[Επίσημο] OnePlus One

και μιας και αρχίσαμε τα speedtests (Και βγήκα τελευταίος :-( ) πάρτε ένα ακόμα:
έκλεισα το wifi στο γραφείο και τσέκαρα λίγο το LTE. Περιοχή Παράδεισος Αμαρουσίου. Ιδού:

View attachment 112409

και τι να το κάνεις; σαν να μου δείχνεις lamborghini παρκαρισμένη στη Δαμασκό (Συρία) .

Για κάνε ότι κατεβάζεις καμιά 1080p ταινία......

Στα δύο συρματάκια στο σπίτι τα θέλουμε, όχι στις κεραίες της κινητής.

Εξαρτάται, αν έχεις απεριόριστα data, σε συμφέρει μέσω κινητής, παρά από τα καλωδιακια στο σπίτι

Τα λεγόμενα "απεριόριστα data" είναι το καταπληκτικό 1.5GB τον μήνα! Παλιά ήταν 3GB.

Αν αγοράσεις επιπλέον GB στοιχίζει ο κούκος αηδόνι.

το δικό μου data plan είναι στα 2gb και συνήθως καταναλώνω βία το 1,5 καθότι είμαι συνεχώς σε wifi, σε σπίτι και γραφείο.
η ταχύτητα για μένα δεν πάει απαραίτητα χέρι-χέρι με τον όγκο αλλά μετράει και στα μικρά καθημερινά. πχ το να στείλω/λάβω συνημμένα των 10MB ή video message.
η διαφορά με το 3G είναι τόσο χαώδης που εδώ στο γραφείο αν θέλω να κάνω κάτι γρήγορα (προσωπικής φύσης και όχι από το pc) κλείνω τα wifi και δουλεύω με LTE.
Στο σπίτι δεν τίθεται θέμα γιατί έχω VDSL και αντίθετα δεν έχω όχι 4G, ούτε καν σήμα για να μιλήσω :-(

Πάντως για να λέμε και τα σωστά, θυμάμαι που έβγαινα εξωτερικό και ζήλευα τις ταχύτητες 3G στις μεγάλες πόλεις. πλέον δεν υφίστανται διαφορές (cosmote)

Δοκιμάζω την τελευταία blisspop. Δεν ξέρω πως θα τα πάει από αυτονομία, αλλά το lollipop είναι άλλη κατάσταση. Τέτοιο responsiveness δε θα χετε ξαναδεί από το OPO σας όταν με το καλό έρθει η stable lollipop.

Μια χαρά πάει η BlissPop, μου βγαζει τη μέρα εύκολα με αρκετή χρήση και όλα ανοιχτά. Θα την κρατήσω μέχρι να βγει η cm12s

Κατέβασε την StockCameraNext, αν δεν την βρεις στείλε μου pm να στην στείλω

Ρε παιδιά δεν βαριέστε να στήνετε και να ξεστήνετε το κινητό κάθε φορά; (apps + data).
OK και titanium backup να παίρνετε δεν παύει να θέλει μια διαδικασία.
Μόνο και μόνο στην σκέψη βαριέμαι αφάνταστα. Πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό και αξιόπιστη αναβάθμιση για να προχωρήσω.

Εκτός αν δεν έχετε τίποτα στο κινητό.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Τα λεγόμενα "απεριόριστα data" είναι το καταπληκτικό 1.5GB τον μήνα! Παλιά ήταν 3GB.

Αν αγοράσεις επιπλέον GB στοιχίζει ο κούκος αηδόνι.

θυμίζω ότι τα φοιτητικά πακέτα έχουν 4gb στην κόκκινη με 4,74 και 10 με 12 ευρώ. Όποιος έχει φοιτητής στο σόι (δεν είναι απαραίτητο να είναι στην οικογένεια) ας το κάνει http://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet . Άλλωστε όλοι οι φοιτητές προτιμούν την cosmote .

ΟΚ, αλλά και πάλι είναι ΑΣΤΕΙΟ μέγεθος για κατέβασμα για να πεις ότι εκμεταλλεύεσαι την τεράστια ταχύτητα.

Ας ήταν όντως απεριόριστα κι έκοβα την vdsl αυριο το πρωί.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

ΟΚ, αλλά και πάλι είναι ΑΣΤΕΙΟ μέγεθος για κατέβασμα για να πεις ότι εκμεταλλεύεσαι την τεράστια ταχύτητα.

Ας ήταν όντως απεριόριστα κι έκοβα την vdsl αυριο το πρωί.
έχεις δίκιο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Καμιά από τις δύο πριν τον Μάρτιο.
Έκανε tweet o πρόεδρος της opo.

ε εδώ που τα λέμε το είχαμε καταλάβει, 23 (24) έχει ο μήνας... και στις 28 τελειώνει :smash:

τεσπα το θέμα είναι μην την βάλουμε (όοοοοταν βγει), και αναπολούμε "τι ωραία και σταθερή που ήταν η 44S..."