To κακό με το Nexus 6 είναι πως παίζει σαν ένα very big smartphone και οχι σαν phablet.
Λείπουν phablet optimizations όπως πενακι side by side apps κλπ.
Λείπουν phablet optimizations όπως πενακι side by side apps κλπ.
Οι μοναδικές κορυφαίες υλοποιήσεις Amoled ειναι του s5/6,Note 4 και του 930.Εντάξει δεν είναι και απόλυτη κορυφή σαν την τελευταίας γενιάς AMOLED του S6 αλλά σίγουρα είναι πολύ καλή (ειδικά σε σχέση με τις ξεβαμμένες IPS).
Οι μοναδικές κορυφαίες υλοποιήσεις Amoled ειναι του s5/6,Note 4 και του 930.
Ολα τα υπόλοιπα ειναι για τα πανηγύρια απο προηγούμενες γενιές.
Απο αυριο θα τσεκάρω του g-flex 2 να δω τι ψάρια πιάνει και σαν οθονη μεταξυ πολλών αλλων.
Η προτίμηση σε συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης ειναι βεβαιος δεκτή.Ισχύει αυτό που γραφεις.Θα προτιμουσα ομως μια απλα´καλή amoled οπως του Nexus 6 απο οποιαδήποτε ips .
To flex 2 ειναι εντελώς αλλη τεχνολογία (Oled) με πολύ καλα αποτελέσματα.
Να πας σε κατάστημα! Πριν μία ώρα περίπου το κατάστημα τις Γλυφάδας είχε (πήρε ο αδελφός μου). :smile:
Εγώ το παρήγγειλα από το κατάστημα τις Λιβαδειάς και στο σύστημα έβγαζε ότι έχει απόθεμα. Τετάρτη το περιμένω και εγώ
(Sent from Moto G)
Θα το πρότεινες για αντικαταστάτη του Note 3?
Το πήρες τελικά ε, άντε μεγειά σου Χρήστο! :smile:Το Nexus 6 είναι powerhouse!
Χωρίς lag ,ταχύτατο και με εξαιρετικό memory management με 1,9gb ram διαθέσιμα!
Φοβηθηκα αρχικά το μέγεθος του αλλά το συνηθισα γρήγορα.
Έχει και εξαιρετική αυτονομία με 4.5-5 ώρες sot.
Με νορμαλ χρήση βγάζει εύκολα 2 ημέρες.
Κατασκευαστικά επίσης είναι εμφανώς ανώτερο απο τα προηγούμενα nexus.Στιβαρό όσο δεν πάει.
Άμα δεν σε ενοχλεί το μέγεθος τις συσκευής δεν το συζητάω παρ'το :smile:Παιδιά χρειάζομαι την άποψη σας επείγοντος!
Βρήκα το Nexus 6 σε ειδική τιμή στα 380 ευρώ και μπαίνω στον πειρασμό να αντικαταστήσω το Note 3 μου κυρίως λόγο μεγαλύτερης/καλύτερης οθόνης. Τι λέτε εσείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.