[Επίσημο] OnePlus 3

Δεν βάζω τίποτα γενικά στα τηλέφωνά μου.

Γενικά με τον τρόπο που έπεσε μπορώ να πω ότι και πολύ άντεξε η οθόνη :SFGSFGSF:

Κι εγώ δεν έβαζα αλλά στο 1+ ήταν το πρώτο τηλέφωνο που έβαλα τζαμάκι από την πρώτη μέρα ακριβώς για τον λόγο ότι δεν είναι samsung να το 'χεις έτοιμο σε μια μέρα...

Και καλά έκανες απ' οτι φαίνεται.

Βάσει όσων διαβάζω, χρειάζονται τουλάχιστον 15 μέρες για να σταλεί, να επισκευαστεί και να επιστραφεί. Το κόστος δε σε ελληνικά καταστήματα που το επισκευάζουν, αγγίζει τα 230 ευρώ και μεταξύ μας προτιμώ να το έχω με σπάσιμο στην οθόνη παρά να δώσω τόσα λεφτά.

Το κόστος που αναφέρουν σε διάφορα sites είναι κοντά στα 120$ για επισκευή από την ίδια την Oneplus. Με δεδομένο ότι έχω πάρει το κινητό για διετία τουλάχιστον, 120 τα δίνω ώστε να το επαναφέρω στα καλά του. Μόνος μου παρόλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω επέμβαση!

Αν ειναι 120USD (+shipping υποθετω) δεν ειναι κακα. Εξαλλου μια αυθεντικη οθονη με το digitizer της δε νομιζω να κοστιζει σαν ανταλλακτικό στην αγορά λιγότερα απο 50-60USD. Δεν υπαρχει ασφαλεια σπιτιου που να σου καλύψει καποιο μερος ε;

To ποσό αυτό το διάβασα στο reddit και ισχύει για ΗΠΑ. Περιμένω emali από την Oneplus και θα ενημερώσω και εδώ άμεσα ώστε να έχετε και σεις μια εικόνα.

Τελικά η απάντηση ήρθε γρήγορα από την Oneplus.

Βάσει της περιγραφής που έκανα μου ζητούν 48 ευρώ για την επισκευή + μεταφορικά αν αποδειχθεί ότι είμαι εκτός εγγύησης (που εγώ είμαι λόγω της πτώσης του κινητού).

Έβγαλαν αμέσως φορτωτικές UPS για την Arvato στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, αλλά δεν προχώρησα τη διαδικασία καθώς δε με ενημερώνουν για το κόστος UPS express saver προς και από Γερμανία. Η εκτίμηση από το site της UPS είναι περίπου 170 πήγαινε-έλα, οπότε δεν ρισκάρω να φάω τόσα μεταφορικά.

Είδωμεν..

Τελικά η απάντηση ήρθε γρήγορα από την Oneplus.

Βάσει της περιγραφής που έκανα μου ζητούν 48 ευρώ για την επισκευή + μεταφορικά αν αποδειχθεί ότι είμαι εκτός εγγύησης (που εγώ είμαι λόγω της πτώσης του κινητού).

Έβγαλαν αμέσως φορτωτικές UPS για την Arvato στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, αλλά δεν προχώρησα τη διαδικασία καθώς δε με ενημερώνουν για το κόστος UPS express saver προς και από Γερμανία. Η εκτίμηση από το site της UPS είναι περίπου 170 πήγαινε-έλα, οπότε δεν ρισκάρω να φάω τόσα μεταφορικά.

Είδωμεν..

ατυχιά η οθόνη αλλα ευτυχώς αυτά φτιάχνονται.

σε ενημέρωσαν περίπου πόσο χρόνο θα πάρει όλη η διαδικασία απο την στιγμή που θα το στείλεις μέχρι όταν θα το παραλάβεις;
αν ειναι εντός της εγγύησης, καλύπτουν τα μεταφορικά από οποιοδήποτε ατύχημα, πτώση κτλ;

Στο RMA που εκδίδουν οι εταιρείες συνήθως περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά διότι έχουν ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές με ξεφτίλα τιμές. Καμιά σχέση με αυτές που ζητάνε από ιδιώτη για μια σκέτη αποστολή.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Στο RMA που εκδίδουν οι εταιρείες συνήθως περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά διότι έχουν ειδικές συμφωνίες με τις μεταφορικές με ξεφτίλα τιμές. Καμιά σχέση με αυτές που ζητάνε από ιδιώτη για μια σκέτη αποστολή.

παντως τα 25 που ζητουσε για μεταφορικά η one plus για τα έξοδα αποστολής/αγοράς του oneplus 1, 2, x δεν τα λες ξεφτίλα τιμή.
ισως να έβγαζε και κέρδος η oneplus από τα μεταφορικά όπως με κάποιους πωλητές στο ebay.

ατυχιά η οθόνη αλλα ευτυχώς αυτά φτιάχνονται.

σε ενημέρωσαν περίπου πόσο χρόνο θα πάρει όλη η διαδικασία απο την στιγμή που θα το στείλεις μέχρι όταν θα το παραλάβεις;
αν ειναι εντός της εγγύησης, καλύπτουν τα μεταφορικά από οποιοδήποτε ατύχημα, πτώση κτλ;

H εγγύηση καλύπτει συγκεκριμένα πράγματα και σαφώς όχι την περίπτωσή μου που μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Απ' ότι κατάλαβα σε περίπτωση εντός εγγύησης καλύπτουν τα πάντα.

Σε εμένα μου είπαν τα εξής:

- 48 ευρώ εκτίμηση κόστους επισκευής, αλλά:

Please be informed that if such damage to the screen was caused by mis-use/accident, it's not covered by OnePlus Limited Warranty. But instead we offer repair service for this.

We are unable to provide an accurate number on the repair fee. The final repair fee will be given upon arrival and inspection at our service provider.

Because the final price is depending on multiple factors:

Cost of spare parts
Tax
Shipping
Handling Fee

Please note: All returned products are subject to inspection upon arrival. Should the device not meet the conditions of our warranty, we reserve the right to have it resolved by either of the following two approaches upon your confirmation:
1) Customer will pay for the quoted repair fee to repair the device
2) Customer will pay for the two-way shipping costs to return the damaged device.

Εγώ, παρότι έχω μεγάλη εμπειρία από UPS και εταιρικές συμφωνίες όπου οι τιμές δεν έχουν καμία σχέση με των ιδιωτών, για το φόβο των ιουδαίων επιμένω να μάθω τουλάχιστον μια εκτίμηση για το κόστος της UPS στην περίπτωσή μου αλλά αποφεύγουν από χτες να το δώσουν και έτσι ζήτησα να ακυρωθεί η διαδικασία της συλλογης και επισκευής του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

παντως τα 25 που ζητουσε για μεταφορικά η one plus για τα έξοδα αποστολής/αγοράς του oneplus 1, 2, x δεν τα λες ξεφτίλα τιμή.
ισως να έβγαζε και κέρδος η oneplus από τα μεταφορικά όπως με κάποιους πωλητές στο ebay.

Οχι ίσως. Σίγουρα θα έβγαζε και από κει. Τα 25 τα ζητούσε από μας. Δεν σημαίνει ότι και η μεταφορική την χρέωνε 25..... ενα ταληράκι και πολύ σου λέω θα ήταν το πραγματικό κόστος ;)

Μόλις πέρασα την 6.0.1 και πήρα χαμπάρι ότι ΔΕΝ αναγνωρίζει στικάκια. Ισχύει; Ενας συνάδελφος μου λέει ότι το έκλεισαν στην 6 για λόγους ασφαλείας.
Δοκιμάζω το microusb στικάκι μου , το βλέπει αλλά δεν δείχνει τα περιεχόμενα . Ο ES file explorer βγάζει μήνυμα: Αδυναμία ανοίγματος του αρχείου.

Είναι δυνατόννα έκαναν τέτοια Π@Π@ΡΙ@ ;;;;;;;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit: μετά από πολλές δοκιμές το αναγνώρισε. Αρα δουλεύει, αλλά δεν δουλεύει πάντα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βλέπει αλλά δεν κάνει copy από το κινητό στο στικάκι. (unsuported operation ) . Τα νεύρα μου... :twoguns:

wtf????????? Και με fat/exfat/ntfs το ιδιο; Σκοπευα να το παρω σαν επαγγελματικό τηλεφωνο και χρησιμοποιω αρκετα εξωτερικες πηγες.. ψαξε το αν σου ειναι ευκολο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Χρησιμοποιώ αυτό το στικάκι το οποίο έπαιζε ΑΕΡΑ με lolipop. http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-32gb-datatraveler-microduo-32gb-usb30-flash-drive-p-PER.345846

Και με NTFS μάλιστα.

Καλά τόσο καιρό δεν έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος write σε στικάκι;

κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα, έχεις το op3 ή το op1? αν έχεις το 3 εκτός απο το στικακη στο λινκ χρειάζεσαι και adaptor απο usb type c σε micro usb, αυτος ο adaptor πιθανότατα έχει πρόβλημα

μια χαρά γράφω σε android 6 οπότε δεν είναι θέμα έκδοσης android