Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 5X by LG
δε με πειράζει να εξέχει κάτι από το κινητό, 6 ίντσες κινητό ένα σκατουλάκι έξτρα θα με πείραζε? Είναι ότι θέλω να έχω το usb dac μου συνδεδεμένο στη usb οπότε που θα μπει το στικάκι??? έχει hub για mini usb? χαχαχα
Ναι μωρε η ολη χαζαμαρα με τις καρτες μαλλον ξεκινησε τοτε που ηταν πολυ πιο αργες απο την μνημη. Αυτο εχει περιοριστει πολυ πλεον, αλλα παρόλα αυτα τα Ν επιμενουν να μην εχουν καρτα κι ας υποστηριζονται επισημα πλεον απο το Ανδροιδ 6. Τεσπα...
Στην Ελλαδα με τα Ν5 και τωρα με το Ν6 δεν ειχα κανενα θεμα στο δικτυο κοσμοτε με την ταχυτητα ή τη διαθεσιμοτητα. Οι χρεωσεις ομως, ειναι αλλο πραγμα. Πολλα χρονια πισω απο Αγγλια (που ειχα unlimited internet με 18 λιρες το μηνα) ή τις ΗΠΑ ($22 το μηνα σε ειδικο πακετο, κανονικα γυρω στα $80). Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχουμε αργησει τοσο στο ιντερνετ γενικα (ακομα και στις οικιακες συνδεσεις, οποιος εχει 10-12Μβιτ χαιρετε!)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Την λυση με το OTG την προτεινα για να εναλλασεις γρηγορα τα τραγουδια, οχι για μονιμη. Αυτο κανω οταν ταξιδευω: εχω ενα 128αρι στικακι με ταινειες, σειρες, ντοκιμαντερ κλπ και το κοτσαρω στο Ν7 στα ταξιδια. Δεν ειναι τοσο ευχρηστο για καθημερινα. Να εχεις να εξεχει το καλωδιο σαν σκουλαρικι στο τηλεφωνο/ταμπλετ
δε με πειράζει να εξέχει κάτι από το κινητό, 6 ίντσες κινητό ένα σκατουλάκι έξτρα θα με πείραζε? Είναι ότι θέλω να έχω το usb dac μου συνδεδεμένο στη usb οπότε που θα μπει το στικάκι??? έχει hub για mini usb? χαχαχα