[Επίσημο] OnePlus One

γιατί έχεις απενεργοποιήσει το double tap to wakeup? είναι από τα πιο βολικά που έχει το κινητό...

Εμενα οταν δοκιμασα το OTA έκατσε χάλια πάνω στο παλιό.

Στη συνέχεια δοκίμασα να βάλω μια stock rooted από το μηδέν και όλα πήγαν καλά, αλλά παρατηρώντας την μπαταρία να εξαφανίζεται γύρισα τρέχοντας στην 44s, απενεργοποιώντας εξ αρχής τα OTA updates.

Συμφωνώ ότι το double tap to wake είναι από τα πιο χρήσιμα features και προσωπικά θα δυσκολευόμουν πολύ να το απενεργοποιήσω.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Συμφωνώ ότι το double tap to wake είναι από τα πιο χρήσιμα features και προσωπικά θα δυσκολευόμουν πολύ να το απενεργοποιήσω.

θα έλεγα οτι αυτό χρησιμοποιώ σε τουλάχιστον 90% των φορών... στο αμάξι που το κινητό είναι στερεωμένο μπροστά στις γρίλιες, στο 100%!!!

Οσο για τα υπόλοιπα, μάλλον αφού κατέβει, αν μου δίνει την δυνατότητα, απλά δεν θα το αφήσω να εγκατασταθεί... ας είναι εκεί κι ας περιμένει (αιώνια)

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

γιατί έχεις απενεργοποιήσει το double tap to wakeup? είναι από τα πιο βολικά που έχει το κινητό...

Βασικά ετσι μου την βάρεσε :p
Δεν ηθελα να εχω καποια υπηρεσία stand by.
Εχω κρατησει το double tap to sleep αλλα μεσω shortcut απο το nova launcher prime.
Εννοειται οτι με ολα αυτα , ολες οι μυστηριες υπηρεσίες ουτε που πλησιάζουν το 5% ...
Δεν εχω δει αλλο κινητο με lollipop και τετοια αυτονομία.

Με την Cyanogen 11 βασισμένη στο Κιτ Κατ αντιμετωπιζα πολύ συχνά κολλήματα στην εφαρμογή της Cyanogen Camera.Με την εγκατασταση OTA της Cyanogen 12 βασισμένη στο Lolipop 5.02 αντιμετωπίζω τα ιδια κολλήματα στην καμερα αλλά και lag στην ενεργοποίηση του wifi .Εχει άλλος κανείς παρόμοια κολλήματα?Οσο αναφορά το wifi ειχα παρόμοια πρόβλημα και με το nexus 7 2013 ...αλλά με την ελευση της 5.1 λύθηκε.

που να μπαίνω τώρα σε τετοια διαδικασία.Δέν εχω χρόνο ουτε τις γνώσεις.. :bang:

ούτε κι εγώ είχα τις γνώσεις και ανακάλυψα το oneplus-one-toolbox

Σε 5 λεπτά θα έχεις καθαρίσει, τα κάνει όλα με 2 κλικ. Απλά μετά θα πρέπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνό σου αλλά σε καθαρή πλέον βάση.
Προτείνω να εγκαταστήσεις την 44s που για μένα ήταν η καλύτερη ROM.

πήρα κατά λάθος και μια άσπρη θήκη (clear νόμιζα ότι είχα επιλέξει)... κρίμα που δεν τα πήρα και μαζί. Μου αρέσει όμως, νομίζω ότι έχει καλύτερο grip από την clear...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Ευχαριστώ πολύ....αν και δεν καταλαβα και πολλά...θα κανω μια δοκιμή.Βασικά τις rom τις official που τις βρισκουμε?
ούτε κι εγώ είχα τις γνώσεις και ανακάλυψα το oneplus-one-toolbox

Σε 5 λεπτά θα έχεις καθαρίσει, τα κάνει όλα με 2 κλικ. Απλά μετά θα πρέπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνό σου αλλά σε καθαρή πλέον βάση.
Προτείνω να εγκαταστήσεις την 44s που για μένα ήταν η καλύτερη ROM.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Ευχαριστώ πολύ....αν και δεν καταλαβα και πολλά...θα κανω μια δοκιμή.Βασικά τις rom τις official που τις βρισκουμε?

Θα στην κατεβάσει μόνο του το toolkit

Τελικά αυτά που ακούγονται τελευταία για υπερθέρμανση και πρόβλημα multitouch ισχύουν;

Τελικά αυτά που ακούγονται τελευταία για υπερθέρμανση και πρόβλημα multitouch ισχύουν;

Πάντως, στην τελευταία (15/5) nightly CM12.1, ενσωματώθηκε νέο firmware για το synaptics touchscreen, που φαίνεται να δουλεύει καλά για όσους έχουν προβλήματα.

Μείωση τιμής για το OPO από 1-7 Ιουνίου:
16GB 249
64GB 299

Last edited:
Oι παραπανω τιμες ειναι σε δολλαρια. Με την τωρινη ισοτιμια ευρω-δολλαριου οι τιμες που προκυπτουν ειναι:

16GB 228 ευρω.
64GB 274 ευρω.