αυτό έκανα μόλις , με τα profiles... όταν είμαι σπίτι-δουλεια να κλείνουν αυτόματα τα mobile data.
Καποιοι ελυσαν το προβλημα αλλαζοντας την ρυθμιση στο privacy settings απο keep awake σε denied γιατι το google services 7.0 ειναι πολυ battery drainer.
Εναλλακτικα καποιοι χρησιμοποιησαν apps σαν το παρακατω .
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playfulgeeks.gservicefix&hl=en
[/SPOILER]
πρώτα απ όλα είναι ένα ωραιο gadget-ρολοι!
Έχει πολύ γούστο ν αλλάζεις πρόσοψη ανάλογα τα κέφια σου (και τα ρούχα όπως επισημαναν οι γυναίκες συνάδελφοι που ξετρελαθηκαν με την ιδέα!) .
Οι γυναίκες φυσικά κοιτάνε εντελώς αλλα πράγματα από εμάς...![]()
Είναι ωραιο επίσης να μπορείς να ρίχνεις μια ματια στα notifications εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αναγκάζεσαι να σηκώνεις το κινητό.
Εγώ το δοκίμασα γιατί το oneplus είναι τεράστιο και δε με βολεύει για χρήση με ένα χέρι , που είχα συνηθίσει για 7 χρονια τώρα με το iphone.
Πχ. στο αμάξι , στα ψώνια στο σουπερ μάρκετ κλπ που έχω το κινητό στη τσάντα , και δε χρειάζεται να το βγάλω για να κάνω βασικές δουλειες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σαν remote για τη κάμερα του κινητού, πολύ βολικό για να μη βγάζεις κουνημένες φωτό ή από απόσταση .
Το μονο αρνητικό είναι η μπαταρια και η απουσία speaker.
Κρατάει με το ζόρι μια μερα , αν έχεις όμως το dimmed screen of (να κλείνει η οθόνη δηλ. μετά από λίγο και όχι να μένει ON αλλα σε μικρή φωτεινότητα).
Η απουσία speaker στην ουσία σου απαγορεύει να έχεις το ρολοι για ν απαντάς (και να μιλάς ) σε κλήσεις , αντί του κινητού.
Αυτό το έχει το apple watch (απ όσο γνωρίζω βεβαια, γιατί ακόμα δεν έχει βγει).
Τέλος, υπάρχουν και οι εφαρμογές για fitness tracking κλπ που δεν έχω όμως ενεργοποιήσει. Aν κάποιος κάνει αθλήματα-τρέξιμο κλπ θα του είναι πολύ χρήσιμο .
Είναι επίσης πολύ βολικό το ότι είναι αδιάβροχο και δε χρειάζεται να το βγάζεις κάθε λίγο για να πλυθείς κλπ
Εγώ πάντως με denied το wake up και το keep awake είμαι μια χαρά. Από την ώρα που το ρύθμισα όλα πάνε ρολόι.Μια τρύπα στο νερό μου φαίνεται το προγραμματάκι....
Το φόρτισα 100% , έκανα ακριβώς ότι έλεγε το πρόγραμμα, μετά έκλεισα το gps , έκανα ξανά clear το log της μπαταρίας , το άφησα 1 ώρα και κάτι (χωρίς να το ακουμπήσω) με τα mobile data ανοικτά και ιδού τα αποτελέσματα :
α ρε google , μόνο στο big brother είσαι μανούλα....
View attachment 113944
υπάρχει διακόπτης για τα mobile data στο notification panel toy ONEPLUS ?
Εγώ πάντως με denied το wake up και το keep awake είμαι μια χαρά. Από την ώρα που το ρύθμισα όλα πάνε ρολόι.
thanks !
Aλλα γιατί να μη χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη δυνατότητα για έλεγχο δεδομενων στο oneplus ?
απάντησε ο Τάσος στο ποστ 913
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.