[Επίσημο] OnePlus One

μήνυμα δε μου στείλανε ποτέ για tracking number. έμπαινα να δω update status και τίποτα συνέχεια. Μόλις μπήκα και είδα κανονικά tracking number και μάλιστα φαίνεται ότι είχε αποσταλεί στις 13 του μήνα και απλά δεν είχαν ενημερώσει το account μου. Το δέμα έχει ήδη φτάσει Αθήνα. Για να δούμε...

έφτασε. Με ενημέρωσαν μέσω sms από ΑCS. Με ψάχναν και δε με βρήκανε. Κλασσικά. Τι θέλω και δηλώνω έδρα αποστολής το σπίτι και όχι το γραφείο?!
από Royal mail περίμενα ΕΛΤΑ. Μια χαρά τελικά. Η παραγγελία δόθηκε στις 10 του μήνα και η παράδοση στις 19. Να δω με τι λειτουργικό θα έρθει.

όπως αναφέρω πιο πάνω 9 ημέρες σύνολο.
βέβαια με 19 ευρώ μεταφορικά και για απόλυτα νούμερα δεν τις λες και λίγες. Πάντως το courrier παρέλαβε στις 13 άρα καθαρά 6 μέρες ήταν τα μεταφορικά.

Να το βάλω σήμερα για φόρτιση ή να το αφήσω από Δευτέρα;;; :flipout::flipout:

-BT - μόνιμα ανοικτό (για σύνδεση στο αμάξι)
-3G/WiFi - μόνιμα κλειστά και κατά περίπτωση ανοικτά όταν τα χρειάζομαι.
-Οθόνη: 1 ώρα και 35 λεπτά
-Ομιλία: 40 λεπτά
-ξυπνητήρι μόνιμα ανοικτό
-"μαμά" rom 4.4.4 (05Q)
-κανένα wallpaper.

Screenshot_2015-03-20-15-42-48.png

εγω παντως με το ζορι βγαζω την ημερα....
Αλλα εχω παντα τα 3g/4g ανοιχτα και αλλο launcher με βαρυ Theme.
Aνοιχτο επισης και BT για συνδεση με Moto 360.

Τα χω ξαναγράψει. Με WiFi/3g 8μιση ωρες οθόνης. Με LTE εδώ συνεχόμενο κοντά στις 6 ώρες.
Τα καλύτερα του ανταγωνισμού έχουν γύρω στις 6 και 4 ώρες οθόνης αντίστοιχα. Κι ας μη πούμε για ναυ-αρχίδες που καταναλώνουν 5% ΤΗΝ ΏΡΑ αναμονής όταν το 1+ καταναλώνει τόσο σχεδόν το 24ωρο σε αναμονή.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

A
Να το βάλω σήμερα για φόρτιση ή να το αφήσω από Δευτέρα;;; :flipout::flipout:

-BT - μόνιμα ανοικτό (για σύνδεση στο αμάξι)
-3G/WiFi - μόνιμα κλειστά και κατά περίπτωση ανοικτά όταν τα χρειάζομαι.
-Οθόνη: 1 ώρα και 35 λεπτά
-Ομιλία: 40 λεπτά
-ξυπνητήρι μόνιμα ανοικτό
-"μαμά" rom 4.4.4 (05Q)
-κανένα wallpaper.

View attachment 113778

Εντάξει με 1.5 ωρα οθονη σε 5 μερες μιλάμε για ελάχιστη χρηση ουτε 20 λεπτα την μερα ανοικτή και χωρις wifi κυρίως . Οι 5 μερες βέβαια απο μόνες τους ειναι αρκετές αλλα και χρηση πολυ μικρή

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Γιάννη κι εγώ είχα τα παντα ανοικτά μια ζωη αλλά εκανα δοκιμή τελευταια και είδα μεγάλη διαφορα με τα mobile data κλειστά. Εξ αλλου με το widget του σκύλου τα ανοίγω όταν θέλω να δω κάτι. Ενα πάτημα παραπανω στην οθόνη είναι. Σιγά την ταλαιπωρία. Το κέρδος απο την μεγαλύτερη αυτονομία είναι πολύ σημαντικότερο. Κλείσε για δοκιμη. το 3g να δεις.
Επίσης μεγάλη διαφορά που εβγαλα το video wallpaper (Alive).

Πάντως αν δεν βγαζεις την μερα με 3100 μπαταρία απορω πως την εβγαζες με τα iphone.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα χω ξαναγράψει. Με WiFi/3g 8μιση ωρες οθόνης. Με LTE εδώ συνεχόμενο κοντά στις 6 ώρες.
Τα καλύτερα του ανταγωνισμού έχουν γύρω στις 6 και 4 ώρες οθόνης αντίστοιχα. Κι ας μη πούμε για ναυ-αρχίδες που καταναλώνουν 5% ΤΗΝ ΏΡΑ αναμονής όταν το 1+ καταναλώνει τόσο σχεδόν το 24ωρο σε αναμονή.

Δηλαδή εχεις ΜΟΝΙΜΑ ανοικτά τα wifi/mobile date και βγαζεις και 8+ ώρες οθόνης; με τι φωτεινότητα;
Μπορείς να μας πεις το setup σου;

Με το iPhone Τάσο δεν έβγαζα τη μέρα με βαριά χρήση, και δεν είχα smartwatch επίσης. Μόνο με το iPhone 6 plus την έβαζα.
Animated wallpaper δεν έχω, απλά ένα σχετικά βαρύ theme, με Buzz launcher

Έχει κάνει κάποια χαζομάρα η Google με τα services και ρουφανε πολύ.

Οσοι δεν βγάζετε μέρα, δείτε τα services... π.χ. δείτε στο μενού στην μπαταρία αυτά που σας την κατεβάζουν, και βάλτε και το cpu spy από το μαρκετ, να δείτε % που έχει το deep sleep. Εμενα με νορμαλ χρήση (τώρα που μαλλον βρήκα το πρόβλημα της 05Q), το deep sleep είναι πάνω από 80%. Πριν που τα google services (η Διαχείριση συσκευής Android ουσιαστικά) δεν το άφηνε να μπαίνει σε deep sleep, ή έμενε μόνιμα κάποιος πυρήνας στα 300MHz, ή το deep sleep ήταν πολύ μικρό... αυτά δεν είχαν διορθωθεί ούτε με διαγραφή & επαναφορά τηλεφώνου. Μόλις διέγραψα την "Διαχείριση συσκευής Android" από διαχειριστή και απενεργοποίησα τα σχετικά με αυτό, σώθηκα...

ασφάλεια -> διαχειριστές συσκευών -> διαχείριση συσκευής android και απενεργοποίηση...

αυτό -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm

μεσα σε όλα που έκανα, ήταν και απεγκατασταση (ουσιασικά downgrade) των g services (αυτό που έχει σηματάκι το κομμάτι παζλ στα χρώματα του android). Και το ξαναπέρασα μετά. Αν καταλαβα καλά, αρχικά για κάποιο λόγο συνέχεια προσπαθούσε το location finder να μιλήσει με το δίκτυο... (το είδα τυχαία στο μενού της τοποθεσίας που εμφανιζόταν σε κάποιες φάσεις χωρίς εγώ να έχω δώσει access).

από την επόμενη φόρτιση και μετά, είμαι στις 2+ μέρες, με 83%+ deep sleep στα cpu cores... μόνιμα LTE ανοιχτό εκτός σπιτιού, και wifi/3G εντός σπιτιού...

To μεταφέρω απο αλλού

settings>privacy>privacy guard, επιλέγεις advanced από το μενού, βρίσκεις το Google play services και κάνει deny τα location, wake up και keep awake.

To μεταφέρω απο αλλού

settings>privacy>privacy guard, επιλέγεις advanced από το μενού, βρίσκεις το Google play services και κάνει deny τα location, wake up και keep awake.

άρα είναι επιβεβαιωμένο ότι φταίει αυτή η λαλακία?

Τι χανεις ομως αν τα εχεις κλειστά;

Μήπως δεν δουλεύει καλά το maps; To gps; να βρεις το τηλεφωνο μεσα απο το site της google;

Δεν υπαρχει καμια παρενέργεια;

Για το setup που ρωτήθηκε, στο ευρωπαϊκό 1+ 64αρι δεν έχω πειράξει τίποτε, μόνο ΟΤΑ update μέχρι τη 44, το gps στην εξοικονόμηση και 3g με κάρτα κοσμοτε δεν το απενεργοποιώ ώστε να συνδέεται αυτόματα όταν χάνει το WiFi. Bluetooth δεν χρησιμοποιουσα συνεχώς. Φωτεινότητα αυτόματη.

Τώρα όμως ζω εκτός Ελλάδας και εδώ το χρησιμοποιησα σαν "ταμπλέτα" με κάρτα sim που προσφέρει unlimited LTE χωρίς κλήσεις φωνής. Εδώ η αυτονομία περιορίστηκε κατά σχεδόν ένα τρίτο. Το 4G καταναλώνει αχορταγα.
Τελικά εδώ αγόρασα ένα δίκαρτο galaxy s5 για να λύσω κάι το πρόβλημα κλήσης φωνής και το 1+ δεν το πούλησα τελικά. Έμεινε στη σύζυγό και στη πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω σε αυτό 😊