[Επίσημο] OnePlus 3

Εγκατέστησα το 3.2.1 ΟΤΑ, όλα καλά. Σήμερα όμως ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί με το Bluetooth του αυτοκινήτου. Το 1+3 έδειχνε να καλεί (δεν άκουγα τον τόνο κλήσης), ο άλλος απάντησε αλλά δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον (όπως διαπιστώσαμε μιλώντας εκ των υστέρων, έχοντας απενεργοποιήσει το bluetooth). Εξαιρετικά ενοχλητικό, είχε συμβεί 1-2 φορές με το 3.1.2 και ήλπιζα ότι δεν θα υπήρχε σαν θέμα με το update. Κάποιος άλλος που έχει ίδια εμπειρία?

Μου έχει συμβεί 2 φορές στο αμάξι, ενώ παίζει το Google Maps και έχω συνδέσει το κινητό σε blutooth ακουστικό, να έχει κολλήσει το κινητό ενώ με καλούν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το σηκώσω.

Δεν ξέρω αν είναι συναφές με αυτό που έπαθες εσύ, αλλά το αναφέρω..

Οποιαδήποτε προβλήματα στο bt στο αμάξι ειναι τρομερά εκνευριστικά και πολλές φορές επικίνδυνα στην οδήγηση και στην απόσπαση προσοχής και απο τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που μπορεί να πάθει κάποιος στην αγορα ενός κινητού.
Συνήθως πρόκειται για προβλήματα software αφου έχει αποκλειστεί ότι δεν πρόκειται για ασυμβατότητες των 2 συσκευών.

Εγώ πάλι με custom rom βασισμένη στην τελευταία και ελάχιστα πειραγμενη, το έχω σκίσει στη χρήση το Bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Με το Galaxy S4 που είχα πριν δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά και με το 1+ δεν ισχύει συνέχεια αλλά μια στο τόσο. Το πρωί είχα Google maps, άκουγα μουσική στο αυτοκίνητο από το κινητό μέσω ΒΤ και απάντησα και σε κλήση και όλα έπαιζαν άψογα. Το απόγευμα μόνο κλήση που κάλεσα εγώ και παρουσιάστηκε η κόμπλα που ανέφερα. Reboot το κινητό (συμφωνώ περί επικινδυνότητας κατά την οδήγηση) και ξανά πρόβλημα. Περίεργο. Θεωρώ ότι είναι θέμα software. Η C180 το είδε το 1+ και έκανε pairing με τη μία από την πρώτη μέρα που το πήρα.

Γενικά παντως, η πρωτες εκδοσεις της ΜΜ ειχαν θεματα με το ΒΤ .
Δεν ξερω τι fixes εχει η συγκεκριμένη της Oneplus.

Το μόνο που λύνει εμφανώς είναι το πρόβλημα που έμπαινε μόνο του σε silent mode.

Το μόνο που λύνει εμφανώς είναι το πρόβλημα που έμπαινε μόνο του σε silent mode.
σημαντική επίσης προσθήκη το pocket mode για να μη πατιέται τυχαία το power button όταν τι έχεις στη τσέπη.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είχε ψιλολυθει από την προηγούμενη, αλλά τώρα είναι όντως ακόμα καλύτερα.

Edit:

Τώρα είδα τι λες, δεν το ήξερα!

Σταματάει η διάθεση του μέχρι τις 12/9 σχεδόν για όλη την Ευρώπη... Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει απόθεμα. Φυσικά άρχισαν τα γνωστά σχόλια, "φέρτε πίσω τα invites" κλπ. 😛

Ποιος θελει invitations; Δε το ηξερα πως κανει και χαρη η OP στους καταναλωτες με το να εχει επαρκη διαθεση.

Μετά από ένα άκυρο περιστατικό, το οποίο δεν έχει και μεγάλη σημασία, έχω βρεθεί με σπασμένη την οθόνη του OPO3 μου. To σπάσιμο δεν έιναι μεγάλο και δουλεύει κανονικά. Παρότι έχω στείλει ήδη στην Oneplus για λεπτομέρειες επισκευής, κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη!