[Επίσημο] OnePlus One

ανακοίνωσαν στο φόρουμ τους, ότι μέχρι τέλους του μήνα, θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμες και η CM12S, αλλά και η oxygenOS (λόλιποπ και οι δύο). Διαφορετικά (είπαν), θα δώσουν χάρισμα μερικά 64άρια σε όσους γράψουν σε εκείνο το θέμα... οπότε γράψτε! :-P

https://forums.oneplus.net/threads/android-lollipop-update-official-release-dates.282330/

Hey friends,
We know there is a lot of excitement in the community surrounding the Lollipop updates for the One, and for good reason. We are just as excited as you are.
We never intended to keep you waiting. Unfortunately, we ran into some unexpected roadblocks. First, there was an unforeseen OS signing issue, which has recently been resolved. Our camera module had stability issues on Lollipop, and we had to rebuild it for compatibility. Several other crucial drivers, including our Wi-Fi drivers, also needed to be updated to work flawlessly with the upgrade. Admittedly, it took a little more time than we had planned, but we only release updates that we are proud of; that means refusing to take shortcuts or deliver sub-par experiences.
With all of that in mind, here are the official release dates for Android Lollipop on the OnePlus One:
CM 12S: The official OTA update for the OnePlus One will be released on or before March 30, 2015
OxygenOS: The official release of our own Lollipop-based ROM will be available for download on or before March 27, 2015
To show you how serious we are about this commitment to our community, we are prepared to put our money where our mouth is. If we miss either one of these deadlines, we will give away five (5) 64GB OnePlus One devices to our fans. Reply to this thread to be eligible.
It’s our little way of saying thank you for being patient and for joining us on our journey to create amazing, user-driven experiences.
Never Settle.

θα χρειαστεί erase το τηλέφωνο ή θα περάσει πάνω από τη παλιά ?

Οσα ειχαν ερθει με CM , θα παρουν μεσω ΟΤΑ μονο την CM.
Oxygen μονο οσα ηρθαν με color os (τα κινεζικα δηλαδή).
Αν θες oxygen θα την βάλεις μονος σου χειροκίνητα.
Την cm12s οταν σου έρθει με ΟΤΑ , καλό ειναι να την συνοδεύσεις με factory defaults για να κατσει καλά.Σε καθε περίπτωση θα περάσει απο πάνω χωρίς (λογικά) να πειράξει κάτι.

προσωπικά θα περιμένω κανά μήνα και μετά θα κάνω οποιαδήποτε κίνηση. έχω βαρεθεί πια με τα updates που ένα φτιάχνουν και πέντε χαλάνε.
μακάρι τα συγκεκριμένα να είναι η εξαίρεση.

προσωπικά θα περιμένω κανά μήνα και μετά θα κάνω οποιαδήποτε κίνηση. έχω βαρεθεί πια με τα updates που ένα φτιάχνουν και πέντε χαλάνε.
μακάρι τα συγκεκριμένα να είναι η εξαίρεση.

εννοείται, κι εγώ μια από τα ίδια... πέρα του ότι όπου έχω δει λόλιποπ δεν μου άρεσε (Ν10)

εγώ θέλω να δω αν θα γινει πιο smooth το κινητό... παρόλο που φαίνεται ότι έχει πολύ δύναμη (benchmarks) ,εχει κάποια lag και κολλάει κάποιες στιγμές , παρόλο που του έκανα clean install από την αρχή.
Το Android ακόμα δε μπορεί να συναγωνιστεί το ios σε αυτό το θέμα.

εγώ θέλω να δω αν θα γινει πιο smooth το κινητό... παρόλο που φαίνεται ότι έχει πολύ δύναμη (benchmarks) ,εχει κάποια lag και κολλάει κάποιες στιγμές , παρόλο που του έκανα clean install από την αρχή.
Το Android ακόμα δε μπορεί να συναγωνιστεί το ios σε αυτό το θέμα.

Eγώ δεν παρατήρησα ποτέ lag. Μήπως έχεις βάλει κάποιο software που υπόσχεται καθαρισμό ram, γρηγορότερη εκκίνηση, sleeping εφαρμογών κλπ;

Καλορίζικο φίλε μου.
Θεωρώ λαθος επιλογη το royal mail.Δεν εχεις tracking # , ουτε και εγγυηση αν χαθει το δέμα σου,χωρις να ειμαι απολυτα σίγουρος .Θα σου κανει λογικά τουλάχιστον 15 μερες.
Αν σου δώσουν tracking # , ενημέρωσε μας.
Εκανες την καλύτερη επιλογή συσκευής.

Πάντως η ολη ιστορία της απευθείας παραγγελίας ουσιαστικά στοιχίζει σχεδον τα ιδια χρηματα σε σχέση με την Γερμανική διαδικασία. (προφανως χωρις royal mail).
Aπλα γλιτώνεις καποιες ημέρες παράδοσης , το αγχος οτι δεν ερχεται με bypass , αντε και κανα 10-15
Στα + και η επιλογή της 16αρας εκδοσης.

μήνυμα δε μου στείλανε ποτέ για tracking number. έμπαινα να δω update status και τίποτα συνέχεια. Μόλις μπήκα και είδα κανονικά tracking number και μάλιστα φαίνεται ότι είχε αποσταλεί στις 13 του μήνα και απλά δεν είχαν ενημερώσει το account μου. Το δέμα έχει ήδη φτάσει Αθήνα. Για να δούμε...

Καλημέρα παιδιά και από μένα, μέσα σε 2 μέρες διάβασα και τις 44 σελίδες του θέματος προκειμένου να έχω μια σφαιρική άποψη με το τι συμβαίνει. Έκανα και εγώ την παραγγελία την Τρίτη του μαύρου με την μπλε flip cover και στο λογαριασμό μου υπάρχει ο χαρακτηρισμός pending shipment . Ελπίζω την άλλη βδομάδα να το έχω...

Υπάρχει ένα θέμα με το tracking No. Παρόλο που αναφέρουν σε email ότι θα αποσταλεί άλλο με το νούμερο, δυστυχώς δεν έρχεται στην ώρα του. Εμένα μου ήρθε ενημέρωση από dhl express (είχα δηλώσει express αποστολή) ότι ήρθε. Ένας φίλος που παράγγειλε με royal mail, την ίδια μέρα, ακόμα περιμένει.

Οσοι το σκέφτεστε να το πάρετε, βιαστείτε, ακριβαίνει η τιμή λόγω της ισοτιμίας... το ανακοίνωσαν επίσημα.

https://oneplus.net/blog/2015/03/euro-pricing-changes/

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο , τα 50 ευρώ αύξηση στα 300 ευρώ (17%) δικαιολογείται και με το παραπάνω από την ισοτιμία. Οπως βλέπετε στο διάγραμμά από τότε που ξεκίνησε να πωλείται το τηλέφωνο ο μέσος όρος χοντρικά μέχρι πρόσφατα ήταν 1.30 . To ερώτημα είναι αν θα ξαναπάει π.χ. 1.30 θα το κόψουν το 50άρικο;;;; Δεν νομίζω.....

Βέβαια αυτό που πραγματικά είναι το ανησυχιτικό είναι ότι όχι μόνο θ' αρχίσουν να ακριβαίνουν τα αμερικάνικα προϊόντα (που είναι το άμεσο προφανές) αλλά θα ακριβύνουν και όλα τα κινέζικα που είναι το 99.9% των προϊόντων που κυκλοφορούν, διότι ως γνωστόν οι κινέζοι πληρώνονται σε δολλάρια.

Και όπως ξέρουμε όλοι, οι τιμές ανεβαίνουν πανεύκολα, αλλά ξανακατεβαίνουν δύσκολα ή ως και καθόλου.

Untitled.jpg