[Επίσημο] OnePlus 3

Κάτοχος απο χτες και γω με πρώτη εντύπωση απόλυτα θετική.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής:

- Ξεκλείδωμα Bootloader
- TWRP recovery
- Custom rooted Rom (επί της ουσίας είναι η stock debloated)
- Xposed framework (δεν έχει νόημα το android χωρίς 4-5 βασικά xposed Mods :P )

Με έχει εντυπωσιάσει το responsiveness, αν και νομίζω ότι το default animation speed 1x είναι λίγο μλκα, οπότε για ακόμα καλύτερο feel το έχω ορίσει στο 0.5x.

Η φόρτιση είναι υπεργρήγορη και οι θερμοκρασίες είναι πέρα για πέρα σε ικανοποιητικά επίπεδα εν γένει.

Τέλος με έχει εντυπωσιάσει το πόσο καλά δουλεύει το fingerprint unlock. Επειδή το χρησιμοποιώ παράλληλα και στο άλλο μου κινητό (iphone 5s), δεν υπάρχει κανένα επίπεδο σύγκρισης μεταξύ των 2.

Το μόνο που απομένει έιναι να το τεστάρω και σε απόδοση μπαταρίας. Μόλις έχω μια πρώτη εικόνα και από αυτό θα επανέλθω.

Για κάμερα μην περιμένετε από μένα καθώς δεν με απασχολεί καθόλου και δεν έχω και μέτρο σύγκρισης.

Αναφορικά με την οθόνη, με ξένισαν κάπως τα χρώματά της, αλλά περιάζοντας λίγο adaptive brightness (το απενεργοποίησα) και color balance την έφερα στα μέτρα μου αμέσως.

Χτες ήμουν όλη μέρα στο δρόμο οπότε το βασάνισα λίγο.. Το αποτέλεσμα ήταν η μπαταρία του να βγάλει λίγο καλύτερη επίδοση από του OP2. Οπότε δε παραπονιέμαι καθόλου..

Το DASH charge είναι όντως εντυπωσιακό, σε λιγότερο από 10 λεπτά του δίνει περίπου 20% φόρτιση..

Εκκρεμούν από τη μεριά μου πιο επισταμένες δοκιμές στην φωτογραφική του. Για αρχή μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είναι πολύ καλύτερη από του OP2..

το θεμα (για μας) ειναι οτι το συγκρινεις με το παλιο OP2... για εμας που το συγκρινουμε με iphone 6s plus kai s7 edge (και αλλα flagship κινητα) , ειναι χειροτερο σε πολλα βασικα σημεια (μπαταρια, καμερα κλπ) .

Αρα flagship killer δε το λες... value for money , Ναι !

το θεμα (για μας) ειναι οτι το συγκρινεις με το παλιο OP2... για εμας που το συγκρινουμε με iphone 6s plus kai s7 edge (και αλλα flagship κινητα) , ειναι χειροτερο σε πολλα βασικα σημεια (μπαταρια, καμερα κλπ) .

Ηδη ειναι εξαιρετικό ρε Γιάννη.
Δεν χρειάζεται να ειναι Νο1 για να δικαιολογήσει τα 399 που κοστίζει.
Απο αυτα που διαβαζω εχει καλύτερη μπαταρία απο το S6 :p και το μικρό iphone 6s
Το οτι εχει χειροτερες επιδοσεις απο 3-5-10 συσκευές δεν λέει απαραίτητα κάτι κακό ...

Μόλις δοκίμασα και τη λειτουργία του με 2 sim μπας και ξεφορτωθώ την επαγγελματική μου συσκευή. Φαίνεται να λειτουργεί άψογα.

- Και οι 2 sim είναι standby
- Διαλέγεις από ποια θα πάρεις τηλέφωνο κάθε φορά, εκτός και αν θες να ορίσεις default
- Ορίζεις default νούμερο για αποστολή sms, αλλά αν θες το αλλάζιες στο αψε σβήσε την ώρα που στέλνεις το μήνυμα
- Ορίζεις default νούμερο του οποίου θα χρησιμοποιήσεις τα data - δεν μπορείς να έχεις και τα 2 data ανοιχτά

Αυτό που δε γνωρίζω είναι τι μήνυμα ακούει αυτός που καλέι στο ένα νούμερο ενώ εγώ εκείνη τη στιγμή μιλάω στο άλλο. Επίσης δε γνωρίζω αν μετά το τέλος της κλήσης μου θα λάβω sms οτι είχα κλήση.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

Σε φωτογραφία και βίντεο είναι χειρότερο από το 6s?

Μόλις δοκίμασα και τη λειτουργία του με 2 sim μπας και ξεφορτωθώ την επαγγελματική μου συσκευή. Φαίνεται να λειτουργεί άψογα.

- Διαλέγεις από ποια θα πάρεις τηλέφωνο κάθε φορά, εκτός και αν θες να ορίσεις default
- Ορίζεις default νούμερο για αποστολή sms, αλλά αν θες το αλλάζιες στο αψε σβήσε την ώρα που στέλνεις το μήνυμα
- Ορίζεις default νούμερο του οποίου θα χρησιμοποιήσεις τα data - δεν μπορείς να έχεις και τα 2 data ανοιχτά

Αυτό που δε γνωρίζω είναι τι μήνυμα ακούει αυτός που καλέι στο ένα νούμερο ενώ εγώ εκείνη τη στιγμή μιλάω στο άλλο. Επίσης δε γνωρίζω αν μετά το τέλος της κλήσης μου θα λάβω sms οτι είχα κλήση.
Η απορία σου λύνεται εύκολα..
Κάλεσε κάποιον από το κινητό σου και καθώς είναι ανοιχτή ακόμα η συνομιλία, κάλεσε από το σταθερό ή από άλλο κινητό, στο 2 νούμερο του κινητού σου. Και ενημέρωσε μας..

Φαίνεται εξαιρετική συσκευή.

Καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν!

Θα φαίνεται κλειστό. Θα έρχεται μήνυμα.

Και το review του Android Authority να διαβάσει κάποιος στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξει , 8.4/10 βαθμολογία όταν το S7 έχει 9.0/10.

Η μεγαλύτερη οθόνη και το stock android είναι τα main selling advantages.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

Σε φωτογραφία και βίντεο είναι χειρότερο από το 6s?

Apo to 6s plus που ειχα, σε καποιες κατηγοριες ναι.

Σε βραδυνες πχ, και το OIS του 6s plus ειναι καλυτερο επισης.

Τελος, το OP3 δε τραβαει 60 fps 1080 , που ειναι σημαντικο για να εχεις ομαλο βιντεο σε θεματα με εντονη κινηση ή κινηση του χειριστη.

φυσικα , το 6s plus 64GB κοστιζει τα διπλασια ....

Η απορία σου λύνεται εύκολα..
Κάλεσε κάποιον από το κινητό σου και καθώς είναι ανοιχτή ακόμα η συνομιλία, κάλεσε από το σταθερό ή από άλλο κινητό, στο 2 νούμερο του κινητού σου. Και ενημέρωσε μας..

Φαίνεται εξαιρετική συσκευή.

Καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν!

Την ώρα που έγραφα το προηγούμενο δεν είχα τη δυνατότητα δοκιμής.

Όλα δουλεύουν όπως μου είπες και με λίγα λόγια μόλις ξεφορτώθηκα μια παραπανήσια συσκευή!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η μεγαλύτερη οθόνη και το stock android είναι τα main selling advantages.

Γνώμη μου είναι πως τα OPO απευθύνονται σε ένα πιο ειδικό κοινό. Έτσι το stock android είναι ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ, σε συνάρτηση πάντα του ότι ξεκλειδώνεις τον bootloader σε χρόνο dt, βάζεις custom recovery και ρουτάρεις για πλάκα χωρίς να χάνεις εγγύηση.

O καθένας μας έχει διαφορετικές προτεραιότητες, αλλά πχ εγώ ακόμα και αν το s7 έκανε τα μισά λεφτά από το OPO δεν θα το έπαιρνα. Καλή και άγια η samsung, αλλά όσο φτιάχνει κινητά με knox θα χάνει και το μερίδιο των απαιτητικών και ψαγμένων χρηστών.

Tα oneplus smartphones δεν υποστηριζουν.
Πχ τα Galaxy/Note υποστηριζουν κανονικά με ιδιους επεξεργαστες.

Βασικα ειναι ο λογος που δεν το πήρα. Τραγικό λάθος να μην υπάρχει αυτη η δυνατότητα σε "flagship killer".
Τραγικό εφόσον το hardware είναι ικανό για λήψη 60fps. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το πρόσεξαν αυτό...

Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να το δώσουν με κάποιο update;

Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk