[Επίσημο] OnePlus One

ελπιζω στο επομενο opo να εχουν και εκδοση 5'' ή και μικροτερο για να εχουμε επιλογη.
Κατι που ακομα και η apple πλεον προσφερει.

Οι 5,5'' ειναι πολλες για μενα και δειχνει πολυ ακομψο/γκουμούτσα.
Το κινητο παντως εχει απιστευτο value for money και ο απλος σχεδιασμος του δειχνει ωραιος, μονο το μεγεθος ειναι deal breaker.
Πολυ ομορφα ειναι και τα ανταλλακτικα για την πισω πλευρα του κινητου.

Σε 5'' και λιγο πιο κατω, τι υπαρχει κοντα στο opo;

Last edited:
ελπιζω στο επομενο opo να εχουν και εκδοση 5'' ή και μικροτερο για να εχουμε επιλογη.
Κατι που ακομα και η apple πλεον προσφερει.

Οι 5,5'' ειναι πολλες για μενα και δειχνει πολυ ακομψο/γκουμούτσα.
Το κινητο παντως εχει απιστευτο value for money και ο απλος σχεδιασμος του δειχνει ωραιος, μονο το μεγεθος ειναι deal breaker.
Πολυ ομορφα ειναι και τα ανταλλακτικα για την πισω πλευρα του κινητου.

Σε 5'' και λιγο πιο κατω, τι υπαρχει κοντα στο opo;

Θα έλεγα μονο το Nexus 5 ...

Με 50% μπαταρία εχει γράψει 2.45 οθονη , 40 λεπτα κλησεις , 30 λεπτα navigation(+gps) και με συνεχως ανοιχτο wifi + 3g.

Εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος (για να μην πω τιποτε αλλο :p ).Tην αυτονομίοα του Note 3 την έσβησε απο τον χάρτη.
Οτι καλύτερο εχω δει ποτε σε smartphone σε αυτον τον τομέα.

Εγώ σκεφτόμουν τις προάλλες γιατί να μην βγάζουν κάτι στις 5.9-6.0".:p

Κάποια στιγμή θα βγάλουν. Το θεμα ειναι να υπαρχουν επιλογές για ολους... και για κάποιον που θελει πολυ μεγάλη οθόνη και για κάποιον που θελει φορητότητα και κατι πιο κομψό.

Πάντως ενα note που είδα, σαν μέγεθος δεν μου αρεςε καθόλου. Μαλιστα προς έκπληξη το ειχε κοπέλα (εννοείτε οτι της το πρότεινε καμμενος φίλος) και του ειχε μια θήκη με αυτακια ροζ.. Οτι πιο κιτς εχω δει, μαζι με τα στρασακια και τις χρυσές θήκες.

Δυςτυχως πολυ λίγα κινητά εχουν καλαίσθητο σχεδιασμό και το opo κινείται σε πολυ καλα επίπεδα. Κυρίως λόγω και του επιπέδου πλεον android στα εικονίδια και start screen αλλα και στις ανταλλάξιμες πλάτες. Αλήθεια εχουν κυκλοφορήσει;

Εχεις κάνει clean install; Τι σε χαλάει;
Έκανα ota update. Βρίσκομαι εκτός Ελλάδας σε χώρα με περίεργο ίντερνετ, συχνά χρησιμοποιώ VPN και ίσως φταίνε κι αυτά.
Το τηλέφωνο έχει κάνει κάποιες επανεκκινήσεις, μερικές φορές μικρά κομπιάσματα στην απόκριση οθόνης. Πριν πήγαινε αέρας, μόνο το θέμα με το "φακό" υπήρχε, δε είδα βελτιώσεις, δε μου άρεσε η 38.

Με 50% μπαταρία εχει γράψει 2.45 οθονη , 40 λεπτα κλησεις , 30 λεπτα navigation(+gps) και με συνεχως ανοιχτο wifi + 3g.

Εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος (για να μην πω τιποτε αλλο :p ).Tην αυτονομίοα του Note 3 την έσβησε απο τον χάρτη.
Οτι καλύτερο εχω δει ποτε σε smartphone σε αυτον τον τομέα.

Επειδή ηταν η πρώτη φόρτιση, ειπα να στραγγίξω την μπαταρία για να δω οτι ειναι και εντάξει.
Το αποτέλεσμα ηταν το ακόλουθο.

Με 2% υπόλοιπο :p

6 ωρες και 5 λεπτά οθονη !!!
45 λεπτά κλήσεις
30 λεπτά gps+3g
Συνεχως ανοιχτο wifi (3g χρήση κανα μισάωρο εκτος του gps)
Φωτεινότητα στο αυτόματο

Ειλικρινά δεν ξερω αλλη συσκευή να κάνει τέτοια νούμερα μικτης χρήσης.

Πάντως ενα note που είδα, σαν μέγεθος δεν μου αρεςε καθόλου.

To Note είναι ελάχιστα μικρότερο από το 1+1 (έχει 0.2 μεγαλύτερη οθόνη αλλά μικρότερα bezels) οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν σου άρεσε σαν μέγεθος (αυτό σημαίνει ότι και το 1+1 θα έπρεπε να σου φαίνεται μεγάλο).

oneplus-one-vs-galaxy-note-3-aa-1-of-17-1280x720.jpg

To Note είναι ελάχιστα μικρότερο από το 1+1 (έχει 0.2 μεγαλύτερη οθόνη αλλά μικρότερα bezels) οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς δεν σου άρεσε σαν μέγεθος (αυτό σημαίνει ότι και το 1+1 θα έπρεπε να σου φαίνεται μεγάλο).

oneplus-one-vs-galaxy-note-3-aa-1-of-17-1280x720.jpg

Ναι και αυτός ειναι ο λόγος που θα περιμένω το επόμενο 1+1 οπου ακούγεται οτι θα βγάλουν και μια εκδοςη με μικρότερη οθόνη ή καποια άλλη συσκευή με οθονη Max 5"

Έχει ακουστεί ότι το επόμενο 1+ (μπορεί και να λέγεται 1+2) θα έχει οθόνη 5" , αλλιώς μπορείς να δεις το Xiaomi Mi4 και το Huawei P7 που είναι πολύ καλά value for money.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Έχει ακουστεί ότι το επόμενο 1+ (μπορεί και να λέγεται 1+2) θα έχει οθόνη 5" , αλλιώς μπορείς να δεις το Xiaomi Mi4 και το Huawei P7 που είναι πολύ καλά value for money.

το επόμενο της oneplus θα είναι κοντά μας του χρόνου από το καλοκαίρι και μετά, οπότε αν θέλει κάτι άμεσα (ή ακόμα και τους επόμενους 1-2 μήνες) το ξεχνάει και κοιτάει τα υπόλοιπα...

44s rolling out

What's new:

Resolved SSLv3 POODLE security issue
Updated touchscreen firmware
Fixed issues with memory causing screen artifacts
Fixed issues with random reboots and instability
Fixed issues with WiFi and modem crashes
Fixed issues with Filesystem
Fixed issues with “black bar”
Fixed issues with persist partition corruption
Fixed issues with AT&T VoLTE

Άρα δεν είχα μόνο εγώ κοληματακια και από καμιά επανεκκίνηση μετά την 38.

To καλύτερο ειναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση αν η ΟΤΑ δεν σου κατσει καλά.
Με την 38 δεν ειχα ποτε θεμα και με τους δύο τροπους.

Αντίθετα ίσως με τους περισσότερους, εγώ αγοράσα ευρωπαϊκό oneplus για να μην παίζω με τις ROM όπως με άλλα τηλέφωνα στο παρελθόν.
Αν δοκιμασω να τη περασω μέσω καλωδίου, δε θα χαθούν ρυθμίσεις και δεδομένα, προγράμματα κλπ;

Έβαλα την 44 με clean install και flashable zip από recovery και μετά επανέφερα διαφορα με titanium. Ως πρώτη εντύπωση έχω να πω ότι είναι ακόμα πιο smooth και γρήγορη κατι που επιβεβαιώνει και το antutu:

Last edited:
Καλημερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο και θα ηθελα να ακουσω τυχον αποψεις απο ηδη χρηστες του. Αξιζει να μπω στην ολη διαδικασια; κ επισης τι παιζει με τις προσκλησεις;(εκανα λαθος κ ανοιξα καινουριο thread. Δεν ειχα δει αυτο εδω. )