[Επίσημο] MacBook Pro Retina @2013

Απάντηση: Re: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

Κύριοι μια ερώτηση..Βλέπω ότι το MBP 8gb 128ssd έχει την ίδια τιμή με το αντίστοιχο Air.Είναι λογικό;Γιατί να προτιμήσει κάποιος το air;Για την αυτονομία του ας πούμε;
Έχει μεγαλύτερη αυτονομία και είναι πιο ελαφρύ.

σε ποσες μερες?

Χμμμ... νομίζω έκανε 7-8 να έρθει.
Δεν είναι όμως ενδεικτικό της ταχύτητας αποστολής του μαγαζιού.
Κάποια που έχει στοκ, νομίζω τα στέλνει άμεσα. Το δικό μου έπρεπε να έρθει από Γερμανία, γι´αυτό και πήρε μια βδομάδα σχεδόν.

Ναι, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση...
Πάντως έχει όντως καλύτερες τιμές & -βασικό - δωρεάν μεταφορά..

Σχετικά με την retina : Είναι σαν να πηγες σε οφθαλμίατρο και να σου διόρθωσε την μυωπία! Απίστευτα crisp τα πάντα, από τα γράμματα έως τις φωτογραφίες και τα video.. Πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις με αυτό το μηχάνημα και άπαξ και είσαι όλη την ημερα μπροστά από ένα monitor, κανεις καλό στα ματάκια σου (και κακό στην τσέπη σου παράλληλα :p )

Σχετικά με την retina : Είναι σαν να πηγες σε οφθαλμίατρο και να σου διόρθωσε την μυωπία! Απίστευτα crisp τα πάντα, από τα γράμματα έως τις φωτογραφίες και τα video.. Πραγματικά χαίρεσαι να δουλεύεις με αυτό το μηχάνημα και άπαξ και είσαι όλη την ημερα μπροστά από ένα monitor, κανεις καλό στα ματάκια σου (και κακό στην τσέπη σου παράλληλα :p )

...ε...νομίζω ότι αυτό-κυρίως-πληρώνεις....

αυτος ηταν ο βασικος λογος αλλαγης και για μενα... η οθονη.
ειδικα σε μενα και στα προγραμματα που χρησιμοποιω καθημερινα (fcpx - after effects - motion -aperture κλπ) einai πολυ βασικο να μπορω να βλεπω σε 1:1 απεικονηση τις φωτο και βιντεο, χωρις scaling .

Το μονο που με χαλαει λιγο , ειναι η αναγκη για εξωτερικο δισκο, σκεφτομαι να παρω αργοτερα εναν ssd 512gb και να τον βαλω σ ενα external case thunderbolt