[Επίσημο] Nexus 5X by LG

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 5X by LG

Ναι μωρε η ολη χαζαμαρα με τις καρτες μαλλον ξεκινησε τοτε που ηταν πολυ πιο αργες απο την μνημη. Αυτο εχει περιοριστει πολυ πλεον, αλλα παρόλα αυτα τα Ν επιμενουν να μην εχουν καρτα κι ας υποστηριζονται επισημα πλεον απο το Ανδροιδ 6. Τεσπα...

Στην Ελλαδα με τα Ν5 και τωρα με το Ν6 δεν ειχα κανενα θεμα στο δικτυο κοσμοτε με την ταχυτητα ή τη διαθεσιμοτητα. Οι χρεωσεις ομως, ειναι αλλο πραγμα. Πολλα χρονια πισω απο Αγγλια (που ειχα unlimited internet με 18 λιρες το μηνα) ή τις ΗΠΑ ($22 το μηνα σε ειδικο πακετο, κανονικα γυρω στα $80). Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχουμε αργησει τοσο στο ιντερνετ γενικα (ακομα και στις οικιακες συνδεσεις, οποιος εχει 10-12Μβιτ χαιρετε!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την λυση με το OTG την προτεινα για να εναλλασεις γρηγορα τα τραγουδια, οχι για μονιμη. Αυτο κανω οταν ταξιδευω: εχω ενα 128αρι στικακι με ταινειες, σειρες, ντοκιμαντερ κλπ και το κοτσαρω στο Ν7 στα ταξιδια. Δεν ειναι τοσο ευχρηστο για καθημερινα. Να εχεις να εξεχει το καλωδιο σαν σκουλαρικι στο τηλεφωνο/ταμπλετ

δε με πειράζει να εξέχει κάτι από το κινητό, 6 ίντσες κινητό ένα σκατουλάκι έξτρα θα με πείραζε? Είναι ότι θέλω να έχω το usb dac μου συνδεδεμένο στη usb οπότε που θα μπει το στικάκι??? έχει hub για mini usb? χαχαχα

Θα έχεις τα πολλά τραγούδια στο στικ κ θα κάνεις καμιά φορά ένα σβήσε γράψε...
Προσωπικά νομίζω πως τώρα με το 32αρι τηλ δεν θα έχω ποτέ τέτοιο θέμα. Δλδ πόσο μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη χρειάζεται να κουβαλάει κανείς;

Θα έχεις τα πολλά τραγούδια στο στικ κ θα κάνεις καμιά φορά ένα σβήσε γράψε...
Προσωπικά νομίζω πως τώρα με το 32αρι τηλ δεν θα έχω ποτέ τέτοιο θέμα. Δλδ πόσο μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη χρειάζεται να κουβαλάει κανείς;

Στο παλιό κινητό είχα 35 γίγα τραγούδια στην sd. Τα περισσότερα flac. Το κινητό το έχω για media player, κάποιες λίγες στιγμές που θα θελήσω να βάλω το dac και τα ακουστικά για να ακούσω μουσική δε θέλω να έχω περιορισμούς. 2016 έχουμε. Θέλω να έχω όση περισσότερη μουσική γίνεται μαζί μου.
Η έλλειψη sd στα nexus κινητά είναι απλά ένα τεράστιο φάουλ. Παλιά βρίζαμε τα αηφόνια το θυμάστε?

Τώρα αναγκαστικά έχω βάλει πολύ λίγα πράγματα στο κινητό, ούτε 8 γίγα και κουβαλάω πάντα μαζί το sansa clip για ξελάσπωμα, το οποίο μέσα του έχει την 64ρα sd που έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο κινητό.
Αλλά ο ήχος του fiio e18 δε πλησιάζεται από το sansa δυστυχώς...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 5X by LG

Στο παλιό κινητό είχα 35 γίγα τραγούδια στην sd. Τα περισσότερα flac. Το κινητό το έχω για media player, κάποιες λίγες στιγμές που θα θελήσω να βάλω το dac και τα ακουστικά για να ακούσω μουσική δε θέλω να έχω περιορισμούς. 2016 έχουμε. Θέλω να έχω όση περισσότερη μουσική γίνεται μαζί μου.
Η έλλειψη sd στα nexus κινητά είναι απλά ένα τεράστιο φάουλ. Παλιά βρίζαμε τα αηφόνια το θυμάστε?

Τώρα αναγκαστικά έχω βάλει πολύ λίγα πράγματα στο κινητό, ούτε 8 γίγα και κουβαλάω πάντα μαζί το sansa clip για ξελάσπωμα, το οποίο μέσα του έχει την 64ρα sd που έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο κινητό.
Αλλά ο ήχος του fiio e18 δε πλησιάζεται από το sansa δυστυχώς...
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με iPhone οπότε δεν τα έβριζα ... Χε χε
Αμάν βρε αδερφέ μου κ εσύ 64 γίγα ον δε γκόου... ;;;
Ε για αυτό λέω ίσως θα χρειάζεται να κάνεις κάποιο σβήσε γράψε από το στικ στο κινητό..

Οπωσδήποτε η SD θα ήταν μία μεγάλη ευκολία.
Πόσο μάλλον τώρα που το Android δίνει την δυνατότητα να γίνεται integration με την εσωτερική μνήμη..

Απλά ζυγίζει κανείς τις ανάγκες του κ αποφασίζει!

Προσωπικά με τα 32 γίγα είμαι μία χαρά αλλά σαφώς καταλαβαίνω την ανάγκη για πιο πολύ χώρο..

Δεν νομίζω πάντως πως θα δούμε SD σε Nexus σύντομα

Spotify premium, 30.000.000 songs στο κινητό. Και αν δεν θέλει να ξοδεύει κάποιος data (οι καρτοκινητες q και what's up δίνουν 1gb & 500mb αντίστοιχα δωρεάν καθε μήνα) αποθηκεύει μερικά άλμπουμ στην μνήμη του κινητού για offline χρήση..

Αλλιώς ενα ipod πού έχουν και πολύ καλύτερο ήχο από τα κινητά. Το classic είχε 128gb

Το θέμα δεν είναι ή sd αλλά ή χωρητικότητα.
Όλο και πιο συχνά πλέον θα βλέπουμε standard 64gb και όσο πέφτουν οι τιμές και μεγαλύτερες χωρητικότητες

Spotify premium, 30.000.000 songs στο κινητό. Και αν δεν θέλει να ξοδεύει κάποιος data (οι καρτοκινητες q και what's up δίνουν 1gb & 500mb αντίστοιχα δωρεάν καθε μήνα) αποθηκεύει μερικά άλμπουμ στην μνήμη του κινητού για offline χρήση..

Αλλιώς ενα ipod πού έχουν και πολύ καλύτερο ήχο από τα κινητά. Το classic είχε 128gb

αν πρόσεξες πιο πάνω το όλο πρόβλημα είναι ότι θέλω να συνδέω το fiio e18. Τι να κλάσει το όποιο κινητό?

αν πρόσεξες πιο πάνω το όλο πρόβλημα είναι ότι θέλω να συνδέω το fiio e18. Τι να κλάσει το όποιο κινητό?

γιαυτο ανεφερα το spotify ή οποια αλλη υπηρεσια streaming θέλεις.. και συνδέεις και το fiio..
αξίζει ομως να καβουλας ολοκληρο dac σε μεγεθος κινητού για λιγο καλύτερη ποιοτητα ήχου καθημερινά on the go;
προσωπικά θα το έκανα μόνο για μεγάλα ταξιδια..

Το θέμα δεν είναι ή sd αλλά ή χωρητικότητα.
Όλο και πιο συχνά πλέον θα βλέπουμε standard 64gb και όσο πέφτουν οι τιμές και μεγαλύτερες χωρητικότητες

την αρχή την έκανε η one plus με τα 64GB (εσωτερική) στο one plus 3 + οτι ειναι και dual sim! ελπιζω να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι..

Αν δεν σε ενοχλει να κουβαλας αυτο τον ογκο, γιατι να σε πειραζει μια εξωτερικη sd;

Edit: Συγνωμη auteur, γραφαμε μαζι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 5X by LG

Αν δεν σε ενοχλει να κουβαλας αυτο τον ογκο, γιατι να σε πειραζει μια εξωτερικη sd;

Edit: Συγνωμη auteur, γραφαμε μαζι..
δε με ενοχλεί ο όγκος που θα κουβαλάω αλλά το ότι θέλω να συνδέω ταυτόχρονα το dac και το stick. Όταν θέλω να ακούσω κάτι κάνω browsing και διαλέγω τι θέλω.
Δε θέλω εκείνη την ώρα να γράφω-σβήνω πράγματα.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωρέ παλληκάρια ο άνθρωπός το έχει απαντήσει 3-4 φορές πως δεν τον νοιάζει ο όγκος κ πως θέλει να συνδέει DAC

Πάντως μας ακούει η γουγλ (κάιντ οφ)... το νεο νεξους φέρεται να έχει 128 γιγα σωτερική μνήμη

ωρέ παλληκάρια ο άνθρωπός το έχει απαντήσει 3-4 φορές πως δεν τον νοιάζει ο όγκος κ πως θέλει να συνδέει DAC

Πάντως μας ακούει η γουγλ (κάιντ οφ)... το νεο νεξους φέρεται να έχει 128 γιγα σωτερική μνήμη

Εως 128 ειχε και το τωρινο 6p.
Χλωμό κινητο της Nexus σειράς να εχει βασικο μοντέλο στα 128.
Αν εστω ξεκιναει απο τα 64 θα ειναι μια πολύ καλή αρχή (μιας και η apple πλεον θα δίνει 32 :p )

Ερώτηση στο Nougat το usb audio λειτουργεί κανονικά;
Επίσης με usb-c;
Μόλις πήρα ένα otg usb-c καλώδιο και ενώ βλέπει κανονικά το usb flash drive δεν μπορεί να συνδεθεί με το DAC (ifi iDSD micro)
To N5 συνδεόταν κανονικότατα

ακυρο...
τελικά είδε Spotify και Foobar
το Hiby δεν συνδέεται... ίσως με την επίσημη 7.0 να λυθεί

Από ποιότητα κλήσης πώς τα πάει; Ωραίο το pure android και value for money η τιμή του αλλά το χρησιμοποιούμε και ως τηλέφωνο. Έχετε κάποιο πρόβλημα με τις κλήσεις του; Δε με νοιάζει τόσο η ανοιχτή ακρόαση, για τις κλασικές συνομιλίες μέσω ακουστικού ρωτάω περισσότερο.