[Επίσημο] Motorola Nexus 6

Προχτες είχα και δεύτερη επιβεβαίωση απο διαφορετικό πωλητή της wind ότι το πιθανότερο είναι να είναι διαθέσιμο εντος Νοεμβρίου, για όποιον ενδιαφέρεται.

Nexus 6 release date and price - Google has yet to say exactly when we can expect the Nexus 6 to come out in the UK, but it's now listed on the UK Google Play Store as "coming soon". Google has also revealed the price of the Nexus 6, with the 32GB version costing £499 SIM-free and the 64GB version costing £549.

http://www.expertreviews.co.uk/mobi...le-nexus-6-release-date-specs-price-499-in-uk

Αρχίζει απο 636 ευρώ άρα λογικά εδώ θα το δούμε γύρω στα ~650-670 αρχικά , αν πέσει η τιμή του με τον ίδιο ρυθμό με το Nexus 5 τότε σε κάνα εξάμηνο θα έχει ~200 ευρώ κάτω , άρα το ~450 μέχρι το Πάσχα ακούγεται πολύ λογικό.

Τελικά ειναι οριστική η μεταφορα ισοτιμιας 1/1 σε δολλαριο και ευρώ.
Ετσι το nexus 6 θα πωλειται στα 649/699 για τα 32/64gb.
Πλέον ουτε το Πάσχα με κόβω να το αγοράζω (αν δεν πεσει στα 450 δεν πλησιάζω).
Οσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι αυτο που γράφουν και αλλοι, οτι το νεο Nexus ειναι τελικά το Oneplus One :p

Νομίζω ότι η Google θα'πρεπε να φάει μαύρο και στα δύο νέα Nexus λόγω αύξησης της τιμής πάνω από 30% (έως και 100%).

Εγώ ξεκίνησα με μαύρο στο 9άρι, για να σας δω εσάς τι θα κάνετε... :flipout:

Το nexus 9 που ξεκινάει απο τα 399 ειναι μια χαρούλα.Παιζει το Nexus 10 να ηταν και πιο ακριβό.´
Το Nexus 9 κιόλας ειναι και τέρας επιδόσεων και φυσικα 64bit-ο.
Δεν την θεωρω καθόλου παράλογη την τιμή του , ειδικά αν το συγκρίνεις με το air 2.
Μονο το note 10.1 2014 ειναι συγκρισιμο σαν value for money/performance εξαιτιας του display και του spen.

Η ευρωπαική τιμή του Nexus 6 ειναι εντελώς αδικαιολόγητη.
Φοβάμαι οτι εχει να κάνει με την πολιτική της Motorola στην Ευρώπη.
Δεν ειναι δυνατον το Nexus 9 να ερχεται με μετατροπή της ισοτιμίας και το Nexus 6 με 1/1 ...

Μακάρι να πέσει η τιμή του σύντομα.

OK, ίσως η τιμή του 9 να μην είναι τόσο παράλογη, αλλά παράλογα είναι τα 16GB στα 420$ (αν βάλεις ΦΠΑάδες), όπως και τα έξτρα 80+ για να πας στην 32άρα (που και πάλι είναι μικρή για δεδομένα τέλους 2014).

Αν συμπεριλάβεις και την τάση της Γκουγκλ να γίνεται Apple (no replacable battery, no memory card κλπ), τελικά κάποια στιγμή λες δε γ@##ται και το γυρνάς στη Μήλο που αν μη τι άλλο ξέρεις τι παίρνεις (γιατί με HTC δεν ξέρεις, εδώ που τα λέμε...)

Last edited:
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Νομίζω ότι η Google θα'πρεπε να φάει μαύρο και στα δύο νέα Nexus λόγω αύξησης της τιμής πάνω από 30% (έως και 100%).

Εγώ ξεκίνησα με μαύρο στο 9άρι, για να σας δω εσάς τι θα κάνετε... :flipout:

μια απο τα ίδια... το Ν6 κόπηκε λόγω μεγέθους (και με την τιμή που ήρθε απλά επιβεβαίωσα την απόφαση μου που πήγα σε OPO 64GB), και επίσης τώρα πια, 400 για 16GB Ν9 δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω...