[Επίσημο] OnePlus 2

Re: [Φήμες] OnePlus 2

Βρήκα και ένα τέστ που λέει όλη την αλήθεια σε μια φράση...

So is the OnePlus 2 a 2016 flagship killer? If you don’t care about the price of the device, which starts at just $329, then no.

http://www.gizmochina.com/2015/08/28/oneplus-2-review-is-it-really-a-flagship-killer-video/

Έξυπνη κίνηση να προσθέσεις στον 810 και 1 GB RAM επιπλέον γιατί μεταξύ των δύο ο 808 είναι καλύτερος (πιο σταθερός σε απόδοση χωρίς να χρειάζεται να γίνει underclocking λόγω υπερθέρμανσης).

Όχι δεν θα πάρω το ZTE γιατί είναι άσχημο όπως και το 1+2, το Moto X κάπως τρώγεται.

http://www.gsmarena.com/oneplus_2-review-1287p5.php

Μας έχεις φάει με τον 808.
Ειναι υποδεέστερος απο τον 810 σε ολα.Ειδικα η υλοποίηση στο one plus two δεν εχει θέματα όπως στο m9 και στο flex 2.αναφερεται και στο review.
Δεν είπα πουθενά οτι το opo2 ειναι το καλύτερο smartphone, σίγουρα όμως παίζει μπάλα με την κορυφή σε επιδόσεις (εξαίρεση η κορυφή του exynos ) .
Flagship για μένα πρέπει οπωσδήποτε να φοράει 4gb ram και 810 η τον exynos και γουστάρω τρελά amoled & dual speakers .Για σένα πρέπει να φοράει qhd , to each his own.
Μπορείς να γουστάρεις προσωπικά οποίο επιθυμείς,αλλά μη γράφεις ανακρίβειες για επεξεργαστες και κυρίως , μη μας κουραζεις, αρκετή ζέστη εχει έξω...
Και καλο ειναι πριν αναφέρεις εναλλακτικές τύπου zte να ξέρεις τι ιστορικό εχει η καθε εταιρεία με υποστήριξη , αναβαθμίσεις κλπ
Πχ και η oppo φτιάχνει εκπληκτικά ομορφα κινητά με σούπερ προδιαγραφές , αλλά ποτέ δεν έπαιζαν όπως έπρεπε , και ούτε έδωσαν ποτέ σταθερές αναβαθμίσεις.Το ίδιο ισχύει και με xiaomi/meizu με ένα σκασμό beta roms international και κινεζικες.Αυτες οι επιλογές ειναι ασοβαρες για να χαρακτηριστούν flagship.

Ειναι υποδεέστερος απο τον 810 σε ολα.Ειδικα η υλοποίηση στο one plus two δεν εχει θέματα όπως στο m9 και στο flex 2.αναφερεται και στο review.
Δεν είπα πουθενά οτι το opo2 ειναι το καλύτερο smartphone, σίγουρα όμως παίζει μπάλα με την κορυφή σε επιδόσεις (εξαίρεση η κορυφή του exynos ) .
Flagship για μένα πρέπει οπωσδήποτε να φοράει 4gb ram και 810 η τον exynos και γουστάρω τρελά amoled & dual speakers .Για σένα πρέπει να φοράει qhd , to each his own.
Μπορείς να γουστάρεις προσωπικά οποίο επιθυμείς,αλλά μη γράφεις ανακρίβειες για επεξεργαστες και κυρίως , μη μας κουραζεις, αρκετή ζέστη εχει έξω...
Και καλο ειναι πριν αναφέρεις εναλλακτικές τύπου zte να ξέρεις τι ιστορικό εχει η καθε εταιρεία με υποστήριξη , αναβαθμίσεις κλπ
Πχ και η oppo φτιάχνει εκπληκτικά ομορφα κινητά με σούπερ προδιαγραφές , αλλά ποτέ δεν έπαιζαν όπως έπρεπε , και ούτε έδωσαν ποτέ σταθερές αναβαθμίσεις.Το ίδιο ισχύει και με xiaomi/meizu με ένα σκασμό beta roms international και κινεζικες.Αυτες οι επιλογές ειναι ασοβαρες για να χαρακτηριστούν flagship.
επειδή είχα και εχω αυτό δεν ισχύει

Τι εννοείς?
Η xiaomi εχει πχ ελληνική κοινότητα που βγάζει roms μεταφρασμένες .
Ειδικοτερα το κινητό της υπογραφής σου εχει hk version,tw version και γενικά υπάρχει θέμα με αγορά απο έξω για ποια έκδοση θα σου έρθει.Θα σου πω την αλήθεια, κάτοχος δεν είμαι ,στο myphone τα διαβάζω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415014&page=15

Κάνω λάθος?Αν ναι , my bad και sorry...

Last edited:

Τι εννοείς?
Η xiaomi εχει πχ ελληνική κοινότητα που βγάζει roms μεταφρασμένες .
Ειδικοτερα το κινητό της υπογραφής σου εχει hk version,tw version και γενικά υπάρχει θέμα με αγορά απο έξω για ποια έκδοση θα σου έρθει.Θα σου πω την αλήθεια, κάτοχος δεν είμαι ,στο myphone τα διαβάζω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415014&page=15

Κάνω λάθος?Αν ναι , my bad και sorry...

το οτι υπάρχουν beta/developer roms δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν stable ή ότι οι beta/developer έχουν bugs,εγώ απο όταν το πήρα έβαλα την ελληνική όχι επειδή είχε πρόβλημα αυτή που είχε,επίσης κάθε παρασκευή βγαίνει νέα ρομ οπότε από υποστήριξη πάει πολύ καλά και δεν γνωρίζω πολλές εταιρίες που βγάζουν κάθε εβδομάδα update

Απάντηση: [Φήμες] OnePlus 2

Έτσι ξέρω και εγώ.
Εβδομαδιαία update μόνο από την xiaomi.
Σε θέματα υποστήριξής δεν νομίζω πως μπορούμε να πούμε κάτι για την xiaomi και την miui της.

Εγώ πάλι αυτό με τα εβδομαδιαία update της xiaomi ποτέ δεν το κατάλαβα.

Καμία κορυφή δεν παίζει το 1+2 , με 47000 στο Antutu ενώ το S6 έχει 70000 δεν το λες κορυφαίο με τίποτα. Ακόμη και το G4 με τον 808 έχει υψηλότερη βαθμολογία. Γενικά ο 810 είναι μια αποτυχία.

Επίσης στο youtube κυκλοφορούν video με το G4 σε speedtest ενάντια σε κινητά με Snapdragon 810 όπως το 1+2 και σε αυτά το LG κερδίζει κατα κράτος.

Τα είχαμε δει πριν 1-2 σελίδες , μην τα βάζω πάλι.

Εγώ πάλι αυτό με τα εβδομαδιαία update της xiaomi ποτέ δεν το κατάλαβα.

τι δεν κατάλαβες?τα εβδομαδιαία είναι για την developer rom που αν θέλεις τα κάνεις αν όχι μένεις με την προηγούμενη,φυσικά υπάρχει και stable με update κάθε 1 ή 2 μήνες δεν θυμάμαι τώρα

Δεν γλυτώνει ούτε και το One Plus 2 την θερμική καταιγίδα του 810 όπως σε αντίστοιχες προτάσεις πάλι με τον ίδιο επεξεργαστή-εξαίρεση το m9-.
Άλλη μια τοστιέρα χειρός προστέθηκε στην αγορά που άνετα επιτελει και θερμαντικο φορητο σώμα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα:p
http://www.notebookcheck.net/OnePlus-2-Smartphone-Review.149481.0.html
Με την ευγενική χορηγία της Qualcomm πάντα :flipout:

Και τα 3300 της μπαταρίας δεν αποτυπώνονται στην πράξη σε καμία περίπτωση και πάρα την διατήρηση της οθόνης στα 1080p average στην καλύτερη η αποδοση σε αυτόν τον τομέα.
Δεν αρκεί να ρίχνουμε την βάρβατη μπαταρία αλλά χρειάζεται και το κατάλληλο optimizations και το ιδανικο πάντρεμα software-hardware και σε αυτό αποτυγχάνουν.

Pro

+ good display

+ changeable back cover

+ dual-SIM LTE

+ good voice quality

+ decent speaker

+ 4 GB memory

+ USB type C

+ fast SoC ...

Cons

- ... that throttles

- no NFC

- neither MHL nor Slim-Port support

- unstable Miracast

- camera pushes heavily during filming

- storage not expandable

- neither Qi charging nor Quick Charge

Verdict

The OnePlus 2 is a really good smartphone, even though it is not quite the advertised flagship killer that it wants to be. The lack of some small features like the poor video performance, missing connectivity features as well as the lack of a microSD slot prevent a very good rating. The camera is certainly good as well, but it cannot quite compete with the quality of a Samsung Galaxy S6 Edge or LG G4 and does not offer many settings.

β€œ
There are not many smartphones that have such a good price-performance ratio as the OnePlus 2.

The developers also made a step in the right direction. The display is really good and the speaker also sounds quite good, even though the location should be reconsidered. You also get dual-SIM LTE. The surface temperatures are at the limit, but still within reasonable limits. OnePlus also handles the Snapdragon 810 much better than the competition, although the throttling cannot be avoided, either. This will, however, not be noticeable in practice.

We do miss an NFC chip and a working OTG function. The quality of Miracast could be improved as well. Some things can certainly be fixed with a software update, but maybe the third generation can become a real flagship killer. Still, there are hardly any comparable devices in this price range, only the Honor 7 could be a real rival for the OnePlus 2.

Βασικά ,μια χαρά τα γράφει το notebookcheck.
Πολυ καλη και σωστή οθόνη,εξαιρετικές επιδόσεις (το throttling που το κατάφεραν τρέχοντας δεκαπέντε φορές σερί ένα απαιτητικό bench, δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του κινητού ),ποιοτική κατασκευή και άριστες 3d επιδόσεις.
Λογικά μου φαίνονται αυτά που γράφει και αντικατοπτρίζουν την εικόνα του κινητού που έχω διαβάζοντας τα του xda forum.
Πολλα απο τα θεματάκια που εχει θα στρώσουν με τον ένα (ota update) η τον άλλο (custom rom) τροπο.
τις hardware ελλείψεις τις ξέραμε απο την πρώτη ώρα που παρουσιάστηκε (nfc,quick charge)

Βασικά ,μια χαρά τα γράφει το notebookcheck.
Πολυ καλη και σωστή οθόνη,εξαιρετικές επιδόσεις (το throttling που το κατάφεραν τρέχοντας δεκαπέντε φορές σερί ένα απαιτητικό bench, δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του κινητού ),ποιοτική κατασκευή και άριστες 3d επιδόσεις.
Λογικά μου φαίνονται αυτά που γράφει και αντικατοπτρίζουν την εικόνα του κινητού που έχω διαβάζοντας τα του xda forum.
Πολλα απο τα θεματάκια που εχει θα στρώσουν με τον ένα (ota update) η τον άλλο (custom rom) τροπο.
τις hardware ελλείψεις τις ξέραμε απο την πρώτη ώρα που παρουσιάστηκε (nfc,quick charge)
Πιστεύω στις 5.5 πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη πρόταση το g4.
Και ειδικά όταν στην τιμολόγηση μικρή διαφορά έχουν.
Να ήταν 100+ ευρώ η διαφορά τρώγεται κάπως και πάντα για το 64αρι με τα 4gb.

Άλλη η αυτονομία είναι απογοητευτική για το μέγεθος της μπαταρίας.
Και πιστεύω σε αυτό ευθύνεται κατά 50% ο 810 και εξαιρετικά δύσκολα να δούμε ουσιαστική βελτίωση με το λογισμικο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και οι θερμοκρασίες που αναπτύσσει είναι ανησυχητικές εξίσου.

Σαν συνολική υλοποίηση έχοντας υπόψιν και τον εξοπλισμό (ir,fm,sd, nfc κλπ) ,μπορεί.
Αλλά τα 3gb ram και ο 808 δεν μου κάνουν για να αλλάξω το nexus 6.
H αυτονομία εύκολα μπορεί να βελτιωθεί μέσω λογισμικού.

Αυτά που γνωρίζαμε ήδη , flagship killer δεν είναι με τίποτα , value for money ίσως. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Flagship killer όντως δεν είναι.Λείπουν τα flagships από την αγορά :p
Εξαιρω τα s6 / note 4/5.
Σου κάνει τόσο πολύ κλικ το g4 για παράδειγμα?

[Φήμες] OnePlus 2

Flagship killer όντως δεν είναι.Λείπουν τα flagships από την αγορά :p
Εξαιρω τα s6 / note 4/5.
Σου κάνει τόσο πολύ κλικ το g4 για παράδειγμα?

Μια εξαιρετική υλοποίηση το συγκεκριμένο Oppo εφόσον δεν θες να περιμένεις τον 820 αρχες του έτους,εφόσον το G4 δεν σου γεμίζει το μάτι,κακώς θεωρώ.
Μου γεμίζει περισσότερη εμπιστοσύνη και σαν εταιρία και σαν πρόταση.
http://www.androidauthority.com/oppo-r7-plus-review-636202/
http://www.amazon.co.uk/OPPO-Plus-D..._sbs_23_2?ie=UTF8&refRID=1ZX4KX6Q4RXZDWSY927H

Το G4 είναι πολύ καλό , κορυφαίες κάμερες και οθόνη (για τα δεδομένα των IPS όχι σε σχέση με AMOLED) και μοντέρνο UI με άριστο optimization. Ο σχεδιασμός του και τα υλικά είναι κάπως φτηνιάρικα αλλά μπορείς να αλλάξεις και την πλάτη αν πάθει κάτι , τα φετινά Samsung με το γυαλί είναι πολύ επικίνδυνα σε πτώση και η θήκη είναι υποχρεωτική.

Μια εξαιρετική υλοποίηση το συγκεκριμένο Oppo εφόσον δεν θες να περιμένεις τον 820 αρχες του έτους,εφόσον το G4 δεν σου γεμίζει το μάτι,κακώς θεωρώ.
Μου γεμίζει περισσότερη εμπιστοσύνη και σαν εταιρία και σαν πρόταση.
http://www.androidauthority.com/oppo-r7-plus-review-636202/
http://www.amazon.co.uk/OPPO-Plus-D..._sbs_23_2?ie=UTF8&refRID=1ZX4KX6Q4RXZDWSY927H

Το μονο καλό που εχει το r7+ ειναι η κατασκευή του και η αυτονομία (λογω μεγάλης μπαταρίας και mid range 615).
Κατα τα υπόλοιπα , ειναι χειρότερο απο το Nexus 6 μου :p
Πλέον εχω πάθει εξάρτηση απο unlocked bootloaders , root , amoled και dual speakers.
Ψαχνω εφεδρικές λύσεις και δεν βρίσκω! :p

Το μονο καλό που εχει το r7+ ειναι η κατασκευή του και η αυτονομία (λογω μεγάλης μπαταρίας και mid range 615).
Κατα τα υπόλοιπα , ειναι χειρότερο απο το Nexus 6 μου :p
Πλέον εχω πάθει εξάρτηση απο unlocked bootloaders , root , amoled και dual speakers.
Ψαχνω εφεδρικές λύσεις και δεν βρίσκω! :p
Βασικά και το Oppo εχει Amoled.
Κάπου πρεπει και έναν συμβιβασμό να κανεις :p
Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη ειναι ουτοπία.

Βασικα πιο σοφή επιλογή υπομονή ενα εξαμηνο εως βγουν συσκευες με τον 820 αφού όλοι υπόλοιποι πλην Exynos κινούνται σε πολυ ρηχά νερά σήμερα.

Εκτός αν πας προς μήλο μεριά με τον A9.