[Επίσημο] OnePlus One

Βγηκε η νέα 11s.
Τις επόμενες μέρες θα την πάρουμε και εμείς στην Ευρώπη.
Μέσα σε 15 ημέρες θα έρθει και η 12s με lollipop

ερχόμενος για δουλειά το πρωί, μου ήρθε ενημέρωση για την 05Q... οπότε και την άφησα να περάσει όσο ήμουνα στον δρόμο (μικρή μου φάνηκε, αν και με LTE... μπορει να κάνω και λάθος). Περίεργο γιατί η προηγούμενη μου είχε αργήσει 2-3 βδομάδες από την ημέρα της ανακοίνωσης...

Εγώ την έβαλα stock rooted από το xda. Η πρώτη εντύπωση με clean install είναι ότι είναι πιο σβελτη από την προηγούμενη.

Γενικά ίδια μου φαίνεται.
Στο beta antutu έπεσα και 2500 μονάδες...
Όλα αυτά αδιάφορα, περιμένουμε lollipop σε λίγες ημέρες :p

Με έτρωγε το χέρι μου και πέρασα κι εγώ την 5Q: όλα τα κακά που περιγράφονται στο φόρουμ της OPO μου ηρθαν μαζεμένα.
υπερθέρμανση συσκευής, battery drain, lag και bye-bye tap to unlock.
με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύθηκε η υπερθέρμανση και το battery drain μειώθηκε στο μισό (περίπου 20 ώρες χρήσης έναντι 36-40 με την απλή 44S).
τι τα θέλω και ανακατεύομαι αφού ποτέ δεν είναι για καλό....
έψαχνα τρόπο να γυρίσω οπωσδήποτε στην απλή 44s και τότε βρήκα μπροστά μου το μαγικό: oneplus toolbox!
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987
όμορφα και τακτοποιημένα, πατάς ένα κουμπάκι και βάζει της 44s χωρίς να ιδρώσεις. και side bonus το bootloader unlock, root κλπ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ!)

έψαχνα τρόπο να γυρίσω οπωσδήποτε στην απλή 44s και τότε βρήκα μπροστά μου το μαγικό: oneplus toolbox!
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987
όμορφα και τακτοποιημένα, πατάς ένα κουμπάκι και βάζει της 44s χωρίς να ιδρώσεις. και side bonus το bootloader unlock, root κλπ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ!)

Ναι υπάρχουν κι άλλα toolkits #post 335

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To double tap to wake με ταλαιπώρησε και μένα και γύρισα στην 44s τελικά.

Τι να σας πω ρε παιδιά, και τώρα που σας γράφω το τσεκάρω και το ξανατσεκάρω, μια χαρά παίζει το double tap. Καμιά διαφορά με πριν.

Tάσο, το double tap έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ κόσμο και έχουν ανοιχθεί θέματα και στο forum της Oneplus και στο XDA. Μάλλον είσαι από τους τυχερούς!

Kαι σε εμενα οκ το double tap οπως και ολα τα αλλα.
Οπως ειπα και πιο πισω, η αυτονομια εχει πεσει περιπου 15% , αλλα δεν εχω κανει επαναφορα στις εργοστασιακες διοτι περιμενω να το κανω οταν ερθει η lollipop.
Και εγω προτιμω την 44s, αλλα οχι οτι ειναι τραγικη η 05

Κι εδώ όλα καλά με 05Q.
Αυτονομία όπως πριν, κανένα θέμα με double tap.
Πολλοί είχαν θέμα ακόμα και με τον τρόπο του update, εμένα έγινε κανονικά ota παρόλο που είμαι root.

Μάλιστα το install έγινε με twrp και αφού bootαρε μόνο του σε αυτό.
Αυτό ομολογώ δεν το περίμενα.

Το μόνο "θέμα" ότι ξανά πέρασα superSu.

Last edited:
με clean install της 44s το τηλέφωνο πετάει όπως την πρωτη μέρα. έχουν εξαφανιστεί και κάποια bugs που μου έσπαγαν τον τσαμπουκά κάθε μέρα. thats it από μένα, δεν το ξαναπειράζω εκτός αν βγεί firmware που να απογειώνει τις φωτό (σε αυτό τον τομέα είμαι απογοητευμένος από το τηλ). και η lollipop να βγει, είτε CM είτε Oxygen, δε νομίζω να μου δώσει τίποτα παραπανω.
Και η απόδειξη ότι επιστρέψαμε στην απροβλημάτιστη λειτουργία:

Screenshot_2015-02-16-15-49-48-1.png

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Κι εδώ όλα καλά με 05Q.
Αυτονομία όπως πριν, κανένα θέμα με double tap.
Πολλοί είχαν θέμα ακόμα και με τον τρόπο του update, εμένα έγινε κανονικά ota παρόλο που είμαι root.

Μάλιστα το install έγινε με twrp και αφού bootαρε μόνο του σε αυτό.
Αυτό ομολογώ δεν το περίμενα.

Το μόνο "θέμα" ότι ξανά πέρασα superSu.

ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια διαδικασία.

'Ημουν root, ηρθε OTA, εγκαταστάθηκε αυτόματα με TWRP, και απλά φλάσαρα το SuperSU.XX.zip . Και γι αυτόν τον λόγο κρατάω πάντα ένα superSU.zip στο downloads folder.

με clean install της 44s το τηλέφωνο πετάει όπως την πρωτη μέρα. έχουν εξαφανιστεί και κάποια bugs που μου έσπαγαν τον τσαμπουκά κάθε μέρα. thats it από μένα, δεν το ξαναπειράζω εκτός αν βγεί firmware που να απογειώνει τις φωτό (σε αυτό τον τομέα είμαι απογοητευμένος από το τηλ). και η lollipop να βγει, είτε CM είτε Oxygen, δε νομίζω να μου δώσει τίποτα παραπανω.
Και η απόδειξη ότι επιστρέψαμε στην απροβλημάτιστη λειτουργία:

View attachment 112371

Μόλις διάβασα το post σου, το έτρεξα έτσι από περιέργεια. Χωρίς clean install, με την 05Q με το τηλέφωνο "γεμάτο" με τα apps και τα data μου.

Screenshot_2015-02-16-16-05-53.png

Αν και δεν με ενδιαφέρει αλλά βλέπω πολλούς να μετράνε κατ'αυτο τον τρόπο την συσκευή ορίστε κι εμένα χωρίς να έχω πειράξει τίποτα.
full stock μόνο rooted.

Attachments

• uploadfromtaptalk1424103850185.jpg
    uploadfromtaptalk1424103850185.jpg
    34.1 KB · Views: 120
  • uploadfromtaptalk1424103861815.jpg
    uploadfromtaptalk1424103861815.jpg
    39.3 KB · Views: 120
Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Στο δικό μου μετά το OTA update εξακολουθούσα να έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις στο WiFi (το οποίο μου παρουσιάστηκε πριν από 1 μήνα περίπου στη 44), το double tap to wake δούλευε κανονικά, αλλά μέσα σε μία νύχτα χωρίς να κάνω τίποτα η μπαταρία από γεμάτη έπεσε στο 50% και το τηλέφωνο ήταν λιγουλάκι...χλιαρό (στο battery έδειχνε πολύ κατανάλωση από Android OS).
Του πέρασα λοιπόν clean install την 55 του Calkulin και έστρωσαν όλα.