωσιακό το 3d flyover των apple maps το οποιο χειρίζεσαι με gestures ταχύτατα..

Attachments

• Screen Shot 2013-11-13 at 22.51.40.jpg
    Screen Shot 2013-11-13 at 22.51.40.jpg
    240.9 KB · Views: 105
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

Μα είναι πιο μικρό σε μέγεθος (πλάτος) κι απο το air..!! Καλορίζικο Τάκη, να το χαρείς!

Είναι όντως λίγο πιο μαζεμένο από το Air αλλα και λίγο πιο βαρυ. Πάντως σε σχέση με το προηγούμενο macbook είναι πούπουλο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

Αν βάλεις Windows σε virtual, μπορείς να βγάλεις ένα Print screen σε full ανάλυση και με μερικά παράθυρα ανοικτά;

μεγια κιόλας...:ernaehrung004:

Thanks.. Δεν το βλέπω να βάζω windows, sorry..

Σκέφτομαι το setup με 8gb μνήμη και 256 SSD. Με επιπλέον 220 ευρώ νομίζω παίρνεις το Mac με 16gb μνήμης...
Αξίζει λες η αναβάθμιση? Μιας και το Macbook θα έρθει για να μείνει για 3 χρόνια τουλάχιστον..!
Δεν μπορώ να πω πως κάθε μέρα κάνω επεξεργασία βίντεο ή ότι ανοίγω βαριά προγράμματα, αλλά με την φωτογραφία έχω μια μούρλα.
Lightroom, Photoshop, Aperture βρίσκονται στον ssd του mid 2011 Air και συχνά τα χρησιμοποιώ..

Απάντηση: Re: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

dokimase kai το blackmagick https://itunes.apple.com/ca/app/blackmagic-disk-speed-test/id425264550
να μας πεις τι ταχυτητα πιανει ο ssd !
Δωρεαν ειναι απο το appstore toy Mac .

Καλα είναι; :p

MNKjg8hmOQ.png

Αν δε κανεις βαρια επεξεργασια , 3d, και 4κ video editing, τα 8gb ειναι καλα.
Φυσικα, με τη μνημη , οση και να χεις δε φτανει....
Το θεμα ειναι οτι μετα δε μπορεις να βαλεις περισσοτερη, αυτο επαθα κι εγω.
Το ανεβαλα για ενα χρονο , μεχρι να βρω μια καλη ευκαιρεια για να παρω το μεγαλυτερο μοντελο με 16γβ ραμ.

Ευτυχως βρηκα και μοντελο με 512gb ssd , οποτε ειμαι κομπλε.

Σκέφτομαι το setup με 8gb μνήμη και 256 SSD. Με επιπλέον 220 ευρώ νομίζω παίρνεις το Mac με 16gb μνήμης...
Αξίζει λες η αναβάθμιση? Μιας και το Macbook θα έρθει για να μείνει για 3 χρόνια τουλάχιστον..!
Δεν μπορώ να πω πως κάθε μέρα κάνω επεξεργασία βίντεο ή ότι ανοίγω βαριά προγράμματα, αλλά με την φωτογραφία έχω μια μούρλα.
Lightroom, Photoshop, Aperture βρίσκονται στον ssd του mid 2011 Air και συχνά τα χρησιμοποιώ..