[Επίσημο] OnePlus X

Με double tap to wake κάποιες φορές ενώ ξεκλειδώνει την οθόνη αρχικά, μετά μαυριζει όλη η οθόνη όπως όταν είναι κλειστό.

Ειχα εγκαταστήσει το nova launcher που ίσως δημιούργησε κάποιο πρόβλημα αλλά συνεχίζεται ακόμα.
Νομίζω ότι το κάνει περισσότερο μετά από χρήση του YouTube σε full screen mode.

Γνωρίζει κάποιος αν το παραπάνω πρόβλημα είναι γνωστό bug;

Δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό που λες.
Δεν έχω βάλει ποτέ nova.

Λες να είναι προβληματική η συσκευή μου ή μήπως δεν έκατσε καλά κάποια ενημέρωση ή App;

Πάντως δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό με αυτό το πρόβλημα, κάτι άλλο θα είναι, κάποιο app όπως λες.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Με το που το που κλειδώνει ή έχει κάποιο βίντεο σε full screen και μετά κλειδώνει με το κουμπί (το volume είναι πολύ κοντά με το κουμπί κλειδώματος και πολλές φορές πατάω το κουμπί κλειδώματος, epic fail σχεδιαστικό) μαυριζει η οθόνη ενώ ξεκλειδώνω τη συσκευή.

Με ποιο τρόπο μπορώ να δω αν φταίει κάποιο App; τα έσβησα σχεδόν όλα.. Αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.

Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Android αλλά και τα settings κάποιων App που παίρνουν πολύ χρόνο, μήπως και λυθεί..

Μήπως να κάνω rma και να το στείλω πίσω; πόσο καιρό περίπου θα κάνει η όλη διαδικασία;

Ευχαριστώ

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης.
Οκ. Από τις ρυθμίσεις > προβολή απενεργοποιησα την προσαρμοστική φωτεινότητα. Ελπίζω να λυθεί. Ευχαριστώ

Οκ. Από τις ρυθμίσεις > προβολή απενεργοποιησα την προσαρμοστική φωτεινότητα. Ελπίζω να λυθεί. Ευχαριστώ

μαλλον το προβλημα εμφανιζεται μονο με την χρηση του one plus x flip cover...
αν και η απενεργοποιηση της προσαρμοστικης φωτεινοτητας βοηθησε (το προβλημα εμφανιζεται λιγοτερες φορες)..

θα δοκιμασω να το εχω μονο με το προστατευτικο cover που ερχεται στην αρχικη συσκευασια για λιγες μερες για να το επιβεβαιωσω.

Ίδιο θέμα έχει μάλλον με το flip cover του oneplusone. Στην ουσία ο μαγνήτης της θήκης είναι πολύ δυνατός και κλειδώνει η οθόνη όταν η θήκη είναι ανοιχτή. Με ενα μεταλλικό αντικείμενο βρες το σημειο του μαγνήτη και γέμισε με αλουμινόχαρτο στο σημείο αυτό απο την πίσω πλευρα.

Ίδιο θέμα έχει μάλλον με το flip cover του oneplusone. Στην ουσία ο μαγνήτης της θήκης είναι πολύ δυνατός και κλειδώνει η οθόνη όταν η θήκη είναι ανοιχτή. Με ενα μεταλλικό αντικείμενο βρες το σημειο του μαγνήτη και γέμισε με αλουμινόχαρτο στο σημείο αυτό απο την πίσω πλευρα.
Οταν παιζω YouTube σε full-screen και πατάω το volume button τοτε ειναι που παρουσιάζεται το πρόβλημα της μαύρης οθόνης.

Μολις βγάζω το κινητό απο το flip cover το κινητό ξεκλειδώνει χωρίς πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus X

ρίξε μια ματιά στο myphone, κάτι θα βρεις

Υπήρχαν μερικές προσκλήσεις ανοιχτές στο φόρουμ του oneplus οπότε βολεύτηκα απο εκεί.

Πολλες φορες οταν καλω ή απανταω σε κάποια κλήση και εχω το κινητο στο αυτι, το κινητο δονειται.

Απο τις ρυθμίσεις > ηχοι και ειδοποιήσεις, εχω απενεργοποιημενη την δόνηση.

Γνωριζετε τι αλλο μπορει να ειναι;

Τρεις προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται:
GL4A-8E7E-16CB-D346
GL1E-BA89-74CC-61A0
GLA3-4F9E-C170-1135

κι άλλες τρεις

GL8E-72DB-6A71-C48D
GLA8-FF49-C48A-4819
GL4E-5C12-6809-67AF

ισχύει για περίπου άλλες 6 μέρες, για OPX...