Τα σχετικά με το Pocophone μετακινήθηκαν στο σχετικό νήμα: https://avclub.gr/forum/showthread.php/165794-Επίσημο-Pocophone-F1
Τελικά δεν κρατήθηκα..![]()
Εννοείς γλιστράει από το χέρι;
Λογικά θα έχει την ίδια αίσθηση με το oneplus x που έχω και όντως γλιστράει αλλά το έχω χωρίς θήκη γιατί μου αρέσει η αίσθηση από το τζάμι (σπασμένο πλέον.. αλλά το κατά ευχαριστήθηκα).
Δημήτρη μεγειές...θέλω νά κάνω παραγγελία από πού καί πώς μέ χρεωστική? πιστωτική? ή κάτι άλλο γιά ασφαλή αγορά μέ εγγύηση καί λογισμικό γιά Ελλάδα γιά δώρο.Θήκη καί καλύτερη τιμή.Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.
Μεγειά και πολύ καλά έκανες γιατί είναι όντως κινητάρα.
Δεν γλιστράει τόσο, καθότι πήρα την Midnight Black έκδοση με την επίστρωση στο πίσω μέρος, και είναι τεράστια ηδονή η αίσθησή του, αλλά νιώθω ότι το γυαλί δεν θα αντέξει πολύ, ακόμα και στα χέρια μου (που θεωρούμαι από τους σχετικά προσεκτικούς..).
Οπότε πήρα και την Karbon θήκη, η οποία είναι απλά ότι πρέπει για μένα. Προστατεύει αρκετά χωρίς να το "φουσκώνει" περισσότερο απ´ότι πρέπει.
Εγώ μετά από μια κάπως σύντομη έρευνα σε Amazon κτλ (σύντομη γιατί όταν πρωτοβγαίνουν τέτοια κινητά όλοι τα βάζουν στην ίδια τιμή ούτως ή άλλως) το πήρα τελικά από το επίσημο μαγαζί. Είχα και ένα κουπόνι που κυκλοφορεί για -20 σε αξεσουάρ, οπότε η θήκη μου πήγε κάπου στα 5 , αλλά έδωσα και επιπλέον 10 για expedited shipping (η απλή αποστολή δεν έχει κόστος).
Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω PayPal είτε μέσω κάρτας. Εγώ επέλεξα PayPal γιατί που να βγάζω τώρα την κάρτα από το πορτοφόλι..
Θέμα με εγγύηση απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει απ' όπου και αν το πάρεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στο ελάχιστο. Πραγματικά, δεν του λείπει τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.