[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Παρελήφθη... "φορουσε" την 4.0.4 και μόλις πηγα στην ενημερωση λογισμικου κατευθειαν το ειδε κ τωρα αναβαθμίζει...
Ποιον browser προτείνετε;

ο chrome μπηκε μάλλον με την μετάβαση στο 4.1.1
ολα καλά... και οι επαφες οκ...
για την μπαταρία ... να το αφήσω να αποφορτιστεί εντελώς και έπειτα να το φορτίζω για 8 ωρες μου ειπε ο πωλητης (χ4 :speechless-smiley-0)...
για τις παλιότερες μπαταριες δεν ισχυαν αυτά ρε παιδια;;

ο chrome μπηκε μάλλον με την μετάβαση στο 4.1.1
ολα καλά... και οι επαφες οκ...
για την μπαταρία ... να το αφήσω να αποφορτιστεί εντελώς και έπειτα να το φορτίζω για 8 ωρες μου ειπε ο πωλητης (χ4 :speechless-smiley-0)...
για τις παλιότερες μπαταριες δεν ισχυαν αυτά ρε παιδια;;

μην το αφήσεις να αποφορτιστεί εντελώς, κάνει κακό στην μπαταρία

google chrome, αλλα και ο στοκ καλος ειναι.

Συμφωνώ. Απλά ο Κρομ τρώει πολύ Ραμ αν και μέχρι τώρα περισσότερο στην ιδέα μου είναι. Δοκιμάζω και τον Dolphin Jetpack και είναι αρκετά καλός μπορώ να πω και αυτός.

μην το αφήσεις να αποφορτιστεί εντελώς, κάνει κακό στην μπαταρία
Αρα δεν ισχυει αυτο που μου ειπε ο πωλητης.
Καλυτερα να το φορτιζω ενεργοποιημενο η σβυστο;

Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys?
Υπάρχει τρόπος για maximize?

Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys?
Υπάρχει τρόπος για maximize?
Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό. Σε φίλο που το τσέκαρα όντως τρώει αρκετό χώρο για τα πλήκτρα αφής και η οθόνη γεμίζει σε βίντεο. Με ρουτ μπορούν να απελευθερωθούν τα πλήκτρα και ο χώρος που καταλαμβάνουν σε όλες τις εφαρμογές αλλά δεν είμαι βέβαιος αν μπορεί να γίνει σε στοκ κατάσταση.

http://androidcommunity.com/ics-mod...screen-disables-virtual-nav-buttons-20120215/

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Τ9?? που το θυμήθηκες αυτό!!! Τι χρειάζεται σε κινητά χωρίς αριθμητικό hardshell πληκτρολόγιο?

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Τ9?? που το θυμήθηκες αυτό!!! Τι χρειάζεται σε κινητά χωρίς αριθμητικό hardshell πληκτρολόγιο?

έχω την εντυπώσει οτι εννοεί το λεξικό,δεν έχει ελληνικό

Μια χαρα το ειχα βολευτει στο nokia 5800.
Να σου πω την αληθεια στα πιο παλια κινητα μου με hardshel πληκτρολογιο δεν το χρησιμοποιουσα ....

θελει root δλδ;;

Όχι. Υπάρχουν πληκτρολόγια που περιλαμβάνουν λεξικό (σαν τ9 αν εννοούμε αυτό). Gosmspro χρησιμοποιω εγώ αλλα και το swift είναι πολύ καλό. Απλα η 4.0.1 δεν έχει τα ελληνικα ως γλωσσα εισαγωγης. Η 4.1.1 τα έχει κανονικά.

Εννοω να μην εχει αναπτυγμενα τα γραμματα οπως στο κομπιουτερ αλλα ομαδοποιημενα και να σου βγαζει τις λεξεις πατωντας μια φορα το πληκτρο... Τ9 δεν λεγεται αυτο;;