τι διαφορα εχει το κινεζικο απο το ευρωπαικο ?
τι διαφορα εχει το κινεζικο απο το ευρωπαικο ?
300 + 22 μεταφορικά overall (αγγλία σε γερμανία και γερμανία σε ελλάδα) .
Μπορεί να στοιχίσει και παραπάνω κανά εικοσάρικο αν επιλέξεις courier με ασφαλισμένη αξία μέχρι 500 ευρώ (DHL, UPS )
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν ξέρω αν αλλάζεις συχνά κινητά και είχες κάποιο φρέσκο, αλλά εγώ από το διετίας S3 είναι η μέρα με την νύχτα. Είναι αστεία η σύγκριση (και δεν μιλάω για τις ίντσες) .
Το έχω γράψει και το ξαναγράφω: πρέπει να είναι το καλύτερο value for money προϊόν που έχω αγοράσει τα τελευταία πολλά χρόνια. Εγώ τέλος οι 500άρες για κάτι που στο ξεφτιλίζουν σε μήνες.
Μπορεί να είναι το καλύτερο κινητό στην Ιστορία. Μπορεί να έχει αστρονομικό value for money. Μπορεί όλα αυτά να ισχύουν, και μακάρι να είναι έτσι, να το χαίρονται όσοι το έχουν.
Εγώ.
Κινητό.
Με πρόσκληση.
Δεν.
Αγοράζω.
Όπως και κανένα άλλο προϊόν.
Εμένα αυτό μου θυμίζει αυτά που ακούγαμε για τις χώρες του πάλαι ποτέ Ανατολικού Μπλοκ, τότε που έπρεπε να γραφτείς σε λίστα αναμονής για να αγοράσεις (κάποτε) αυτοκίνητο. Ή τα άλλα φαιδρά που ζούσαμε εμείς με τις συνδέσεις του ΟΤΕ, που έπρεπε να περιμένεις χρόνια για να πάρεις μιά σύνδεση, και όποιος ενηλικιωνόταν έκανε και μιά αίτηση για να βρίσκεται όταν θα έκανε δικό του σπίτι, μετά από 6 ή 7 χρόνια.
Να διευκρινίσω ότι δε διανοούμαι βέβαια και να κάτσω στην ουρά για να πάρω το καινούριο μηλόφωνο. Το θεωρώ το ίδιο ή και περισσότερο εξευτελιστικό με την πρακτική των προσκλήσεων.
θα μπορει να παρει το andoid L;
OnePlus One. Παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε σαν «Το τέλειο smartphone», «Το καλύτερο smartphone του κόσμου», «Το καλύτερο smartphone που κατασκευάστηκε ποτέ». Και μπορεί το OnePlus One να προσφέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή, όπως μπορείτε να δείτε και στο αναλυτικό review του myphone στην κατηγορία My Devices, αλλά μάλλον απέχει αρκετά από τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε η εταιρεία του. Όπως φαίνεται η OnePlus δεν έκανε και τον καλύτερο σχεδιασμό για τη συσκευή, ή δεν ήταν έτοιμη και δεν είχε την εμπειρία να αντιμετωπίσει την μεγάλη ζήτηση. Μάλιστα, η εταιρεία προέβη σε ενέργειες οι οποίες χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα και προχειρότητα. Τελευταίο παράδειγμα η ανακοίνωση για την ακύρωση των σχεδίων για εναλλάξιμα καλύμματα StyleSwap. Αλλά αξίζει να δούμε μερικές από τις κινήσεις της εταιρείας από την αρχή της παρουσίασης του πρώτου της μοντέλου.
Το πρώτο «ατόπημα» της εταιρείας ήταν ο τρόπος διάθεσης του smartphone. Αντί να εφαρμόσει ένα κλασσικό σύστημα προπαραγγελίας, προτίμησε τις προσκλήσεις, που μπορούσε κανείς να βρει από διαγωνισμούς στα social media ή από άλλους που είχαν καταφέρει να αποκτήσουν μια. Και αν κάποιος μπορεί να αποδώσει την στρατηγική αυτή σε marketing, τότε θα πρέπει να λάβει υπόψην την αποτυχημένη «Ladies First» καμπάνια, που θεωρήθηκε ιδιαίτερα σεξιστική, ή τον διαγωνισμό που καλούσε τους χρήστες να σπάσουν το παλιό τους smartphone για να έχουν την πιθανότητα να αποκτήσουν μια πρόσκληση που θα τους επέτρεπε να αγοράσουν το OnePlus One.
Το επόμενο περιστατικό αφορά την παραποίηση του σήματος CE, το οποίο είναι απαραίτητο να υπάρχει σε όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και πιστοποιεί ότι το προϊόν είναι εναρμονισμένο με τους κανονισμούς που αφορούν την ασφάλεια του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Ο κανονισμός είναι ιδιαίτερα αυστηρός και δεν επιτρέπει την παραλλαγή του σήματος, κάτι που μάλλον αγνοούσε η Κινέζικη εταιρεία και το άλλαξε για αισθητικούς, όπως δήλωσε, λόγους. Κάπως έτσι οι Ευρωπαϊκές αρχές δεν επέτρεψαν την εισαγωγή αρκετών αποστολών, τις οποίες και επέστρεψαν πίσω. Αντί λοιπόν να διορθώσει το λάθος της, η OnePlus επέλεξε να στείλει αυτές τις συσκευές απευθείας στους καταναλωτές.
Βέβαια, τα προβλήματα αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με την λειτουργία της επιχείρησης, και να μην επηρεάζουν την τελική εμπειρία του χρήστη. Εμφανίστηκαν όμως και πολλοί καταναλωτές με προβλήματα, όπως η κίτρινη λωρίδα στην οθόνη. Παράλληλα υπήρξαν παράπονα για την υποστήριξη της εταιρείας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, καταναλωτές που παραπονέθηκαν είδαν με έκπληξη τα posts τους να διαγράφονται και τους λογαριασμούς τους να απενεργοποιούνται. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια πρέπει να ένιωσαν όσοι παρέλαβαν ελαττωματικά smartphones, με χαλασμένο πλαίσιο ή χωρίς κουμπιά, ή λειτουργικά smartphones χωρίς τα παρελκόμενα. Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν αναφορές ότι η OnePlus ζήτησε από καταναλωτές να πληρώσουν 88 δολάρια μεταφορικά, για να πραγματοποιηθεί αλλαγή της συσκευής, που ήταν υπό εγγύηση.
Το τελευταίο «ατόπημα» όμως της OnePlus δείχνει ότι πάσχει από παιδικές ασθένειες, και ότι απέχει αρκετά από το «τέλειο smartphone». Όπως προαναφέρθηκε, ανακοινώθηκε ότι εγκαταλείπεται το σχέδιο των εναλλάξιμων καλυμμάτων, τα οποία ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία θεωρητικά προσφέρει το OnePlus One. Ο πρώτος λόγος για την κίνηση αυτή είναι ότι «υπήρξαν τεχνικές δυσκολίες για την μαζική παραγωγή σε ανεκτή ποιότητα των StyleSwap καλυμμάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι υπήρξε πρόβλημα κυρίως με τα καλύμματα από μπαμπού. Επιπλέον, η εταιρεία αναγνωρίζει τον κακό σχεδιασμό των καλυμμάτων της συσκευής: «Πλέον ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σχεδιάσει την διαδικασία αφαίρεσης των καλυμμάτων καλύτερα, είναι περίεργη και κάνει τις συχνές αλλαγές δύσκολες.» Τέλος, τονίζεται ότι κατά την αλλαγή καλύμματος μπορεί να μείνει το κάλυμμα χαλαρό ή να τρίζει λίγο, γεγονός που μπορεί προκαλέσει προβλήματα στην μπαταρία.
Η OnePlus έχει παράγει έναν μικρό αριθμό καλυμμάτων από μπαμπού, τα οποία θα πουλήσει, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή, έτσι ώστε να μην προκληθούν βλάβες, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις για κυκλοφορία περιορισμένου αριθμού συσκευών με το Kevlar ή το Denim κάλυμμα.
Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η OnePlus είναι μια νέα εταιρεία και ίσως της αξίζει και μια δεύτερη ευκαιρία. Άλλωστε, αντικειμενικά, με το OnePlus One κατάφερε να κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις, ως ένα από τα καλύτερα value for money smartphone της αγοράς. Αυτό που μένει είναι να μάθει από τα λάθη της, να τα διορθώσει και φυσικά να μην τα επαναλάβει.
Εσείς πιστεύετε ότι θα εμφανιστεί πιο σοβαρή και αξιόπιστη στο μέλλον;
[via]
(Sent from iPad Air)
Φαντάζομαι είσαι root και έχεις κάνει freeze, greenify κλπ?
Γιατί το σκέφτομαι για το δικό μου το LG για να βελτιώσω την μπαταρία. Απλά δεν έχω ξανακάνει root και το φοβάμαι λίγο. Βασικά φοβάμαι όταν θα χρειαστεί να φλασάρω να γυρίσω σε stock.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.