[Επίσημο] OnePlus One

Σ' ευχαριστώ. ΠΑνικός λέμε!!!

Εχω βάλει ξεκλείδωμα με PIN αλλά μετά από το διπλό χτύπημα βγαίνει η οθόνη που θέλει σύρσιμο και μετά βγαίνει η οθόνη με το PIN.

Γίνεται να γλυτώσουμε την οθόνη που θέλει σύρσιμο; Στο kitkat μετά από το διπλό χτύπημα έβγαινε κατευθείαν η οθόνη του PIN.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Διαβάζω ότι θέλει την τελευταία TWRP 2.8.6.0 για να φλασάρεις χωρίς να ξετσεκάρεις το update recovery ε;

Επειδή το είδα και αλλού αλλά ούτε εκεί το ξεκαθάριζαν...

Μιλάς για update ΟΤΑ ότι χρειάζεται 2.8.6.0 για να ξεκινήσει το flash....??

Κάντε ρε παιδιά ενα κόπο και εξηγήστε λίγο λεπτομερώς γιατί και αυτό το "ξετσεκάρεις το update cm recovery sto DevOp" με μπερδεύει.

Έχω TWRP και ξετσεκαρισμένο το cm recovery.(έτσι πήρα και την 05Q ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα)
Άρα το μόνο που θέλω για να κάνω OTA update είναι, να αλλάξω το TWRP αφού έχω 2.8.0.1

Σωστά??

Καλησπέρα εμένα ακομα δεν μου εχει έρθει ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού...
Μηπως πρεπει να κανω κατι...??.

Cyanogen OS Rollout Status

Για όσους περιμένουν μεσώ OTA, σαν κι έμενα, αν και μάλλον δεν θα την βάλω αφού η κατανάλωση μπαταρίας είναι άστα να πάνε.

Δεν ξέρω το feedback αυτό απο που προέρχεται και αν είναι "επίσημο".

Version Being Rolled Out:
YNG1TAS17L

Η διαφορά με την προηγούμενη είναι οτι σε αυτή προστέθηκε η δυνατότητα του "OK OnePlus" command.

ΟΛΑ τα αξεσουάρ με 50% έκπτωση στο site της OnePlus.

Τρέχτε διαλιεχτεεε

[h=1]JBL E1+ Earphones[/h] Regular Price: 36,99 Special Price 18,50

Έβαλα Flip Cover, Tempered Glass (να υπάρχει) και φορτιστή EU.

Μόλις μου ήρθε κι εμενα update για την 17L και είναι 598MB !!!!
Είναι δυνατον; τι update είναι αυτό;

Μου κανει reboot σε twrp. Για θυμιστε μου σε ποιο folder μμπαίνουν τα OTA ;

Υπενθυμιζω οτι είχα ηδη την 5.0.1

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Μόλις μου ήρθε κι εμενα update για την 17L και είναι 598MB !!!!
Είναι δυνατον; τι update είναι αυτό;

Μου κανει reboot σε twrp. Για θυμιστε μου σε ποιο folder μμπαίνουν τα OTA ;

Υπενθυμιζω οτι είχα ηδη την 5.0.1

Ιδια ρομ ειναι με minor fixes και προσθηκη του "οk oneplus" το οποιο δεν δουλέύει και σωστά :p
Την εγκαθιστώ και εγω τώρα που μου ήρθε.
Δεν θυμαμαι που την κατεβαζει την ρημάδα....

Cyanogen divorces OnePlus

Oχι οτι δεν το ξεραμε , απλα μενει το ερωτηματικό για τις επομενες αναβαθμίσεις εντος διετίας απο την κυκλοφορία του κινητού.
Αν και η cm ειναι αψογη (το ok cyanogen που δεν δουλευει καλα μας αφηνει αδιάφορους) ,θα εχω ενα βλέφαρο στην oxygen γιατι κοβω να γινεται τραμπα αργά η γρήγορα.

Το έγραψα και στο myphone, αλλά το γράφω και εδώ αν σκέφτεται κάποιος να το πάρει, σε ενημερωτικό που μου ήρθε από το κατάστημα Coolicool, δίνουν κουπόνι για -10$, με τον κωδικό CICONE64GB, κάνοντας έτσι την τιμή την πιο χαμηλή και βάση το kimovil! -> ONEPLUS ONE 64GB

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο που κυκλοφορεί θα μπορούσε να είχε πέσει λίγο η τιμή (344 ευρώ για το 64 GB) , σε λίγο από value for money θα κοντεύει να είναι το πιο ακριβό στην κατηγορία του (G3 στα 306 ευρώ , S5 στα 376 κτλ).

Αυτο σκεφτομουν και εγω τωρα.
Ο καιρος περασε, οσοι ηθελαν να το αποκτησουν ειδικα υστερα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας του (οπου εμαθαν απο τα review και απεκτησαν μια ιδεα για το κινητο περι ποιοτητας, επιδοσεων κλπ) θα μπορουσαν να το παρουν οταν πρωτο ανοιξε το συστημα προσκλησεων καθε Τριτη πριν λιγο καιρο, οπου ηταν και η τελευταια τους ευκαιρια να το παρουν και πριν αλλαξει η τιμη του λογω ισοτιμιας.

Τωρα θεωρω οτι οποιος δεν το εχει παρει, ή θα αναμενει το επομενο μοντελο ή μπορει και να στραφει πλεον σε εναλλακτικες λυσεις οπως αυτες που αναφερθηκαν πιο πανω.
Δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι το ιδιο vfm οσο ηταν πριν ενα χρονο.
Και βλεπω και μια ταση δυστυχως να μην πεφτουν οι τιμες ιδιαιτερα στα κινεζοειδη.
( ή να το πω κι αλλιως, τα ακριβα επωνυμα ριχνουν τις ψιλο φουσκωμενες τους τιμες υστερα απο 6-12 μηνες και μπαινουν και αυτα στο παιχνιδι συγκρισης τιμης)

Για όσους κάνουν δουλειές με κινέζους έχουν ήδη αντιληφθεί ότι τέλος οι κινέζοι που ξέραμε. Τα τελευταία χρόνια έχουν σηκώσει πολύ τον αμανέ, αυξήσεις κλπ. ούτε υπάρχουν οι μισθοί 10 δολλάρια τον μήνα και τέτοια που ξέραμε.
Ειδικά όσοι έχουν εργοστάσια δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά στην κυριολεξία.

Αναμενόμενο βέβαια από την στιγμή που όλος ο πλανήτης φτιάχνεται στην κίνα.

Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βρεθεί άλλη φτωχοποιημένη αγορά εργασίας π.χ. ινδία, αφρική, καμιά ελλάδα (ναι μην γελάτε) .

Cyanogen divorces OnePlus

Oχι οτι δεν το ξεραμε , απλα μενει το ερωτηματικό για τις επομενες αναβαθμίσεις εντος διετίας απο την κυκλοφορία του κινητού.
Αν και η cm ειναι αψογη (το ok cyanogen που δεν δουλευει καλα μας αφηνει αδιάφορους) ,θα εχω ενα βλέφαρο στην oxygen γιατι κοβω να γινεται τραμπα αργά η γρήγορα.

Την Cos 12.1 (Android 5.1.1) τουλαχιστον θα την παρουμε. Μετα βλεπουμε.

https://forums.oneplus.net/threads/adventures-in-ota-land.306573/

We're also working hard to get 12.1 rolled out in the coming weeks which brings in the new changes from Android 5.1.1

Ευγε νέε μου!
Εγω παντως με την lollipop ειμαι πολύ ικανοποιημένος.
Εγω απενεργοποιήσει τα double tap to sleep/wake και μου βγαζει σε καθημερινη βάση 5ωρο+ οθονη (wifi+3g+bt) και πανω απο 1 ωρα κλησεις .