[Επίσημο] OnePlus 6T

Απαντάω στο βίντεο του Υπερίωνα για το Oneplus και το μεταφέρεις στο νήμα του Xiaomi...
Όχι τίποτε άλλο αλλά θα με περάσουν για μεθυσμένο βλέποντας να παραθέτω βίντεο χωρίς να υπάρχει το πρωτότυπο πιό πάνω.

Ειδα διαφορα video με τεστ απο το 6T απο οτι φαινεται η καμερα και συνολικα ολο το κινητο εχει βελτιωθει σε σημειο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις κορυφαιες προτασεις της κατηγοριας.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λογικότατος ο Σωτήρης, ειδικά στα τελευταία λεπτά του βίντεο.
πλεον με 150-200 καλύπτονται οι ανάγκες των περισσότερων,
ενω οι ναυαρχίδες πουλάνε ενα λίγο καλύτερο προιόν (κυριως αναβαθμισμένη κάμερα) σε ακόμα και 5πλάσια τιμή (1000+ ) απο ενα midrange των 200 .

Εννοείς γλιστράει από το χέρι;
Λογικά θα έχει την ίδια αίσθηση με το oneplus x που έχω και όντως γλιστράει αλλά το έχω χωρίς θήκη γιατί μου αρέσει η αίσθηση από το τζάμι (σπασμένο πλέον.. αλλά το κατά ευχαριστήθηκα).

Δημήτρη μεγειές...θέλω νά κάνω παραγγελία από πού καί πώς μέ χρεωστική? πιστωτική? ή κάτι άλλο γιά ασφαλή αγορά μέ εγγύηση καί λογισμικό γιά Ελλάδα γιά δώρο.Θήκη καί καλύτερη τιμή.Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.

Εννοείς γλιστράει από το χέρι;
Λογικά θα έχει την ίδια αίσθηση με το oneplus x που έχω και όντως γλιστράει αλλά το έχω χωρίς θήκη γιατί μου αρέσει η αίσθηση από το τζάμι (σπασμένο πλέον.. αλλά το κατά ευχαριστήθηκα).

Δεν γλιστράει τόσο, καθότι πήρα την Midnight Black έκδοση με την επίστρωση στο πίσω μέρος, και είναι τεράστια ηδονή η αίσθησή του, αλλά νιώθω ότι το γυαλί δεν θα αντέξει πολύ, ακόμα και στα χέρια μου (που θεωρούμαι από τους σχετικά προσεκτικούς..).

Οπότε πήρα και την Karbon θήκη, η οποία είναι απλά ότι πρέπει για μένα. Προστατεύει αρκετά χωρίς να το "φουσκώνει" περισσότερο απ´ότι πρέπει.

Δημήτρη μεγειές...θέλω νά κάνω παραγγελία από πού καί πώς μέ χρεωστική? πιστωτική? ή κάτι άλλο γιά ασφαλή αγορά μέ εγγύηση καί λογισμικό γιά Ελλάδα γιά δώρο.Θήκη καί καλύτερη τιμή.Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.

Εγώ μετά από μια κάπως σύντομη έρευνα σε Amazon κτλ (σύντομη γιατί όταν πρωτοβγαίνουν τέτοια κινητά όλοι τα βάζουν στην ίδια τιμή ούτως ή άλλως) το πήρα τελικά από το επίσημο μαγαζί. Είχα και ένα κουπόνι που κυκλοφορεί για -20 σε αξεσουάρ, οπότε η θήκη μου πήγε κάπου στα 5 , αλλά έδωσα και επιπλέον 10 για expedited shipping (η απλή αποστολή δεν έχει κόστος).

Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω PayPal είτε μέσω κάρτας. Εγώ επέλεξα PayPal γιατί που να βγάζω τώρα την κάρτα από το πορτοφόλι.. :p

Θέμα με εγγύηση απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει απ' όπου και αν το πάρεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Μεγειά και πολύ καλά έκανες γιατί είναι όντως κινητάρα.

Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στο ελάχιστο. Πραγματικά, δεν του λείπει τίποτα.

Last edited by a moderator:
Δεν γλιστράει τόσο, καθότι πήρα την Midnight Black έκδοση με την επίστρωση στο πίσω μέρος, και είναι τεράστια ηδονή η αίσθησή του, αλλά νιώθω ότι το γυαλί δεν θα αντέξει πολύ, ακόμα και στα χέρια μου (που θεωρούμαι από τους σχετικά προσεκτικούς..).

Οπότε πήρα και την Karbon θήκη, η οποία είναι απλά ότι πρέπει για μένα. Προστατεύει αρκετά χωρίς να το "φουσκώνει" περισσότερο απ´ότι πρέπει.

Εγώ μετά από μια κάπως σύντομη έρευνα σε Amazon κτλ (σύντομη γιατί όταν πρωτοβγαίνουν τέτοια κινητά όλοι τα βάζουν στην ίδια τιμή ούτως ή άλλως) το πήρα τελικά από το επίσημο μαγαζί. Είχα και ένα κουπόνι που κυκλοφορεί για -20 σε αξεσουάρ, οπότε η θήκη μου πήγε κάπου στα 5 , αλλά έδωσα και επιπλέον 10 για expedited shipping (η απλή αποστολή δεν έχει κόστος).

Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω PayPal είτε μέσω κάρτας. Εγώ επέλεξα PayPal γιατί που να βγάζω τώρα την κάρτα από το πορτοφόλι.. :p

Θέμα με εγγύηση απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει απ' όπου και αν το πάρεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στο ελάχιστο. Πραγματικά, δεν του λείπει τίποτα.

Δεν έχεις θέμα με εγγύηση αν το αγοράσεις από το επίσημο site η από Amazon, από αλλού δεν σε καλύπτει η OnePlus παρά μόνο το κατάστημα που το αγόρασες

Η Α6000 που είναι η κινεζική έκδοση από μπάντες βλέπω πάνω κάτω τα ίδια . Έχει κάποια ασυμβατότητα στην χρήση; Από ρομ αν το αφήσεις με την HydrogenOS και δεν περάσεις σε OxygenOS τι χάνεις; Αργούν οι αναβαθμίσεις ; Ελληνικά έχει η κινέζικη ρομ;

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk