[Επίσημο] Motorola Nexus 6

Οι ασυρματιο φορτιστες δεν χαλανε τη μπαταρια? Πηρα εναν απο το αμαζον με προστσια θερμοκρασιας, αλλα μονο και μονο γιατι εκανε $10. Μετα διαβασα πως μαλλον χαλανε τις μπαταριες και τον χρησιμοποιώ σπανια. Τι λετε?

Για θηκη πηρα αυτην http://www.amazon.com/gp/product/B00OH4HZFI?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00, αλλα εβαλα και γυαλινη προστασια οθονης που καλυπτει ολοκληρη την οθονη http://www.amazon.com/gp/product/B00XIS7L9Y?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00. Επισης πηρα κι αυτην με $5, αλλα καλυπτει μονο τα βασικα http://www.amazon.com/gp/product/B00OH4HLJ8?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Ποιόν ασύρματο φορτιστή προτείνετε για nexus 6 και ποια θήκη προστασίας ? (οχι flip)

Εγώ έχω δύο Samsung και η δύο παίζουν πολύ καλά!

Αυτός που είναι μικρός δεν με βολεύει παρά πολύ γιατί το κινητό είναι μεγάλο. Τον έχω μόνο για μεταφορές (όταν πάω σε άλλο σπίτι).

Ενώ αυτός έχει πιο σωστό μέγεθος (ούτε μεγάλος, ούτε μικρός).

Για αυτό και ο επόμενος που θα τσιμπήσω κάποια στιγμή είναι ο νέος ο οποίος είναι και fast charging αλλά μόνο για την σειρά Samsung edge. το καλό που έχει ο νέος είναι ότι έχει ανεμιστήρακι το οποίο κρατάει τον φορτιστή πολύ πιο δροσερό.

Όσον αφορά την θήκη εγώ δεν βάζω, αλλά αν έβαζα θα έβαζα την Spigen Thin Fit, smooth black.

Αυτό που θα πάρω εγώ κάποια στιγμή είναι κανένα δερμάτινο Skin για το πίσω καπάκι!

(Sent from Nexus 6)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Σωστά σε άκουσα και το πήρα .Μιλάμε για μηχανάκι πολύ καλό. Του φόρεσα Evocel θήκη kai glass Intelliarmor

Χρήστο έχω παρατηρήσει κάτι .Όταν χτυπάει και το κρατάς είναι πολύ χαμηλός ο ήχος ,όταν το σηκώνεις τότε δυναμώνει .Αυτό αλλάζει ?

Χωρίς προφυλακτικό – και μετά από 5 τούμπες από ύψος τραπεζιού, δεν έχει τίποτα το κινητό
Τα προηγούμενα που είχα όλο και κάπου θα σημαδεύονταν στο πλάι
Γενικά δε λέω να μη βάλετε προστασία
Εγώ δε βάζω
Και ως τώρα νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει – στις τούμπες

Χμμμμ καλύπτει τα κουμπιά ε?
Λοιπών η ιστορία έχει ως εξής, το nexus5 LG είχε κεραμικά κουμπιά, αλλά το power δεν ερχόταν παράλληλα, καθόταν συνήθως λίγο στραβά
Στο n6 αποφάσισαν μεταλλικά κουμπιά σε πολύ στενή τρύπα για να έρχεται πάντα παράλληλα – στην θέση του για φωτογραφία με zoom
Οποίος καεί από το χυλό
Αποτέλεσμα τα κουμπιά power & volume να κολλάνε
Μαζεύοντας ελάχιστη βρόμα, το power πρωτίστως κολλάει μέσα και πατημένο.
Στο νέτ η συμβουλή είναι ‛suck it’ :D
Γενικά μια μπατονέτα με οινόπνευμα καθαρίζει και λιπαίνει την επιφάνεια και τα κουμπιά ξανά λειτουργούν σωστά – για λίγες βδομάδες, και μετά επανάληψη.
Αν δε σου κάθονται καλά τα κουμπιά αύριο μεθαύριο μη κατηγορήσεις την θήκη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Δηλαδή φταίει η θήκη ? Δεν νομίζω γιατί
1ον το τηλ ειναι καινούργιο 1 εβδομάδας και
2ον το ίδιο κάνει άνευ θήκης

Χμμμμ καλύπτει τα κουμπιά ε?
Λοιπών η ιστορία έχει ως εξής, το nexus5 LG είχε κεραμικά κουμπιά, αλλά το power δεν ερχόταν παράλληλα, καθόταν συνήθως λίγο στραβά
Στο n6 αποφάσισαν μεταλλικά κουμπιά σε πολύ στενή τρύπα για να έρχεται πάντα παράλληλα – στην θέση του για φωτογραφία με zoom
Οποίος καεί από το χυλό
Αποτέλεσμα τα κουμπιά power & volume να κολλάνε
Μαζεύοντας ελάχιστη βρόμα, το power πρωτίστως κολλάει μέσα και πατημένο.
Στο νέτ η συμβουλή είναι ‛suck it’ :D
Γενικά μια μπατονέτα με οινόπνευμα καθαρίζει και λιπαίνει την επιφάνεια και τα κουμπιά ξανά λειτουργούν σωστά – για λίγες βδομάδες, και μετά επανάληψη.
Αν δε σου κάθονται καλά τα κουμπιά αύριο μεθαύριο μη κατηγορήσεις την θήκη

Ακομα και οταν το ειχα με την spigen ultra hybrid που καλύπτει τα κουμπιά , δεν ειχα ποτέ θεμα.
Βασικά δεν ειχα ποτέ κανένα θέμα με το κινητό :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Motorola Nexus 6

Δηλαδή φταίει η θήκη ? Δεν νομίζω γιατί
1ον το τηλ ειναι καινούργιο 1 εβδομάδας και
2ον το ίδιο κάνει άνευ θήκης

Αυτό λεώ οτι αν κολάνε τα κουμπια δεν θα φταίει η θήκη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακομα και οταν το ειχα με την spigen ultra hybrid που καλύπτει τα κουμπιά , δεν ειχα ποτέ θεμα.
Βασικά δεν ειχα ποτέ κανένα θέμα με το κινητό :p

ψαξε για 'nexus 6 button suck it' και το μονο σιγουρο είναι οτι έχει πλάκα :p

Δεν είναι τα κουμπιά 100% . Μετά από πολύ ψάξιμο έχει ανοιχτεί θέμα στην android για την 6.0 . Σε παλαιότερη δεν έχει θέμα ...

Δεν είναι τα κουμπιά 100% . Μετά από πολύ ψάξιμο έχει ανοιχτεί θέμα στην android για την 6.0 . Σε παλαιότερη δεν έχει θέμα ...

Κοιτα σε εμένα κολάνε μεσα το κουμπια είναι θεμα 'πλαισίου', δεν είναι software. Μενουν μεσα βαθιά, χανεται η αποσταση πατήματος και το κλικ.
Με λιγο οινοπνευμα ληπένεται και μετα απο καμια δεκαρια κλικ κλικ είναι ετοιμο για ~ 2 εβδομαδες χρήσης. Το καλοκαίρι το έκανε πιο συχνά, μέταλα και ιδρώτας σε σχέση με τώρα που χειμωνιάζει.
Πιθανα απλά να το εχουν διορθώσει και να έχετε λιγο πιο νεα έκδωση χωρίς πρόβλημα

Screenshot_20151215_061025_01.png

(Sent from Nexus 6)

Αν ένα NEXUS 6 έχει γίνει rooted και μετά γίνει unroot χάνει την εγγύησή του?