Που την είδες αυτην τη τιμη?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν σου λέω...Που την είδες αυτην τη τιμη?
Link?
Δεν σου λέω...
![]()
Έχω το mi5s και από την κάμερα είμαι ικανοποιημένος, τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποιότητα σε συνθήκες επαρκούς φωτισμού. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις εσύ βεβαίως.oneplus 5 (6/64GB) στα 348 στο σπιτι μου...
αλλα δεν θα υποκύψω...
εξάλλου περιμένουμε το oneplus 5s που θα δώσουν οτι δεν έδωσαν..
ενώ με στοιχειώνει το mi mix 2, mi 6 ceramic και το φθηνότερο xiaomi με καθαρό android..
αλλα διαβασα οτι απο κάμερα τα xiaomi δεν τα πάνε καλα, δεν γνωρίζω βεβαια αν ισχύει και για τα παραπάνω..
Υποτίθεται ότι με priority line eu express πάει μέσω Αγγλίας και περνάει τελωνείο εκεί. Το κόστος του εκτελωνισμου συμπεριλαμβάνεται μέσα στα μεταφορικά. Προσωπικά το έκανα με πράγματα αξίας 100 ευρώ και δεν είχα πρόβλημα. Πήγαν Αγγλία και μετά τσουκου τσουκου κατέβηκαν Ελλάδα. Περίπου 20 μέρες και με tracking number.Και παιδιά παραγγέλουμε άφοβα χωρίς το φόβο των τελωνείων;
Υποτίθεται ότι με priority line eu express πάει μέσω Αγγλίας και περνάει τελωνείο εκεί. Το κόστος του εκτελωνισμου συμπεριλαμβάνεται μέσα στα μεταφορικά. Προσωπικά το έκανα με πράγματα αξίας 100 ευρώ και δεν είχα πρόβλημα. Πήγαν Αγγλία και μετά τσουκου τσουκου κατέβηκαν Ελλάδα. Περίπου 20 μέρες και με tracking number.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.