[Επίσημο] Motorola Nexus 6

OK Ευχαριστώ. Αν διάβασα σωστά, οι φήμες λένε ότι το νέο Nexus 6 θα έχει πιο μικρή οθόνη στις 5.7 ιντζές?

Ναι ,και δεν θα ειναι και amoled .
Θα εχει βέβαια πιο νέο επεξεργαστή (αν φορέσει τελικά τον 810 αντί για τον 808 ακόμα καλύτερα ),fingerprint reader και περισσότερα megapixel στην κάμερα με πιο γρήγορη εστίαση.

Είμαι με την android M developers preview 3 εδώ και μέρες.
Μπορώ να γράψω μόνο τα καλύτερα.
Καλύτερη διαχείριση μνήμης,καλύτερη αυτονομία,πιο smooth και ακόμα πιο lagless (!!!!),με μικρές πινελιές στο gui που αυξάνουν την λειτουργικότητα.
Όσοι έχουν nexus 5/6 να το βάλουν άφοβα σαν daily driver.
Δεν βρηκα το παραμικρό πρόβλημα.

ΥΓ.Το antutu πήγε καρφί στα 50700!!!

Το είχα το τηλέφωνο για μια εβδομάδα και το επέστρεψα πίσω τελικά γιατί είχε πρόβλημα με την Camera του... δεν έκανε focus σε τίποτα..
OK το τηλέφωνο είναι τέρας δεν το αμφισβητώ αλλα μερικά πράγματα με έκαναν να μην ζητήσω αντικατάσταση σου και να μείνω προς το παρόν με το Note 3.
Το πρώτο που ενόχλησε παρα πολύ είναι το ποσο λερώνεται το πίσω cover(Blue)!!!! από την δεύτερη μέρα όταν το έβλεπες νόμιζες ότι ήταν τηλέφωνο 2 χρονων. αδικαιολόγητο...
Εγώ συνηθίζω να έχω το τηλέφωνο κάτω στο γραφείο όταν το δουλεύω και δυστυχώς η κυρτή πίσω πλευρά του μου έκανε την ζωή πολύ δύσκολη.
Περίμενα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
Η οθόνη ενώ είναι τέλειο το UHD(δεν το περίμενα σε μια οθόνη 6 ιντζών!) κάπου τα χρώματα στα ματια που δεν ήταν τόσο ζωντανά όσο θα ήθελα.
Τώρα το μέγεθος.... ενώ ήθελα μεγαλύτερη οθόνη από το Note 3 τελικά το τηλέφωνο αυτό το ένιωθα πολύ μεγάλο για εμενα. Δεν ξέρω αν είναι το σχήμα του αλλα το ένιωθα να με ενοχλεί στην τσέπη , και το επιπλέον βάρος του σε σχέση με το Note 3 ήταν κάτι που με ενοχλούσε.

Για εμένα είτε πας στο Note 5 ή το S6 edge+ (η κυρτή οθόνη είναι καθαρά για εφέ βέβαια και χειρότερη για πρακτικούς λόγους από την επίπεδη) είτε πέφτεις σε μέγεθος. Όσο και να φαίνεται παράδοξο το Note 3 παραμένει 2 χρόνια μετά την παρουσίαση του καλύτερο από το 95% των κινητών που κυκλοφορούν.

Εγώ επέλεξα να πάω σε μικρότερο κινητό και πήρα το S6 , αν εξαιρέσουμε την πτώση στην επιφάνεια οθόνης που είναι αρνητικό σε όλα τα υπόλοιπα (οθόνη , κάμερα , ποιότητα κατασκευής κτλ) είναι κορυφή και άξιος αντικαταστάτης του θρυλικού Note 3.

Αν είσαι έτοιμος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην ποιότητα της οθόνης (IPS αντί AMOLED) και στην κατασκευή που δεν είναι σε κορυφαία επίπεδα μπορείς να δεις και το LG G4.

Η διαφορά στο μέγεθος είναι αισθητή! :flipout: :ridinghorse:

πραγματικά τεράστιο...

Attachments

• IMG_2392.JPG
    IMG_2392.JPG
    144.4 KB · Views: 60
  • IMG_2385.JPG
    IMG_2385.JPG
    193 KB · Views: 60
  • IMG_2396.JPG
    IMG_2396.JPG
    232.7 KB · Views: 60
  • IMG_2381.JPG
    IMG_2381.JPG
    247.8 KB · Views: 58
Ειναι επειδή ειναι καλύτερο! :p

Δωσε του ευκαιρία με συνεχή χρήση τουλάχιστον 15 ημέρες , και το επομενο σου κινητό θα ειναι μονο το nexus 6p.

Εγω σχεδόν το μετάνιωσα που το αλλαξα με το Note 4.

Καλορίζικο!

Σ' ευχαριστώ Χρήστο :smile:.. Ναι θα δοκιμάσω να το κρατήσω λίγες μέρες ως κυρίως κινητό!
Βέβαια θα κρατήσω και το S6 γιατί ποτέ δεν ξέρεις με εμένα πως θα έρθουν τα πράγματα :p

Η μεγάλη οθόνη είναι απολαυστική ειδικά για games!

Δοκίμασε και τα ηχεία.Ειναι καλύτερα και απο του Μ8 special edition ...
Κράτα το μεχρι να βγει και η Android 6.0 που θα στο μεταμορφώσει (εγω δουλευα την developers preview 3 και ηταν φανταστικη.Σταθερότατη και με αυξημενη αυτονομια)

To Android 6 μου βελτίωσε την κατανάλωση μπαταρίας, κύρια όταν το κινητό είναι σε αναμονή - κοιμάμε κ.ο.κ.

και σε μενα φτανει μαλλον ανετα 2 μερες με 3-4 ωρες screen on time

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το μονο που με χαλαει μεο τον Ν6, ειναι οτι οδηγησε το Ν5 στο συρταρι...(και μαλλον και η κρυπτογραφηση που καθυστερει τον αποθηκευτικο χωρο)

Nexus_6_Expansys.png

Καλή -σχετικά- τιμή έχει το Expansys.

384.74 (μαζί με τα έξοδα 11.99).

Άμα έχετε και επαγγελματικό ΑΦΜ πάει στα 312.80 (τελική).

(Sent from Nexus 6)

Που τα είδατε τα 300 δολλάρια και τα 400;

460 δολλάρια βγαίνει = σχεδόν 430 ευρώ.

Εβαλα το link νωριτερα, αλλα ο τυπος ανεβασε την τιμη στα $350...http://www.ebay.com/itm/201441516709?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Παντως ειναι καινουργιο, αλλα ψαχνοντας το ebay λεει πως εχει $25,28 για αποστολη και εκτιμωμενο φορο $84.47 οποτε δεν συμφερει...(350+25+85 = $460...!)

Προσωπικα το πηρα γιατι το βρηκα $299 τελικη (δωρεαν αποστολη, χωρις φορο κλπ), που σημαινει πως αν το επαιρνα απο μαγαζι το αντιστοιχο θα ηταν περιπου $250 (στις ΗΠΑ οι αναγραφομενες τιμες των μαγαζιων ειναι χωρις φορο). Οποτε μου φανηκε ευκαιρια. Αντικατεστησε το Ν5 του 2013 και μεχρι τωρα φαινεται σαν αναβαθμιση. Το δε μεγεθος (παροτι εχω μικρα χερια) δε με προβληματιζει. Συνηθιζεται ευκολα.