Τελικά η απάντηση ήρθε γρήγορα από την Oneplus.
Βάσει της περιγραφής που έκανα μου ζητούν 48 ευρώ για την επισκευή + μεταφορικά αν αποδειχθεί ότι είμαι εκτός εγγύησης (που εγώ είμαι λόγω της πτώσης του κινητού).
Έβγαλαν αμέσως φορτωτικές UPS για την Arvato στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, αλλά δεν προχώρησα τη διαδικασία καθώς δε με ενημερώνουν για το κόστος UPS express saver προς και από Γερμανία. Η εκτίμηση από το site της UPS είναι περίπου 170 πήγαινε-έλα, οπότε δεν ρισκάρω να φάω τόσα μεταφορικά.
Είδωμεν..
Στο RMA που εκδίδουν οι εταιρείες συνήθως περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά διότι έχουν ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές με ξεφτίλα τιμές. Καμιά σχέση με αυτές που ζητάνε από ιδιώτη για μια σκέτη αποστολή.
ατυχιά η οθόνη αλλα ευτυχώς αυτά φτιάχνονται.
σε ενημέρωσαν περίπου πόσο χρόνο θα πάρει όλη η διαδικασία απο την στιγμή που θα το στείλεις μέχρι όταν θα το παραλάβεις;
αν ειναι εντός της εγγύησης, καλύπτουν τα μεταφορικά από οποιοδήποτε ατύχημα, πτώση κτλ;
Please be informed that if such damage to the screen was caused by mis-use/accident, it's not covered by OnePlus Limited Warranty. But instead we offer repair service for this.
We are unable to provide an accurate number on the repair fee. The final repair fee will be given upon arrival and inspection at our service provider.
Because the final price is depending on multiple factors:
Cost of spare parts
Tax
Shipping
Handling Fee
Please note: All returned products are subject to inspection upon arrival. Should the device not meet the conditions of our warranty, we reserve the right to have it resolved by either of the following two approaches upon your confirmation:
1) Customer will pay for the quoted repair fee to repair the device
2) Customer will pay for the two-way shipping costs to return the damaged device.
παντως τα 25 που ζητουσε για μεταφορικά η one plus για τα έξοδα αποστολής/αγοράς του oneplus 1, 2, x δεν τα λες ξεφτίλα τιμή.
ισως να έβγαζε και κέρδος η oneplus από τα μεταφορικά όπως με κάποιους πωλητές στο ebay.
Χρησιμοποιώ αυτό το στικάκι το οποίο έπαιζε ΑΕΡΑ με lolipop. http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.345846
Και με NTFS μάλιστα.
Καλά τόσο καιρό δεν έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος write σε στικάκι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.