[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Re: Galaxy Nexus + Android 4.0

Κυκλοφορεί ένα fix για το ηχείο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Πιο απλό S εννοείς; Το Nexus S? Απλά καμία σχέση με το Galaxy Nexus.

το νεξους σε ποια εκδοση λειτουργικου ειναι;
επίσημη δλδ γιατι αν το ξεκλειδώσεις φαντάζομαι αλλάζει το πράγμα ε;

Απάντηση: Galaxy Nexus + Android 4.0

αυτά είναι τα γνωστά "oil spots" η "ink drops" των OLED οθονών που παρουσιάζονται στα Galaxy Nexus και Samsung S3..

έχουν ενδιαφέρον τα σχήματα που σχηματίζονται. Εγώ στην οθόνη μου βλέπω ένα...σκόπευτρο! (χρόνος έκθεσης 20sec)

sltIG.jpg

Φυσικα με γυμνό μάτι δεν διακρίνονται καθόλου εύκολα και για να προλάβω τους πιο "ψείρες" ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα του κινητού :D. Ειναι έτσι απο την διαδικασία κατασκευής.

Μόνο σε απόλυτο σκοτάδι βλέποντας μια μαύρη εικόνα (πχ http://mannerofspeaking.files.wordpress.com/2009/05/black1.gif) και όταν το μάτι αρχίζει να προσαρμόζεται στο μηδενικό φώς, τότε ίσως ορισμένα γίνουν ορατα.

Last edited:

ρε παιδιά βλέπω στα διάφορα μαγαζιά που πουλάνε σε σχόλια πελατών τηλέφωνα απο γερμανια ρουμανια, κλπ κλπ... μηπως η πιο φτηνη αγορά μπορει να βγει σε κακό στην πορεία;

Απάντηση: Galaxy Nexus + Android 4.0

γιατί δεν το αγοράζεις απο Ελλάδα που έχει και 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας? πλέον ειναι στα 313 φτηνοτερη τιμή.

Re: Απάντηση: Galaxy Nexus + Android 4.0

γιατί δεν το αγοράζεις απο Ελλάδα που έχει και 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας? πλέον ειναι στα 313 φτηνοτερη τιμή.
μα για μαγαζιά απο Ελλάδα εννοώ...
αν κανεις έχει καλή εμπειρία απο κάποιο/α μαγαζι/α ας ποστάρει ή ας μου στείλει ενα pm ... για το νεξους πάντα
το digital-master που αναφερθηκε ως αξιοπιστο στο νήμα του ς3 δεν μπορει να φερει νεξους....
το birdphone που εχει τις πιο πολλές και καλές αξιολογήσεις δεν δέχεται καθόλου πιστωτική...

Last edited:

:offtopic:επειδή τελικά αποφάσισα να πάρω το Νεξους προσπαθώ να βρώ τρόπο να περάσω τις επαφές μου απο το κινητό μου Nokia 5800 (symbian) στο gmail ωστε μετά να τις συγχρονήσω με το Nexus.... αλλά δεν έχω βρει τρόπο - πρόγραμμα.. καμια ιδέα;:offtopic:
sory για το οφτοπικ αλλά δεν ξέρω που να ποστάρω...

:offtopic:επειδή τελικά αποφάσισα να πάρω το Νεξους προσπαθώ να βρώ τρόπο να περάσω τις επαφές μου απο το κινητό μου Nokia 5800 (symbian) στο gmail ωστε μετά να τις συγχρονήσω με το Nexus.... αλλά δεν έχω βρει τρόπο - πρόγραμμα.. καμια ιδέα;:offtopic:
sory για το οφτοπικ αλλά δεν ξέρω που να ποστάρω...

Θα σε εντυπωσιάσει η συνεργασία και των δυο όταν δεις ποσο εύκολα γίνεται. Δεν χρειάζεσαι gmail κατά 99%. Πήγαινέ στο νοκια, επαφές, επιλογές , επιλογή όλων και θα τικαριστουν. Μετα πήγαινέ αποστολή με bluetooth. Αφού ανοίξεις το ΒΤ στο nexus αποδέχεσαι τη σύνδεσή και σε 1-2 λεπτά voila! Οι επαφές στο νεξους.

Μεγεια να το χαρείς το μηχάνημα!

ουπς αλήθεια λες.... :)))))

Ακόμα δεν το πήρα βασικά ακομα δεν το παρήγγειλα καν αλλά με βλέπω αυριο μεθαύριο να την κάνω την κινηση... οπότε μεσα στη βδομάδα θα το έχω αν ισχύει το 1-3 μέρες του μαγαζιού!!
Ευχαριστώ πολύ!!

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Το παρήγγειλα... ελπίζω μέχρι Τετάρτη να το έχω!

Οποιοδήποτε tip πριν την πρώτη χρήση ευπρόσδεκτο!
Οπως και για την μπαταρία...
Να το χρησιμοποιήσω με την sim του παλιου πάροχου ή να περιμένα να έρθει η καινούρια;;

Ερωτήσεις:
1) Οταν ενεργοποιήσω την συσκευη η αναβάθμιση του λειτουργικου θα μου έρθει αυτοματα απο την στιγμη που εχω συνδεθει σε δυκτιο;
2) Με ποια εφαρμογή θα ελέγχω το mac... δεν βλέπω την ώρα να μπορώ να ακουω μουσικουλα με την τηλεοραση κλειστή αλλά και τον υπολογιστή εκτός δυκτίου... έχει μεγάλη διαφορά imo!!
3) Με την γλώσσα τι γίνεται; Δεν πιστευω να υπάρχει κάνενα θέμα με τα Ελληνικά...
4) Μπορώ προεγκατεστημένες εφαρμογές που ξερω οτι δεν θα χρησιμοποιήσω να τις σουτάρω ή είναι κάποιες που δεν γινεται να φυγουν;
5) Λέω οσο γινεται να το σετάρω πριν βάλω sim κλπ .. Eτσι κ αλλιώς το τηλ θα έρθει πριν την συνδεση...

Sory που σας πρίζω αλλά μέχρι να πάρω μπρος θα μου δειξετε μια σχετική κατανόηση... -bye-

Ερωτήσεις:
1) Οταν ενεργοποιήσω την συσκευη η αναβάθμιση του λειτουργικου θα μου έρθει αυτοματα απο την στιγμη που εχω συνδεθει σε δυκτιο;
2) Με ποια εφαρμογή θα ελέγχω το mac... δεν βλέπω την ώρα να μπορώ να ακουω μουσικουλα με την τηλεοραση κλειστή αλλά και τον υπολογιστή εκτός δυκτίου... έχει μεγάλη διαφορά imo!!
3) Με την γλώσσα τι γίνεται; Δεν πιστευω να υπάρχει κάνενα θέμα με τα Ελληνικά...
4) Μπορώ προεγκατεστημένες εφαρμογές που ξερω οτι δεν θα χρησιμοποιήσω να τις σουτάρω ή είναι κάποιες που δεν γινεται να φυγουν;
5) Λέω οσο γινεται να το σετάρω πριν βάλω sim κλπ .. Eτσι κ αλλιώς το τηλ θα έρθει πριν την συνδεση...

Sory που σας πρίζω αλλά μέχρι να πάρω μπρος θα μου δειξετε μια σχετική κατανόηση... -bye-
1 & 3) Κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει με την 4.0.1 περασμένη (αν σου έρθει με την 4.1.1 δεν ισχύουν τα επόμενα) και μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μεσω υπολογιστή άμεσα. Εναλλακτικά θα σου έρθει η 4.1.1 και ΟΤΑ ΑΛΛΑ αυτό θα πάρει αρκετή ώρα. Μπορείς να πας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Ενημέρωση λογισμικού για να τσεκάρεις αλλά σε φίλο παρόλο που το τσέκαρα του ήρθε μετά από ένα βράδυ περίπου. Ελληνικό μενού έχεις και στην 4.0.1 ΑΛΛΑ δεν θα έχεις ελληνικά για να γράψεις. Μπορείς βέβαια να βάλεις μέσω εφαρμογής αλλά μόλις σου έρθει η 4.1.1 έχει κανονικά. Για να βάλεις να γράφεις ελληνικά και αγγλικα πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Samsung Επιλογες και τσεκάρεις αγγλικά και ελληνικά. Μετά αλλάζεις σύροντας το δάχτυλο στο σπέις. Στην 4.0.1 ΔΕΝ θα έχει ελληνικά εκεί. Μπορείς να βρεις πολλά καλύτερα πληκτρολόγια από το μαμά. Προσωπικά έχω βολευτεί με το Smart Keyboard Pro αλλά και το Swiftkey είναι αρκετά καλό.

2) Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Να βλέπεις στο κινητό σου την οθόνη του Μακ? Αν ναι, τότε υπάρχουν αρκετές λύσεις (με πληρωμή τα καλά, δωρεάν τα μέτρια) vnc, logmein. Εγκαθιστάς την εφαρμογή στον Μακ, μετά στο κινητό και "μπαίνεις" από το κινητό στον Μακ. Αν θες απλά να αλλάζεις τραγούδι, βίντεο κλπ τότε το vlc έχει την δυνατότητα να ελέγχεται από το κινητό. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές άλλες εφαρμογές για το σκοπό αυτό.

3) Να τις σουτάρεις τελείως όχι (εκτός και αν γίνει root αλλά άσε πρώτα να μάθεις το κινητό και βλέπεις). Μπορείς όμως απλά να τις "απενεργοποιήσεις". Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές-> Ολα και μπάινει π.χ. στο Google+ και το απενεργοποιείς και ΔΕΝ φαίνεται πουθενά. Εξακολουθεί όμως να υπάρχει αν το χρειαστείς. Μπορείς με αυτό τον τρόπο να δίωξεις κάτι Social Hub, Music Hub κλπ

4) Ναι φυσικά, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς την σιμ και μόλις έρθει απλά την βάζεις πάνω.

Eυχαριστώ πολύ!
1&3) ΟΚ θα περιμένω να δω με ποια έκδοση θα είναι και θα δω τι θα κάνω! Τι είναι ΟΤΑ;
Θα πρέπει να κατεβασω κάποιο πρόγραμμα της Samsung για οταν θα χρειάζεται να συνδέσω το κινητο στον υπολογιστή; Προφανως...
2) Βασικά θέλω και να βλέπω οθόνη του κομπιουτερ, αν χρειαστει, αλλά ιδανικά και την εφαρμογή κατευθείαν... αλλά οχι το vlc!
Παίζω μουσική κατα κύριολόγο με το Audirvana Plus! Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάτι...
Η συνδεση γίνεται μέσω του δυκτίου του σπιτιου ναι;

Eυχαριστώ πολύ!
1&3) ΟΚ θα περιμένω να δω με ποια έκδοση θα είναι και θα δω τι θα κάνω! Τι είναι ΟΤΑ;
Θα πρέπει να κατεβασω κάποιο πρόγραμμα της Samsung για οταν θα χρειάζεται να συνδέσω το κινητο στον υπολογιστή; Προφανως...
2) Βασικά θέλω και να βλέπω οθόνη του κομπιουτερ, αν χρειαστει, αλλά ιδανικά και την εφαρμογή κατευθείαν... αλλά οχι το vlc!
Παίζω μουσική κατα κύριολόγο με το Audirvana Plus! Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάτι...
Η συνδεση γίνεται μέσω του δυκτίου του σπιτιου ναι;
OTA είναι OverTheAir. Θα σου έρθει δλδ η αναβάθμιση στο κινητό απευθείας και δεν θα χρειάζεται η σύνδεση με τον υπολογιστή για την αναβάθμιση. Αλλά αυτό θα πάρει αρκετές ώρες όπως έγραψα. Ίσως και 1-2 σε σένα. Εξαρτάται.
Για να βλέπει την οθόνη του υπολογιστή θα χρειαστείς κάποιο από τα δύο που σου έγραψα (και έχουν σίγουρα έκδοση Μακ) ή κάποια ανάλογη. Για το Audirvana Plus έκανα μία αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο οπότε μάλλον θα πρέπει να καταλήξεις σε κάποιο για θέαση του desktop ολόκληρου και από εκεί έλεγχο του Audirvana. Τσέκαρε να δεις περίπου τι μπορείς να κάνεις :

https://secure.logmein.com/
http://www.realvnc.com/

και τα αντίστοιχα για android:

https://play.google.com/store/apps/...wxLDEsImNvbS5yZWFsdm5jLnZpZXdlci5hbmRyb2lkIl0.
https://play.google.com/store/apps/...sImNvbS5sb2dtZWluLmlnbml0aW9uZXUuYW5kcm9pZCJd

Αυτά είναι τα επίσημα, με αναζήτηση θα βρεις και δωρεάν με απλές λειτουργίες.

Η σύνδεση γίνεται ασύρματα μέσω του ρουτερ σου.