[Επίσημο] OnePlus 5

OnePlus 5 "Soft Gold"

One_Plus_5_Soft_Gold.png

Soft Gold

6GB RAM + 64GB Storage

499,00

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
τελικά θεωρείτε οτι το oneplus 5 ειναι μια καλή αγορά;
και αν ναι σε ποια περίπου τιμή; βλέπω έχει προσφορές κοντά στα 380 .

αν και βλέπω το νέο xiaomi a1 με καθαρό android αλλα διάβασα οτι παραδοσιακά η κάμερα των xiaomi δεν ειναι η καλύτερη και θα ήθελα ενα κινητό με αξιοπρεπή κάμερα.

Πάντως όσοι το έχουν πάρει δεν ακούω να παραπονιούνται για τις φώτο.

oneplus 5 (6/64GB) στα 348 στο σπιτι μου...
αλλα δεν θα υποκύψω...

εξάλλου περιμένουμε το oneplus 5s που θα δώσουν οτι δεν έδωσαν..
ενώ με στοιχειώνει το mi mix 2, mi 6 ceramic και το φθηνότερο xiaomi με καθαρό android..
αλλα διαβασα οτι απο κάμερα τα xiaomi δεν τα πάνε καλα, δεν γνωρίζω βεβαια αν ισχύει και για τα παραπάνω..

oneplus 5 (6/64GB) στα 348 στο σπιτι μου...
αλλα δεν θα υποκύψω...

εξάλλου περιμένουμε το oneplus 5s που θα δώσουν οτι δεν έδωσαν..
ενώ με στοιχειώνει το mi mix 2, mi 6 ceramic και το φθηνότερο xiaomi με καθαρό android..
αλλα διαβασα οτι απο κάμερα τα xiaomi δεν τα πάνε καλα, δεν γνωρίζω βεβαια αν ισχύει και για τα παραπάνω..
Έχω το mi5s και από την κάμερα είμαι ικανοποιημένος, τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποιότητα σε συνθήκες επαρκούς φωτισμού. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις εσύ βεβαίως.

φυγετε απο εδω σατανάδες.. :p

να μην περιμένω το oneplus 5s;
τι είπαμε οτι δεν έδωσαν στο 5;
OIS, τί άλλο...

με βλεπω για add to card.. λέτε..

Και παιδιά παραγγέλουμε άφοβα χωρίς το φόβο των τελωνείων;
Υποτίθεται ότι με priority line eu express πάει μέσω Αγγλίας και περνάει τελωνείο εκεί. Το κόστος του εκτελωνισμου συμπεριλαμβάνεται μέσα στα μεταφορικά. Προσωπικά το έκανα με πράγματα αξίας 100 ευρώ και δεν είχα πρόβλημα. Πήγαν Αγγλία και μετά τσουκου τσουκου κατέβηκαν Ελλάδα. Περίπου 20 μέρες και με tracking number.

Υποτίθεται ότι με priority line eu express πάει μέσω Αγγλίας και περνάει τελωνείο εκεί. Το κόστος του εκτελωνισμου συμπεριλαμβάνεται μέσα στα μεταφορικά. Προσωπικά το έκανα με πράγματα αξίας 100 ευρώ και δεν είχα πρόβλημα. Πήγαν Αγγλία και μετά τσουκου τσουκου κατέβηκαν Ελλάδα. Περίπου 20 μέρες και με tracking number.

στα 193+ μηδενίζουν τα μεταφορικά για αρκετά αλλα ψιλοφθηνά πράγματα με Eu Express, οταν όμως βάζεις ενα ακριβό αντικείμενο πχ πάνω απο 193 δεν μηδενίζουν τα μεταφορικά και πρέπει να προσθέσεις και άλλα πράγματα.