...κι ακόμα σε status "Processing" είναι... τι σκ@τ@... :smash:
Και μένα από Παρασκευή παραμένει στο processing.
Γιατί όμως στις περιγραφές για το στικακι γράφει "υποστήριξη OTG" ?
Είναι κάποιο πρωτοκολλο που πρεπει να έχουν τα στικακια για να διαβαζονται απο τα κινητά. ?
Επίσης ένα πολύ ωραίο γκατζετάκι. Οχι μόνο για το 1+ αλλά γενικότερα.
Το έχετε στα κλειδιά σας μόνιμα, το καρφώνετε και κάνετε read/write ΧΩΡΙΣ OTG καλώδιο (που 100% δεν θα το έχετε μαζί σας).
Το μειονέκτημα είναι ότι είναι αργό στο write 15Mb/sec σε usb 3.0 θύρα.
Αλλά είναι πρακτικότατο.
http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-64gb-datatraveler-microduo-64gb-usb30-flash-drive-p-PER.345847
τελικά, "απλά" δείχνει να αργεί η ενημέρωση από την ίδια την 1+, πήρα σήμερα email notification + tracking number, και βλέπω το πακέτο να είναι ήδη έτοιμο προς παράδοση (αν δεν έχει ήδη κιόλας παραληφθεί...)
Δε μου λες? Γιατι να μην εχουμε αλλη μια sd καβα, μεσα απο τη θηκη του κινητου ? :ernaehrung004:
Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι ξεκλείδωτος bootloader, philz touch recovery, η τελευταία (33) επίσημη cyanogen και root. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί προτιμώ να φλασάρω zip από το να παίρνω OTA, έτσι ώστε να μπορώ να πάω απευθείας στην επιθυμητή έκδοση. Με τον τρόπο αυτό λογικά δεν μπορεί να λάβει OTA το OPO. Θα πρέπει κάθε φορά να κατεβάζουμε την πλήρη ROM και να φλασάρουμε.
Δηλαδή μόνο εγώ το κράτησα παρθένο το κινιτάκι;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα του tuxx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.