[Επίσημο] OnePlus 3

Μια χαρά και η απόδοση της μπαταρίας:

56f43dc841387a13989d8921aecfa810.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Όχι, έχει και Data κάνα 3ωρο. Επίσης παίζω μόνο LTE. Eπισης παράλληλα με το WiFi έχω πάντα ανοιχτό και openvpn.

Εντάξει οχι κάτι ιδιαίτερο η μπαταρία 24 ώρες βγάζει . Αναμενόμενη αυτονομία για την χωρητικότητα της. Οι πολλές ώρες οθόνης οφείλονται στο λιώσιμο του κινητού αφου σε 20 ώρες μακριά απο τον φορτιστή είχε πάνω απο το 1/4 του χρόνου αναμμένη την οθόνη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και 4.3 % πτώση ανα ώρα ειναι πολύ μέτριο νούμερο. Αντίστοιχα στο νοτε 3 προ έχω 0.8%

Last edited:
Εντάξει οχι κάτι ιδιαίτερο η μπαταρία 24 ώρες βγάζει . Αναμενόμενη αυτονομία για την χωρητικότητα της. Οι πολλές ώρες οθόνης οφείλονται στο λιώσιμο του κινητού αφου σε 20 ώρες μακριά απο τον φορτιστή είχε πάνω απο το 1/4 του χρόνου αναμμένη την οθόνη.

Και 4.3 % πτώση ανα ώρα ειναι πολύ μέτριο νούμερο. Αντίστοιχα στο νοτε 3 προ έχω 0.8%

Η απάντηση είναι ότι έβγαλε 6 ώρες οθόνη και όχι 24 ώρες αυτονομία.

Η φωτεινότητα ήταν για ένα διάστημα σε χαμηλή στάθμη και μετά σε αυτόματη.

3d χρήση δεν έχω καθόλου ενώ συγχρονίζουν τα εξής:

- push exchange account με mail calendar κλπ
- push 2 Gmail accounts
- pull ενός pop email
- WhatsApp και viber στο φουλ.

Η απάντηση είναι ότι έβγαλε 6 ώρες οθόνη και όχι 24 ώρες αυτονομία.

Η φωτεινότητα ήταν για ένα διάστημα σε χαμηλή στάθμη και μετά σε αυτόματη.

3d χρήση δεν έχω καθόλου ενώ συγχρονίζουν τα εξής:

- push exchange account με mail calendar κλπ
- push 2 Gmail accounts
- pull ενός pop email
- WhatsApp και viber στο φουλ.

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλα το 6 ώρες οθόνη απο μόνο του δεν λέει κάτι. Αν θες μπορείς να βγάλεις και 10 ώρες!

Ξέρει πως?

Απλα επανεργοποιησε την επιλογή να σβήνει η οθόνη και ας το το βράδυ ετσι με μια χαμηλή φωτεινοτητα. Το πρωί θα έχεις 10 ώρες οθόνη και ακόμα 10-15% μπαταρία ουαου! Λέει κάτι αυτό ? φυσικά οχι.
ειναι τι χρήση κανεις. Εγω πχ με το νοτε 3 βγάζω 4 ώρες οθόνη! Τι σημαίνει ότι το κινητό μου έχει χειρότερες επιδοσεις απο το 1+3? ναι αλλα τις 4ωρες τις βγάζω σε 4 -5 μέρες με φωτεινοτητα στο 60% ανοικτό συνεχώς wifi bt και 2-3 ώρες ομιλίας. Τελείως άλλη χρήση απο την δίκη σου με τις 6 ώρες οθόνη σε 24 ώρες.

2-3 ώρες ομιλίας κάθε μερα. Άρα η χρήση μέτρα. Οχι οι ώρες οθόνης στο σύνολο αλλα πως το δουλεύεις. Βγάλε ένα κινητό 2800mha 5.5" απο τον φορτιστή και σερφαρισε για 6 ώρες συνεχώς με wifi και με χαμηλή φωτεινοτητα.Θα αντέξει ? φυσικά ! Τι σημαίνει ότι το κινητό τα σπάει σε αυτονομία επειδή έβγαλε 6 ώρες οθόνη?

Last edited:
Τη χρήση μετράω. Όταν έχω ανοιχτή οθόνη δεν το αφήνω να κάθεται αλλά το χρησιμοποιώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη τι κάνει ο καθένας μας, αλλά συνήθως το SOT είναι μια καλή πρώτη ένδειξη για το τι ψάρια πιάνει η μπαταρία, μια που η οθόνη είναι από τα πιο ενεργοβορα μέρη ενός smartphone, ειδικά όταν αυτή είναι 5.5 ιντσες.

Μπορεί εσένα να μη σου λέει κάτι αυτό, αλλά επειδή εγώ πάνω κάτω κανω την ίδια χρήση όλα αυτά τα χρόνια, σπάνια πιάνω 6 ώρες οθόνης και για τα δικά μου μέτρα και σταθμα η απόδοση αυτή είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικη.

Βάλε να συγχρονίζουν όλα τα accounts που ανέφερα, με 2 ενεργές sim και επιλογή LTE και ξεκινα να μιλάς viber, WhatsApp, μπαίνε στο Tapatalk, Twitter, apps ενημέρωσης, σερφαρε με chrome, απαντα στα emails της δουλειάς σου, τσέκαρε το Facebook κάθε οπότε βαριέσαι και πες μου σε πόσα τηλέφωνα της αγοράς θα κάνεις όλα αυτά και στο τέλος θα έχεις SOT 6 ώρες.

Μπραβο, όντως, η τιμη του επεσε αρκετα. Το G5 εχει τουλαχιστον και μια πολυ αξιοπρεπη οθονη (554 vs 401 ppi op3).

Μπραβο, όντως, η τιμη του επεσε αρκετα. Το G5 εχει τουλαχιστον και μια πολυ αξιοπρεπη οθονη (554 vs 401 ppi op3).

Αναλόγως πως το βλέπει κανείς.. Για μένα είναι κατώτερη του OP3, καθότι μικρότερη και LCD.. Η διαφορά στην ανάλυση είναι αδιάφορη (μη-ορατή) και κάνει πρακτικά κακό στις επιδόσεις και την μπαταρία.

Δε το λες αμελητεο. Η χαμηλή αναλυση κανει μπαμ (σε συγκριση με την παρομοια οθονη του S5). Συν αυτα που ειπε ο Γιαννης.

Δε το λες αμελητεο. Η χαμηλή αναλυση κανει μπαμ (σε συγκριση με την παρομοια οθονη του S5). Συν αυτα που ειπε ο Γιαννης.

Κάνει μπαμ; Σε τι απόσταση θέασης και με τι μάτια; 401ppi είναι ανάλυση καλύτερη από αυτή που έβγαζαν οι παλιότεροι laser εκτυπωτές. Pixel δεν φαίνεται ούτε με μεγεθυντικό φακό (κυριολεκτικά).

Η ανάλυση ειναι αναγκαία για vr... Για καθημερινή χρήση όχι και τόσο.

Συμφωνώ, αν και για VR ούτε τα 1440p δεν φτάνουν.. ούτε για πλάκα..

Θα είχε ενδιαφέρον ένα συγκριτικό μπαταρίας....

Το gsmarena δίνει στο LG αυτονομία 60 ώρες και στο OP3 66 ώρες. 10% διαφορά.. και με μικρότερη μπαταρία..