[Επίσημο] Νέο Mac Mini M4 @2024

Έφτασε το δικό μου M4 24GB/512GB, συγκριτικά με το Μ1 που έχω η διαφορά σε browsing και γενικά απλές εργασίες είναι εμφανής (το Μ1 σε αυτές τις εργασίες δεν το έλεγες αργό).

Σε επεξεργασία βίντεο με 5 layers και διάφορα transitions το Μ4 κυριολεκτικά πετάει σε αντίστοιχο βίντεο το Μ1 έδειχνε να ζορίζεται αρκετά, οι δοκιμή έγινε με το καινούργιο Final cut.

Xcode, visual studio, docker containers τρέχουν νερό.

Πώς κάνει authentication? Γνωρίζεις αν το Windows Authenticator δουλεύει σε Mac?

Δεν γνωρίζω περί Authenticator. Όταν μπαίνει στο Citrix Workspace, της πετάει ένα qr code στην οθόνη που το σκανάρει με το κινητό, με το app της δουλειάς της (δουλεύει σε τράπεζα). Μετά από αυτό ξεκινάει αυτόματα ο Citrix Viewer

Attachments

• M4_Mac_Mini_into_a_Mac_Pro_CNC_Aluminum_Case_for_Enhanced_Cooling_and_Design5 Large.jpeg
    M4_Mac_Mini_into_a_Mac_Pro_CNC_Aluminum_Case_for_Enhanced_Cooling_and_Design5 Large.jpeg
    80.7 KB · Views: 22
Παραγγελία 30/10 και ήρθε πριν λίγες ημέρες,
σήμερα αξιώθηκα και το έστησα στο γραφείο για να πάει το βράδυ στην γνωστή του θέση :)
φυσικά δεν έχω λόγια :ROFLMAO:

Attachments

• m4.jpeg
    m4.jpeg
    260.2 KB · Views: 43
  • mac mini.png
    mac mini.png
    844.3 KB · Views: 42
Καλοριζικο.... ποια εκδοση πηρες ?

Εχει μεγαλες καθυστερησεις σε παραλαβες το βασικο μοιντελο 16/256
Σκεφτομαι κι εγω να το παρω μονο και μονο για ομορφια στο γραφειο.... δεν το χρειαζομαι αφου εχω το λαπτοπ και δεν πολυκαθομαι σε γραφειο για ιντερνετ αλλα .... :cool::cool::p

• Like
Reactions: jig
Καλοριζικο.... ποια εκδοση πηρες ?

Εχει μεγαλες καθυστερησεις σε παραλαβες το βασικο μοιντελο 16/256
Σκεφτομαι κι εγω να το παρω μονο και μονο για ομορφια στο γραφειο.... δεν το χρειαζομαι αφου εχω το λαπτοπ και δεν πολυκαθομαι σε γραφειο για ιντερνετ αλλα .... :cool::cool::p
Ευχαριστωωω
απο το 2010 εχω παντα ενα Mac mini σε TV

M4 Pro / 24GB / 512GB
[12-core CPU - 16-core GPU]

Εχω την εντύπωση ότι δεν μπαίνει ποτέ σε sleep. Ακόμη κι αν πατήσεις sleep αυτό απλά σταματά να δίνει σήμα στην οθόνη.

Με την ανάλυση τι παίζει?? Πρέπει να διαλέξεις 1080p για να δεις κανονικό μέγεθος?? Ευχαριστώ
σε οποια αναλυση σε βολευει

ps
Ακομα το εχω γραφειο και μαλλον θα το κρατησω εδω γιατι τα ''σπαει'' 😂
Στο σπιτι έβαλα προς το παρον ενα ΜΒΑ Μ1, λογω του οτι εχει ραγισει η οθονη, αλλα βεβαια δεν εχω προβλημα αφου ειναι πανω στην τηλεοραση.
Το Mac mini Intel '20 εγινε ηδη δωρακι

Attachments

• 11.png
    11.png
    146.2 KB · Views: 25
Last edited:
σε οποια αναλυση σε βολευει

ps
Ακομα το εχω γραφειο και μαλλον θα το κρατησω εδω γιατι τα ''σπαει'' 😂
Στο σπιτι έβαλα προς το παρον ενα ΜΒΑ Μ1, λογω του οτι εχει ραγισει η οθονη, αλλα βεβαια δεν εχω προβλημα αφου ειναι πανω στην τηλεοραση.
Το Mac mini Intel '20 εγινε ηδη δωρακι
Στην 4K οθόνη με την default ανάλυση 1080p, τα κείμενα στα menu του macOS είναι blurred?