[Επίσημο] Motorola Nexus 6

To κακό με το Nexus 6 είναι πως παίζει σαν ένα very big smartphone και οχι σαν phablet.
Λείπουν phablet optimizations όπως πενακι side by side apps κλπ.

Εχετε το νου σας στους εξυπνακηδες που προσπαθουν να πουλησουν τα nexus 6 (300-350 αγορά) και flex 2 (299 αγορά) με "καπέλο" ,χοντρό κιόλας ...
Να τους μείνουν στο χέρι ...

Εντάξει δεν είναι και απόλυτη κορυφή σαν την τελευταίας γενιάς AMOLED του S6 αλλά σίγουρα είναι πολύ καλή (ειδικά σε σχέση με τις ξεβαμμένες IPS).
Οι μοναδικές κορυφαίες υλοποιήσεις Amoled ειναι του s5/6,Note 4 και του 930.
Ολα τα υπόλοιπα ειναι για τα πανηγύρια απο προηγούμενες γενιές(μόλις στο 2014 έφτασε η τεχνολογία στο ύψιστο αποδεκτό βαθμό της)
Απο αυριο θα τσεκάρω του g-flex 2 να δω τι ψάρια πιάνει και σαν οθονη μεταξυ πολλών αλλων σαν συσκευη γενικότερα.

Last edited:
Οι μοναδικές κορυφαίες υλοποιήσεις Amoled ειναι του s5/6,Note 4 και του 930.
Ολα τα υπόλοιπα ειναι για τα πανηγύρια απο προηγούμενες γενιές.
Απο αυριο θα τσεκάρω του g-flex 2 να δω τι ψάρια πιάνει και σαν οθονη μεταξυ πολλών αλλων.

Ισχύει αυτό που γραφεις.Θα προτιμουσα ομως μια απλα´καλή amoled οπως του Nexus 6 απο οποιαδήποτε ips .
To flex 2 ειναι εντελώς αλλη τεχνολογία (Oled) με πολύ καλα αποτελέσματα.

Ισχύει αυτό που γραφεις.Θα προτιμουσα ομως μια απλα´καλή amoled οπως του Nexus 6 απο οποιαδήποτε ips .
To flex 2 ειναι εντελώς αλλη τεχνολογία (Oled) με πολύ καλα αποτελέσματα.
Η προτίμηση σε συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης ειναι βεβαιος δεκτή.
Και εμένα πχ του 930 μου άρεσε παρά πολυ η μοναδική Amoled οθονη που δούλεψα.
Τα του G-Flex 2 απο αυριο με το καλό θα το τσεκάρω σε καθημερινή βαςη να δω τι ψάρια πιάνει :p

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Να πας σε κατάστημα! Πριν μία ώρα περίπου το κατάστημα τις Γλυφάδας είχε (πήρε ο αδελφός μου). :smile:

Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα τις Λιβαδειάς και στο σύστημα έβγαζε ότι έχει απόθεμα. Τετάρτη το περιμένω και εγώ :D

(Sent from Moto G)

Σου ρθε τελικά; Με τα 350 ευρώ;

Το Nexus 6 είναι powerhouse!
Χωρίς lag ,ταχύτατο και με εξαιρετικό memory management με 1,9gb ram διαθέσιμα!
Φοβηθηκα αρχικά το μέγεθος του αλλά το συνηθισα γρήγορα.
Έχει και εξαιρετική αυτονομία με 4.5-5 ώρες sot.
Με νορμαλ χρήση βγάζει εύκολα 2 ημέρες.
Κατασκευαστικά επίσης είναι εμφανώς ανώτερο απο τα προηγούμενα nexus.Στιβαρό όσο δεν πάει.

Βραδινές δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σε νορμαλ συνθήκες εστιάζει ακαριαία και βγαζει πολύ καλες φωτογραφίες.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Το Nexus 6 είναι powerhouse!
Χωρίς lag ,ταχύτατο και με εξαιρετικό memory management με 1,9gb ram διαθέσιμα!
Φοβηθηκα αρχικά το μέγεθος του αλλά το συνηθισα γρήγορα.
Έχει και εξαιρετική αυτονομία με 4.5-5 ώρες sot.
Με νορμαλ χρήση βγάζει εύκολα 2 ημέρες.
Κατασκευαστικά επίσης είναι εμφανώς ανώτερο απο τα προηγούμενα nexus.Στιβαρό όσο δεν πάει.
Το πήρες τελικά ε, άντε μεγειά σου Χρήστο! :smile:

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα που είδα του αδελφού μου το ζήλεψα λίγο,
αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου μου πέρασε αμέσως!! :joker:

(Sent from iPad Air 2)

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το Note 3 μου με το Nexus 6 κυρίως λόγο μεγαλύτερης οθόνης. Ποια η άποψη σας?

Re: [Φήμες] Nexus 5 - 2015

Παιδιά χρειάζομαι την άποψη σας επείγοντος!
Βρήκα το Nexus 6 σε ειδική τιμή στα 380 ευρώ και μπαίνω στον πειρασμό να αντικαταστήσω το Note 3 μου κυρίως λόγο μεγαλύτερης/καλύτερης οθόνης. Τι λέτε εσείς?

Απάντηση: Re: [Φήμες] Nexus 5 - 2015

Παιδιά χρειάζομαι την άποψη σας επείγοντος!
Βρήκα το Nexus 6 σε ειδική τιμή στα 380 ευρώ και μπαίνω στον πειρασμό να αντικαταστήσω το Note 3 μου κυρίως λόγο μεγαλύτερης/καλύτερης οθόνης. Τι λέτε εσείς?
Άμα δεν σε ενοχλεί το μέγεθος τις συσκευής δεν το συζητάω παρ'το :smile: