[Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

Παντος, αυτο με τις τιμες δεν το καταλαβενω.Την προηγουμενη βδομαδα το αγορασα 350,25 και ενας φιλος που θελει να το παρει τωρα, απο 390 ξεκιναει.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

Παντος, αυτο με τις τιμες δεν το καταλαβενω.Την προηγουμενη βδομαδα το αγορασα 350,25 και ενας φιλος που θελει να το παρει τωρα, απο 390 ξεκιναει.

Αυξήθηκε η ζήτηση, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να τσιμπήσουν extrαδάκι!

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

Ερωτηση,μπαρα με γραμμες για το σημα δεν εχει?ρωταω μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση γιατι δεν βλεπω στην οθονη κατι.

σε σχέση με το oneplus 3 (~399) που έχει περίπου ίδια τιμή, γιατί προτιμήσατε το Nexus 6P;
που υπερέχει το Nexus 6P;

ένα που γνωρίζω ειναι η κάμερα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

-Γιατί το πήραμε <350
-Κάμερα
-Design (υποκειμενικό)
-Pure android γρήγορα updates
-Οθόνη
-Huawei κατασκευή

εχει καλύτερη (όχι μεγαλύτερη) οθόνη απο το one plus 3;

Υπαρχει κινητο με καλυτερο ηχο?καποιο ZTE νομοιζω μπορει να το ανταγωνιστει.

σε σχέση με το oneplus 3 (~399) που έχει περίπου ίδια τιμή, γιατί προτιμήσατε το Nexus 6P;
που υπερέχει το Nexus 6P;

ένα που γνωρίζω ειναι η κάμερα.
Service στην Ελλάδα

Πολλοί όπως κι εγώ, δε θέλουν να μπλεκουν με εξωτερικό και τέτοιου είδους αγορές.
Το καλοκαίρι επίσης που το πήρα εγώ, δεν υπήρχε καν διαθέσιμο από το επίσημο site... Για Σεπτέμβριο και βάλε ήταν η εκτίμηση. Δε γίνεται δουλειά έτσι.

Τέλος εγώ το πήρα μεταχείρισμενο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Και φυσικά ήθελα μεγάλη οθόνη, oled και 2Κ ανάλυση για VR.
Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η κάμερα που είναι πολύ καλή, μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, καθώς και το stock Android με τις άμεσες αναβαθμίσεις.

Εδω και μια εβδομαδα η τιμη του εκτοξεύτηκε στα 475 (απο 349 που ειχε φτασει)

καλο για μας (αν θελησουμε να το πουλησουμε )! :p

Παντως με τη νεα εκδοση 7.1.1 το κινητο πεταει... και η μπαταρια βραχος!
Μακραν το καλυτερο Android που ειχα (γι αυτο και το κραταω ακομα)

Moooλις μου ηρθε.
Εκπληκτικη ποιοτητα, οχι σαν την πλαστικουρα συγκριτικα (sorry) samsung S5 που εχω.

Πως αλλαζουμε γλωσσες στο keyboard?