[Επίσημο] OnePlus One

αν διαβάσεις λίγες από τις προηγούμενες σελίδες, θα δεις ότι σαν συσκευή δεν υπάρχει άλλη που να κάνει όλα όσα κάνει αυτό ταυτόχρονα (κορυφαία specs, καθαρό android πλήρως παραμετροποιήσημο, με L ήδη να έχει ανακοινωθεί ότι θα το πάρει σύντομα), και με κόστος ~300 . Τα "προβλήματα" είναι η (άγνωστη) εγγύηση - υποστήριξη για Ελλάδα αν τύχει κάτι, και φυσικά ότι δεν πας απλά μέχρι το κατάστημα της γειτονιάς σου και το αγοράζεις έτσι απλά (θέλει λίγη διαδικασία, όχι κάτι φοβερό, αλλά θέλει).

Πάντως σε κάθε περίπτωση προτείνω την 64άρα έκδοση και όχι την 16άρα.

Ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ ειδα οτι στο γερμανικο site με 300 παιρνεις το 64αρι. Απλα με φοβιζει η ολη διαδικασια(δηλωση γερμανικης διευθυνσης κτλ). Θα προτιμουσα με μια προσκληση. Οποτε περιμενουμε.... Για το ηχειο κ γενικα για την ποιοτητα ηχου;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ ειδα οτι στο γερμανικο site με 300 παιρνεις το 64αρι. Απλα με φοβιζει η ολη διαδικασια(δηλωση γερμανικης διευθυνσης κτλ). Θα προτιμουσα με μια προσκληση. Οποτε περιμενουμε.... Για το ηχειο κ γενικα για την ποιοτητα ηχου;

μα και με πρόσκληση μέσω κάποιας άλλης χώρας (που πουλάει απευθείας η oneplus) θα πρέπει να το πάρεις... και εγώ από Γερμανία το πήρα...

με τα dual mono ηχεία του, παίζει εντυπωσιακά δυνατά (και ταυτόχρονα χωρίς παραμορφώσεις)

Ετσι ειναι.Την παρακαμψη του mailboxde δεν την γλιτώνεις.
Ειναι ομως μια πολύ ασφαλής και δοκιμασμενη διαδικασία η οποια σου δίνει το κινητο σε πολύ καλη συνολικά τιμη (καπου 345 θα σου βγει μιας και προσφατα αυξηθηκαν +10 τα πρωτα μεταφορικα απο την oneplus) , με cyanogen rom , και φυσικά με 2 ετη εγγυηση σε σχέση με το 1 ετος και τον φοβο τελωνείου σε περιπτωση αγοράς απο Κινα.

Μου ήρθε αυτό
" PRE-ORDERS: ROUND 2

*

Dear friends,

We’re bringing back Pre-orders, and we’ve made a lot of improvements behind the scenes. This time, we’ve requested NASA to help us launch Mission Pre-orders Round 2 with optimized load balancing.

Starting now, you can begin filling your shopping cart to prepare for the big event. Pre-orders kick off on November 17 at 16:00 GMT (08:00 PST, 11:00 EST) for one hour only. Your One will be just a click away."

Παντως οτι αυξηθηκαν τα μεταφορικά κατα 10 ηταν μεγάλη γυφτιά , την στιγμή μάλιστα που ελεγαν οτι εκαναν και εκπτώσεις στα αξεσουάρ ...

Οκ. Ετοιμαζομαι για το preorder που ανοιξε. Μια ερωτηση μοναχα. Μαζι με το κινητο εχει καποιες διαφορες επιλογες απο κατω, οπως ακουστικα ή data cable. Ενταξει τα jbl ακουστικα σιγουρα θα ειναι εξτρα, data cable ομως δεν εχει στο κουτι; Θυμαμαι ενα unboxing που εδειχνε οτι ειχε. Ελπιζω μονο μη γινει κανα μπερδεμα με το mailboxde.

Οκ. Ετοιμαζομαι για το preorder που ανοιξε. Μια ερωτηση μοναχα. Μαζι με το κινητο εχει καποιες διαφορες επιλογες απο κατω, οπως ακουστικα ή data cable. Ενταξει τα jbl ακουστικα σιγουρα θα ειναι εξτρα, data cable ομως δεν εχει στο κουτι; Θυμαμαι ενα unboxing που εδειχνε οτι ειχε. Ελπιζω μονο μη γινει κανα μπερδεμα με το mailboxde.

ναι έχει data cable, αυτό που χρησιμοποιεί και για φόρτιση. ενα από τα καλύτερα - ποιοτικότερα - ομορφότερα usb cables που έχω δει ποτέ.

Φοβερο κινητο φαινεται. Οσο το ψαχνω τοσο το γουσταρω. Το μονο αρνητικο ειναι η μη εγγυηση στην ελλαδα. Παντως κ εγω παιδια ενδιαφερομαι για προσκληση αν περισσευει.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Αυτό δεν είναι αληθές. Το αντίστροφο συμβαίνει:

Note 4: 153.5 x 78.6 x 8.5 (mm)
OPO: 152.9 x 75.9 x 8.9 (mm)

Το OPO είναι και λίγο πιο ελαφρύ: 162gr έναντι 176gr του Note 4

Λάθος μου , νόμιζα ότι μιλάμε για το Note 3 που όντως είναι λίγο πιο μικρό (151.2 x 79.2 x 8.3 mm).

Και εγω το περιμενω πως και πως...το θηριο...
για να δουμε πως θα μου φανει η αλλαγη απο το iphone...

Και εγω το περιμενω πως και πως...το θηριο...
για να δουμε πως θα μου φανει η αλλαγη απο το iphone...

τα μόνα προβλήματα, είναι ότι α) πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα άλλο λειτουργικό, και β) το "οικοσύστημα"... οι αλλαγές σε αυτά δεν είναι για όλους εύκολες.

http://www.engadget.com/2014/10/30/irl-oneplus-one/

τα μόνα προβλήματα, είναι ότι α) πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα άλλο λειτουργικό, και β) το "οικοσύστημα"... οι αλλαγές σε αυτά δεν είναι για όλους εύκολες.

http://www.engadget.com/2014/10/30/irl-oneplus-one/

Αυτο το οικοσυστημα ειναι πολυ δυσκολη αλλαγη...
π.χ οταν πηρα απο Αμερικη το ipad air σε απιστευτη τιμη το μονο που εκανα ηταν να περασω τον λογαριασμο μου και ολα μα ολα εγιναν αυτοιματα...σε χρηστες αμπαλους σαν και εμενα αυτο ειναι σωτηρια...
Αλλα πλεον παμε για το vfm και θηριο κιν απο το οικοσυστημα...το οποιο πιστευω οτι σιγα σιγα θα μαθω...

Αυτο το οικοσυστημα ειναι πολυ δυσκολη αλλαγη...
π.χ οταν πηρα απο Αμερικη το ipad air σε απιστευτη τιμη το μονο που εκανα ηταν να περασω τον λογαριασμο μου και ολα μα ολα εγιναν αυτοιματα...σε χρηστες αμπαλους σαν και εμενα αυτο ειναι σωτηρια...

Και στο android γίνεται αυτο , βάζεις στο νέο κινητό το gmail σου και κατευθείαν όλες οι επαφές , apps και ρυθμίσεις εγκαθίστανται στο καινούργιο.