[Επίσημο] MacBook Pro Retina @2013

Καλορίζικο! Να το χαρείς!
Περιμένω το 13άρι του Takisot, για εντυπώσεις-review, μιας και είμαι με το "δάχτυλο στη σκανδάλη"..!

Κάτσε να το φέρουν από βδομάδα πρώτα (istorm). Στο amazon uk δεν τα βλέπω πάντως..! Το retina 13άρι/i5/8GB/256 θα είναι ο άξιος αντικαταστάτης του Air mid 2011..!

Απάντηση: Re: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

απο amazon.co.uk, μεσω smartdeals, 12 κοματια υπηρχαν κι εφυγαν με μιας!

Δευτερα πρωι εφυγε απο αγγλια, Τριτη 12 το μεσημερι ηταν εδω!!!

τυχερέ γλίτωσες τη παρέλαση

Κάτσε να το φέρουν από βδομάδα πρώτα (istorm). Στο amazon uk δεν τα βλέπω πάντως..! Το retina 13άρι/i5/8GB/256 θα είναι ο άξιος αντικαταστάτης του Air mid 2011..!

εγώ θα περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί και αναβαθμίσει το 13 το pro διότι ακόμη το dvd player το θεωρώ απαραίτητο όπως και την αναβάθμιση του σκληρού και των μνήμων

Re: Απάντηση: Re: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

εγώ θα περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί και αναβαθμίσει το 13 το pro διότι ακόμη το dvd player το θεωρώ απαραίτητο όπως και την αναβάθμιση του σκληρού και των μνήμων

DVD? τι ναι τουτο? Εκτός κι αν το χρειάζεσαι για την δουλειά σου...παω πάσο. Αλλιώς..?
Μα για το 13 pro μιλάω κι εγώ. Πιο βελτιωμένο δεν γίνεται...τι άλλο να βάλουν?
Μνήμες DDR3L, SSD PCIe, Iris, Wifi ac, Retina...τι άλλο να αναβαθμίσει?

Περιμένω το 13άρι του Takisot, για εντυπώσεις-review,
Καλα κανεις και περιμενεις.

Ειναι πολυ πιθανο να εχει πολλα προβληματα, να μην αρεσει στον Τακη, να το θαψει και μετα να το πουλησει :p

Εγω τουλαχιστον θα το χρησιμοποιησω πραγματικα, δεν θα το παρατησω σε ενα παγκο μονο και μονο για να κανω remote desktop στον server οπως μερικοι-μερικοι... :p

Εγω χρησιμοποιώ τα μηχανηματα βάσει του τι αξίζουν όχι βάσει του πόσο ερωτευμένος είμαι με δαύτα :p

Μπα, εσυ δεν χρησιμοποιεις καθολου μηχανηματα.. Τα αγοραζεις μονο για το look τους, ειτε ειναι πικαπ ειτε mac.. :p

ενα προβημα που ηξερα οτι υπηρχε, ειναιη ελλειψη kensigkton lock... ειναι σημαντικο γιατι το εχω καθε μερα στη δουλεια και στο "δρομο" και ο κινδυνος απωλειας ειναι μεγαλος!
Ψαχνω, αλλα δε βρισκω κατι εναλλακτικο, αν ξερει κανεις κατι, ας το πει.

... με κλειδαρια εννοω Τακη, ηταν το πρωτο πραγμα που ειχα παρει για το παλιο MBP.
Στο καινουργιο, λογω παχους δεν εχουν βαλει kensighton lock και ο κινδυνος κλοπης (οχι υποκλοπης) ειναι μεγαλος!.
Σε συναδελφο, του το πηραν σχεδον μεσα απο τα χερια του....

800px-Kensington-lock-connected.jpg

ενα περσινο, αλλα πολυ χρησιμο αρθρο για τη retina οθονη και το πως διαχειριζεται η apple αυτες τις αναλυσεις (εντελως διαφορετικα απο windows).

http://www.anandtech.com/show/6023/the-nextgen-macbook-pro-with-retina-display-review/6

The flexibility offered by Apple’s handling of the Retina Display in OS X is unparalleled. What applications like Aperture, iPhoto, iMovie and Final Cut HD offer, is unbridled resolution independence. What Apple has done here is so much more difficult than what it pulled off in iOS with the Retina Display. It will take time for third party application developers to get on board, but with the power of the Mac app store and Apple’s growing install base of Mac users I suspect we will see incredibly quick adoption of support for the MacBook Pro’s Retina Display.

ενα προβημα που ηξερα οτι υπηρχε, ειναιη ελλειψη kensigkton lock... ειναι σημαντικο γιατι το εχω καθε μερα στη δουλεια και στο "δρομο" και ο κινδυνος απωλειας ειναι μεγαλος!
Ψαχνω, αλλα δε βρισκω κατι εναλλακτικο, αν ξερει κανεις κατι, ας το πει.

Γιάννη δεν υπάρχει λύση φοβάμαι. Από πλευράς φυσικής ασφάλειας, lock, κλειδαριάς κ.τ.λ.
Και είσαι από τους λίγους που είχαν και ποιοτικά καλώδια προστασίας.
Οτιδήποτε άλλο θα είναι ηλεκτρονικού τύπου, και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βολεύει. Tag στο λαπτοπ, σενσορ σταθερός στο γραφείο, ενεργοποίηση ηλεκτρονικού συναγερμού στο οράριο σου. Αλλά δεν είναι ακριβώς ούτε φυσική ασφάλεια, ούτε το ίδιο πρακτικό.

ειναι ενα απο τα λιγα μειονεκτηματα του retina.... ενα αλλο μικρο μειονεκτημα, λογω παχους κι αυτο, ειναι οτι πρεπει να κουβαλαω μαζι μου καιανταπτορες για ethernet kai firewire.
Τεσπα....