[Επίσημο] OnePlus One

https://oneplus.net/gr

Μεγειά σε ολους !!!!
Όποιος ψαχνει για android, εδω τερματίζει ...
Τα μεταφορικά θα ειναι 7 για απλη αποστολή και 26 για γρηγορη υπηρεσία.
Τα 269 +μεταφορικα για το λευκο των 16gb ειναι ασύλληπτη τιμη για τα specs του.Το ιδιο φυσικα ισχυει και για το γκρι 64αρι.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Μεγειά σε ολους !!!!
Τα 269 +μεταφορικα για το λευκο των 16gb ειναι ασύλληπτη τιμη για τα specs του.Το ιδιο φυσικα ισχυει και για το γκρι 64αρι.

έτσι. τόσο απλά._ :ernaehrung004:

=======

περιέργως, δεν ξέρω τι "ξεστράβωσε", και επανήλθε το κινητό στις πρότερες επιδόσεις αυτονομίας... επιπέδου 44S δλδ, αλλά με την 05Q.

το παραπάνω, συν ένα σχετικά ήρεμο Σ/Κ... μας κάνουν αυτό (που είχα να δω χρόνια από κινητό):

OPOendurance.jpg

LTE (εκτός σπιτιού) και wifi (εντός) μόνιμα ενεργά.

Μεγειά σε ολους !!!!

Απο που θα σταλουν? Εγγυηση ποση?

Πολύ καλή τιμή αλλά ενώ είναι πολύ καλό σαν κινητό δεν με τραβάει με τίποτα από θέμα σχεδιασμού. Αν δεν έχω πάρει κάτι άλλο μέχρι να βγει το One plus Two θα έχω αυτό στα υπόψη.

Αν κατάλαβα καλά είναι special day. Για μία μέρα μόνο, και χωρίς invite. Και θα ισχύει για όλες τις ευρωπαικές χώρες.
Ελπίζω να μην έχω καταλάβει λάθος και σας κάνω να τρέχετε χωρίς λόγο. Τσεκάρετε και εσείς τι ακριβώς τρέχει μήπως δεν κατάλαβα καλά. Αλλά είδα αυτή την σελίδα στο site τους:
https://oneplus.net/gr/how-to-buy

Open sales είχαν και πιο πριν,αλλά όχι απευθείας από κάθε χώρα,απλα χωρίς πρόσκληση από αυτές που υποστήριζε αρχικά.
Λογικά από εδώ και πέρα, θα υποστηριζεται και η Ελλάδα.

Μεγειά σε ολους !!!!

Καλό το νέο αλλά πολύ φοβάμαι too late.
Αυτό το κινητό δεν το παίρνει αυτός που απλά θέλει ένα smartphone. Το παίρνουν 99% οι άρρωστοι γκατζετάκηδες. Και οι άρρωστοι γκατζετάκηδες δεν περιμένουν τον Μάρτιο του 2015 την στιγμή που βρέθηκε ασφαλής τρόπος από Γερμανία και οι προσκλήσεις μοιράζονταν με το κιλό.

Υ.Γ. αφήνω και 1% για τους αργοπορημένους. :flipout:

Έχουμε φτάσει Μάρτιο του 2015 και ακόμα τα ίδια μοντέλα έχουμε, με τα καινούργια να έχουν υψηλή τιμολόγηση.
Προσφέρει ακόμα κορυφαίο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά.
Λογικό είναι οι ψαγμενοι να το έχουν πάρει ήδη. Τώρα ίσως γίνει λίγο πιο γνωστό.
Αντε μπας και πάρουμε το oneplus two απευθείας :p

Δεν βλεπω να έχει ανοιξει για ελευθερη αγορα που λενε! το πηρε κανεις σήμερα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eνω πριν έγραφαν οτι ξεκινάει 08:00 τωρα γραφουν 12:00 οτι να ναι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαι 10:01 ειναι out of stock....

To παρήγγειλα (ο προενισχυτής που έλεγα να πάρω πάει ένα μήνα πίσω βέβαια...). το 64άρι με λευκή θήκη και το "καλό" screen protector μαζί με ταχυδρομικά (royal mail) στα 332 ευρώ. Να υποθέσω ότι αποστέλλουν από Αγγλία(?).
Ενώ από το δικό μου υπολογιστή στο γραφείο μου έκανε διάφορα πάμπολα χαζά, από υπολογιστή συναδέλφου ακολούθησα τη διαδικασία φυσιολογικότατα.
Εις αναμονή λοιπόν...

Έχουμε φτάσει Μάρτιο του 2015 και ακόμα τα ίδια μοντέλα έχουμε, με τα καινούργια να έχουν υψηλή τιμολόγηση.
Προσφέρει ακόμα κορυφαίο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά.
Λογικό είναι οι ψαγμενοι να το έχουν πάρει ήδη. Τώρα ίσως γίνει λίγο πιο γνωστό.
Αντε μπας και πάρουμε το oneplus two απευθείας :p

υπαρχει καποιο πλανο για το ποτε θα κυκλοφορησει το one+2;
specs, μεγεθος οθονης, ( θα υπαρχει αραγε μοντελο μικροτερο απο παντοφλα; :p )

To παρήγγειλα (ο προενισχυτής που έλεγα να πάρω πάει ένα μήνα πίσω βέβαια...). το 64άρι με λευκή θήκη και το "καλό" screen protector μαζί με ταχυδρομικά (royal mail) στα 332 ευρώ. Να υποθέσω ότι αποστέλλουν από Αγγλία(?).
Ενώ από το δικό μου υπολογιστή στο γραφείο μου έκανε διάφορα πάμπολα χαζά, από υπολογιστή συναδέλφου ακολούθησα τη διαδικασία φυσιολογικότατα.
Εις αναμονή λοιπόν...

Μια χαρά τιμή. Καλορίζικο,
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά

Εις αναμονή λοιπόν...

Καλορίζικο φίλε μου.
Θεωρώ λαθος επιλογη το royal mail.Δεν εχεις tracking # , ουτε και εγγυηση αν χαθει το δέμα σου,χωρις να ειμαι απολυτα σίγουρος .Θα σου κανει λογικά τουλάχιστον 15 μερες.
Αν σου δώσουν tracking # , ενημέρωσε μας.
Εκανες την καλύτερη επιλογή συσκευής.

Πάντως η ολη ιστορία της απευθείας παραγγελίας ουσιαστικά στοιχίζει σχεδον τα ιδια χρηματα σε σχέση με την Γερμανική διαδικασία. (προφανως χωρις royal mail).
Aπλα γλιτώνεις καποιες ημέρες παράδοσης , το αγχος οτι δεν ερχεται με bypass , αντε και κανα 10-15
Στα + και η επιλογή της 16αρας εκδοσης.

Στο mail με ενημέρωσαν ότι θα μου αποστείλουν tracking number εντός τεσσάρων ημερών.
Για την 16άρα τι εννοείς? Από Γερμανία δεν μπορούσε να έρθει και τώρα μπορεί?
Και πάλι βρε παιδί... Τέτοιο πολυεργαλείο να το δεσμεύσει κανείς με τόσο λίγη μνήμη δε γίνεται. Και για τη σύζυγο να το έπαιρνα δε θα έπαιρνα το 16άρι. Το μόνο του καλό είναι το άσπρο χρώμα που δυστυχώς σε 64άρι δεν. Αν και ο πρώην μεταπωλητής έστελνε "κατ αποκλειστικότητα" και 64άρι άσπρο αλλά τι να το κάνεις? 50 ευρώ πάνω ήταν.

Αν και το λευκό ειναι πιο ωραίο...
Έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δυο το μαύρο εχει πολυυυυυ καλυτερο γκριπ που εμένα μου επιτρέπει στα περισσότερα που κανω με το τηλ να το χρησιμοποιώ με το ενα χέρι...και ΔΕΝ ειμαι ο Κονγκ κονγκ

υπαρχει καποιο πλανο για το ποτε θα κυκλοφορησει το one+2;
specs, μεγεθος οθονης, ( θα υπαρχει αραγε μοντελο μικροτερο απο παντοφλα; :p )

http://avclub.gr/forum/showthread.php/141231-Φήμες-OnePlus-Two

Και το 2 στις 5.5" θα είναι από ότι λέγεται οπότε δεν θεωρείται παντόφλα (για τα δεδομένα του 2015).

Ελπίζω η Oneplus να πάει και σε οθόνη AMOLED ή έστω IGZO (Sharp) ώστε να γλιτώσουμε απο την IPS.