[Επίσημο] OnePlus One

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Ωραιος!
Ρωταω γιατι ακολουθησα ακριβως την δικια σου διαδικασια με δικο μου invite.
Εσύ τι καμαρωνεις, άλλος θα το χαίρεται!

Μήπως μπορεί να μας πει ο φίλος με forward shipping από Γερμανία ποια μέθοδο επέλεξε και με τι κόστος;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε παιδια αν περισσευει καμια προσκληση για 64Gb στειλτε μου ενα p.m.
Νομίζω ότι αγοράζοντας ένα δικαιουσαι πρόσκληση.

Αν δεν την έχει τάξει αλλού ο εντολεας μου Teo θα πω να σου στείλει (κι αν χρειαστούμε δεύτερη μας στελνεις έπειτα εσύ).
Αν υπάρχει διαθέσιμη θα συνεννοηθουμε και θα σου ερθει pm εκτός αν σου στείλει κανείς άλλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Αν δεν την έχει τάξει αλλού ο εντολεας μου Teo θα πω να σου στείλει (κι αν χρειαστούμε δεύτερη μας στελνεις έπειτα εσύ).
Αν υπάρχει διαθέσιμη θα συνεννοηθουμε και θα σου ερθει pm εκτός αν σου στείλει κανείς άλλος.

Ευχαριστω, αν και υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος 24h αν εχω καταλαβει καλα, ειτε ο κατοχος της προσκλησης να τη δωσει καπου ή ο αποδεκτης να την κανει χρηση. ?

Για αυτο παρακολουθω καθημερινα αρκετες φορες το νημα και τα p.m. μη σκασει καμια προσκληση και τη χασω.

Παντως για τη μεθοδο με την αποστολη απο π.χ. Γερμανια μεσω forward απο εικονικη διευθυνση με αυτες τις υπηρεσιες και εγω θα χρειαστω λιγη βοηθεια πως γινεται η εγγραφη , τα στοιχεια κλπ πριν εκπνευσει ο χρονος προσκλησης οταν με το καλο συμβει.

Επισης καπου διαβασα οτι για να κανεις αγορα απο το site (οταν θα αποκτησεις προσκληση) θα πρεπει να μπεις με i.p. χωρας οπου υποτιθεται μενεις. ? (κατι τετοιο διαβασα καπου)
Δηλαδη αν φτιαξω διευθυνση εικονικη Γερμανιας, θα πρεπει να μπω με γερμανικη i.p. για να κανω την παραγγελια, αλλιως δεν δεχεται, κατι τετοιο διαβασα καπου. (ας μας πουν οσοι αγορασαν ηδη απο το site της opo)

Καλο θα ειναι να φτιαχτει καποιο tutorial καπου για το πως κανουμε τις οποιες διαδικασιες για προωθηση δεματος απο αυτες τις υπηρεσιες εικονικης διευθυνσης.
Χρειαζεται γενικως για αγορες απο εξω που δεν στελνουν Ελλαδα, πόσο μαλλον για το oneplus one που ο χρονος να κανεις χρηση την προσκληση, ειναι μικρος και ο χρονος ειναι πολυτιμος.

Last edited:
Εκανα και εγω εγγραφη στο mailboxde.com για να ειμαι ετοιμος και απλα εγραψα στο sing up τα πραγματικα μου στοιχεια (διευθυνση).
Υστερα απο ενα mail επιβεβαιωσης συνδεθηκα και ειδα στην καρτελα τους "My address id " να αναφερεται το ονομα μου, καποιο id και μια εικονικη διευθυνση, οπου οταν την χτυπησα στο google maps, δεν μου εβγαλε χωραφια οπως του Τασου, αλλα σπιτια. Δεν ξερω πως δουλευει το "συστημα" αυτο, αφου υποθετω το σπιτι αυτο σαν διευθυνση θα ανηκει σε καποιον. :blink:

Τωρα θελει απο καπου setup για την επιλογη αποστολης δεματος απο τωρα, ή θα με ρωτησει εαν και οταν μου στειλουν κατι. ?
Μην κανω καμια πατατια και αντι να μου ερθει, το κρατησουν σε τιποτα αποθηκες τους και με χρεωνουν...ενοικιο.

Α ρε oneplus, ουτε για γκομενα τοσο τρεξιμο. :p

χωράφια , είχε βγάλει το αγγλικό site. Είπαμε, έχω αγοράσει παντού ακίνητα....:flipout:

Μόλις έρθει πακέτο στην θυρίδα σου, αναλόγως το μέγεθος/βάρος τότε θα σου στείλουν email με τις επιλογές για να διαλέξεις μεταφορικά. Δες παραπάνω post δικό μου, τι επιλογές μου έδωσε για το πακέτο του τηλεφώνου.

ποστ #158
δεν με παρακολουθείς, δεν με παρακολουθείς. :grandpa:

Ξεκίνησε να κυκλοφορεί ΟΤΑ update από προχθές που μεταξύ άλλων αλλάζει το λευκό της οθόνης από warm white σε cool white για να μειωθεί το φαινόμενο της κιτρινίλας .

Οποιος το βάλει ας μας πει εντυπώσεις.

The fashionably late July over-the-air update for the OnePlus One that bumps the handset up to Android 4.4.4 is beginning to roll out as of now. In addition to new versions of Google apps, the update contains a cooler calibration for its screen and fixes that stop the phone from activating off-screen gestures while in your pocket.

What's new:
Upgraded to Android 4.4.4
Updated to new versions of Google apps
Added Clear Image
Added new (colder) calibration for the screen
Proximity sensor prevents activation of off-screen gestures while in your pocket
Capacitive touch keys supported in the recovery mode
Increased capacitive button illumination
Improved overall stability
Fixed issues with vibration being disabled during Quiet Hours
Fixed lockscreen not updating the track information during music playback
Fixed microphone volume for all formats in the Voice Recorder app
Fixed “OK, Google” not triggering voice search in Google Now
Fixed Viber calls not working
Fixed battery percent not updating in custom lock screens
Fixed PicasaSync
Fixed Camera “O” gesture activating lockscreen instead of triggering camera
Fixed wallpapers not applying in full screen, taking the wrong size when cropping, etc

Μονοπολη το καναμε.
Οκ διαβασα το FAQ με προσοχή και είδα τα περί δέκατος και επιλογή ταχυδρομείου.

Τώρα εχω κι αλλη απορία. Γράφτηκα στο site του oneplus one και όταν πατάω αγορά μου λέει οτι δεν έχω invite.
Όμως δεν βλέπω κάποιο κουμπί ή πεδίο οπου μπορω να βαλω τον κωδικό πρόσκλησης.

Καλά, εχω δώσει τέλειο ορισμο του: "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτισαμε."

Σκέψου να είχα και πρόσκληση.

Τι update απάτη είναι αυτό. ? Δηλαδή θα αλλάξουμε τη θερμοκρασια λευκού σε ΟΛΗ την οθόνη σε μπλεδουρα, για να μην φαίνεται η κιτρινιλα κάτω. ?

Αφού λέγανε οτι η κιτρινιλα βγαίνει τοπικα κάτω επειδή είναι φρέσκια η ψαροκολλα και υστερα απο λιγες μέρες που ξεραίνεται φεύγει η κιτρινιλα. (ή μερικοί του έριχναν UV ακτινοβολία, gamma ακτινοβολια κλπ)

Τελικά τι στο καλό ισχυει. ?

Μην γελιόμαστε. Η κιτρινίλα στο κάτω μέρος ούτε από κόλλες είναι ούτε με UV διορθώνεται σε nail salon...:flipout:

Το έχουν γράψει οι ίδιοι. Εχουν βάλει τα led πολύ κοντά στην οθόνη για να μην υπάρχει leak. Δεν φτιάχνεται με κανένα software.

Απλά έκαναν τώρα cool white την οθόνη για να καλύψουν λίγο το φαινόμενο.

Η πρόσκληση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ για να τον βάλεις κάπου. Είναι link προσωπικό στο username σου που σε πηγαίνει σε σελίδα για add to cart.

Μην γελιόμαστε. Η κιτρινίλα στο κάτω μέρος ούτε από κόλλες είναι ούτε με UV διορθώνεται σε nail salon...:flipout:

Το έχουν γράψει οι ίδιοι. Εχουν βάλει τα led πολύ κοντά στην οθόνη για να μην υπάρχει leak. Δεν φτιάχνεται με κανένα software.

Απλά έκαναν τώρα cool white την οθόνη για να καλύψουν λίγο το φαινόμενο.

Mα δεν ειναι ολα με κιτρινη οθονη. Αν το εκαναν κατα λαθος επιτηδες λογω των led που ειναι κοντα στην οθονη εσκεμμενα, τοτε τα...χαλασμενα ειναι αυτα που δεν εχουν κιτρινη οθονη γιατι το led τους εχει ξεφυγει μακρυα.
Θελω ενα απο τα χαλασμενα. :flipout:

Παντως δεν ξερω αν θα συνεχισει ετσι ή επειδη τωρα ειναι στην αρχη, αλλα η cyanogen ομαδα, αμεσως βγαζει διορθωσεις στα bugs. Τουλαχιστον απο θεμα software δεν το φοβαμαι καθολου. Οποιο bug και να παρουσιαστει και μελλοντικα, ειναι γρηγοροι ως προς την επιλυση.

Υ.Γ.
ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ προσκληση ζητω να μου χαρισουν........:laugh:

Και να μην βγάλει update μιλάμε το τηλέφωνο είναι ο ορισμός της καστομιάς. επειδή κάποιοι παραπονιούνται ότι το ακουστικό έχει χαμηλή ένταση, πειράζουν στο /system ένα αρχείο και αλλάζουν το νούμερο και το φτιάχνουν.
Σαν να λέμε στα windows μπαίνεις regedit και κάνεις ότι θες.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Και να μην βγάλει update μιλάμε το τηλέφωνο είναι ο ορισμός της καστομιάς. επειδή κάποιοι παραπονιούνται ότι το ακουστικό έχει χαμηλή ένταση, πειράζουν στο /system ένα αρχείο και αλλάζουν το νούμερο και το φτιάχνουν.
Σαν να λέμε στα windows μπαίνεις regedit και κάνεις ότι θες.

Σε ολα τα android με root γίνεται αυτο.

Ναι το ξέρω, θέλω να πω ότι ασχολείται το μισό xda μαζί του και βρίσκουν λύσεις σε διάφορες bugιές.
Βέβαια άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με αποτυχία.

Για το mailbox.de μόλις παραδόθηκε το δέμα, προφανώς στη θυρίδα τους, εστειλαν email.
Εκεί συμπληρωνονται-επιβεβαιωνονται τα στοιχεία αποστολής και σου δίνει επιλογές. Η φθηνότερη ήταν το Τσεχικό ταχυδρομείο με συνολικό κοστος (με την προμήθεια του mailboxde) λιγότερα από 13 . Εγώ διαλεξα γερμανικό ταχυδρομείο (DHL), express & ασφάλιση μέχρι 500 , με συνολικό κόστος γύρω στα 17μιση ευρώ.
Με αυτό τον τρόπο, καμία ώρα μετά ήρθε tracking number από DHL.
Για να πληρωθούν τα μεταφορικά, πρέπει να "φορτωσεις μονάδες" τον λογαριασμό σου στο mailboxde. Καλύτερα μέσω PayPal, χρεώνουν κι αυτοί κάποια ψιλά έξοδα. Όταν μπουν τα χρήματα, ενεργοποιείται το κουμπακι πληρωμής στη φόρμα του mailboxde.

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ πλέον ενός 64GB Sandstone Black (απίστευτη αίσθηση το back cover..) μέσω invite και αγορά απο το επίσημο site.

Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο στα πάντα και η οθόνη απλά καταπληκτική.
(Στην κατοχή μου υπάρχουν επίσης SGS4 και LG G2, οπότε υπάρχει αξιοπρεπές μέτρο σύγκρισης).

Μόλις πέρασα και το ΟΤΑ 4.4.4

HwlURVy.png

Αυτά που γράφουν για το χρώμα της οθόνης στη κάτω περιοχή εσείς τα είδατε;

Αυτά που γράφουν για το χρώμα της οθόνης στη κάτω περιοχή εσείς τα είδατε;

Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα εχουμε νεο προβλημα.! Δεν φορτιζει η μπαταρια.
Αλλοι λενε οτι ισως φταιει ελαττωματικο καλωδιο στον φορτιστη του, (υπ'οψιν ειναι 2 αμπερ που χρειαζεται για τη φορτιση) ή δεν κουμπωνει καλα ισως το βυσμα ή κατι αλλο προφανως. Δεν εχω καταλαβει ακομη σε τι μπορει να οφειλεται.
(παρεπιπτοντως αυτο, ειναι διαφορετικο προβλημα απο καποιο που εχει αναφερθει ως αργη φορτιση μεσω θυρας usb απο Pc κλπ και λυθηκε με καποιο update που εβγαλαν)

http://www.insomnia.gr/topic/538175-oneplus-one-review/?p=53392113

https://forums.oneplus.net/threads/my-phone-wont-charge.76687/

http://androidforums.com/oneplus-one/861213-new-64gb-oneplus-one-wont-charge.html

Βεβαια οι αναφορες ειναι μικρες και δεν βγαζω ακρη, αλλα βρηκα και αυτο.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/help/help-wont-charge-unless-mtp-enabled-t2809185

Kαι φυσικα δεν ξερω αν ειχε να κανει ΚΑΙ με αυτο...!

http://www.androidpolice.com/2014/07/04/oneplus-one-gets-ota-software-update-xnph25r-fixing-slow-charging-issue/

Ενδιαφερον θα ηταν οι κατοχοι να γραψουν και για την εξοδο ακουστικων.
Ποιοτητα, σταθμες. Πως τα πηγαινει σε αυτον τον τομεα. ?

Νομιζω οτι φοραει το Qualcomm WCD9320 audio DAC, το ιδιο δηλαδη που εχει π.χ. και το LG G2, οποτε φανταζομαι οτι θα ειναι ιδιο σε ηχο με αυτο.

Σε reviews λένε για εξαιρετικό ήχο "audiophile" κινητό όταν το σύνδεσαν σε ενισχυτή, αλλά κατώτερο όταν οδηγεί ακουστικά, αν και έχει όλα τα "συστήματα" και ρυθμίσεις.
Ελπίζω σύντομα να ξέρω προσωπικά ;-)

Τουτος εδω ο reseller τι φρουτο να ειναι. ?

Καταστημα στην Ευρωπη, τιμη στα 329 ευρω (64 Gb), δεν χρειαζεσαι invite (αφου ειναι μεταπωλητης) ιστοσελιδα που θυμιζει εντονα το site της OPO, και μιας και οι συσκευες ειναι σε αποθηκες ευρωπης, η τελικη τιμη δεν επιβαρυνεται απο κατι αλλο (τελωνεια φορους κλπ)

Ομως δεν εχω βρει ακομη (δεν το πολυ σκαλισα) τι εγγυηση δινουν (2 χρονια αραγε ? ) και το ποσο αξιοπιστο καταστημα ειναι, μιας και δεν ξερω απο που κραταει η σκουφια του. (αφου πουλανε μονο το opo, μοιαζει σαν reseller αποκλειστικα για opo)
Τωρα το κατα πόσο αυτο το τελευταιο θα πρεπει να με καθησυχαζει ή να με ανησυχει....!

http://oneplus.eu/

Και μιας και λενε οτι εχουν και δωρεαν εξοδα αποστολης, η τιμη ερχεται σχεδον ιδια σαν να το αγοραζες απο το επισημο site της opo +εξοδα αποστολης + εξοδα αποστολης υπηρεσιας mail forward. Οποτε σκαλωνουμε στο θεμα της εγγυησης.
Site/μεταπωλητης που ξεφυτρωσε σαν μανιταρι = αδοκιμαστος σε θεμα εγγυησης/service. (π.χ. αν αυριο το site κλεισει/εξαφανιστει και μην τον ειδατε τον παναη ???)
Εχω γινει παρανοικος. ??? :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Τουτος εδω ο reseller τι φρουτο να ειναι. ?

Καταστημα στην Ευρωπη, τιμη στα 329 ευρω (64 Gb), δεν χρειαζεσαι invite (αφου ειναι μεταπωλητης) ιστοσελιδα που θυμιζει εντονα το site της OPO, και μιας και οι συσκευες ειναι σε αποθηκες ευρωπης, η τελικη τιμη δεν επιβαρυνεται απο κατι αλλο (τελωνεια φορους κλπ)

Ομως δεν εχω βρει ακομη (δεν το πολυ σκαλισα) τι εγγυηση δινουν (2 χρονια αραγε ? ) και το ποσο αξιοπιστο καταστημα ειναι, μιας και δεν ξερω απο που κραταει η σκουφια του. (αφου πουλανε μονο το opo, μοιαζει σαν reseller αποκλειστικα για opo)
Τωρα το κατα πόσο αυτο το τελευταιο θα πρεπει να με καθησυχαζει ή να με ανησυχει....!

http://oneplus.eu/

Και μιας και λενε οτι εχουν και δωρεαν εξοδα αποστολης, η τιμη ερχεται σχεδον ιδια σαν να το αγοραζες απο το επισημο site της opo +εξοδα αποστολης + εξοδα αποστολης υπηρεσιας mail forward. Οποτε σκαλωνουμε στο θεμα της εγγυησης.
Site/μεταπωλητης που ξεφυτρωσε σαν μανιταρι = αδοκιμαστος σε θεμα εγγυησης/service. (π.χ. αν αυριο το site κλεισει/εξαφανιστει και μην τον ειδατε τον παναη ???)
Εχω γινει παρανοικος. ??? :BDGBDGB53:

Ένα χρόνο εγγύηση λέει εδώ http://oneplus.eu/oneplus-why-buy-here-13

Αρα "Κινα" εγγυηση με υποτιθεται καλυτερο σερβις, αλλα δεν ξερω που θα το στελνουν και αυτοι υστερα να φτιαχτει και ποσο καιρο θα κανει.
Το μονο σιγουρο θετικο ειναι οτι δεν περιμενεις 15-20 μερες να ερθει απο κινα.
Στα υπ'οψιν και αυτο, μεχρι να βρεθει καποιος συμφορουμιτης που να του περισσευει προσκληση.