[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Αποτελει προβλημα στην πράξη?Πχ δεν βρισκει δικτυα που αλλες συσκευές βρίσκουν?
Δεν θα έλεγα ακριβώς πρόβλημα αλλά στην πράξη έχω δει ότι ένα άλλο μπορεί να πιάνει ελαφρώς σήμα και το Nexus να μην συνδέεται. Όχι κάτι τραγικό αλλά μάλλον εμφανές.

Με μια ματιά εδώ : http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+Nexus+Teardown/7182/1

NTOXRTqVGCwA2He2.medium

παρατηρώ ότι η κεραία του ασύρματου στο Νεξους πρέπει να είναι και αυτή κάτω αριστερά όπως κοιτάμε την οθόνη. Οπότε αν δεν πιάνουμε εκεί με πολλά δάχτυλα ίσως να βοηθάει.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Αποτελει προβλημα στην πράξη?Πχ δεν βρισκει δικτυα που αλλες συσκευές βρίσκουν?

επιβεβαιώνω και εγώ ότι έχει ασθενέστερο wifi σήμα από τις άλλες συσκευές μου, και ναι αποτελεί πρόβλημα όταν το wifi σήμα είναι οριακό (το nexus "μπαινοβγαίνει" ενώ κάποια ποιο ευαίσθητη συσκευή κρατάει στην σύνδεση).

Στον αντίποδα, έχει μάλλον τον καλύτερο πομποδέκτη GSM/3G από ότι άλλο έχω δοκιμάσει, μιλάω σε σημεία που δεν μπορούσα πριν... Και με δεδομένο το πολύ χαμηλό SAR που έχει, αξίζει έπαινο!!! :SFGSFGSF:

Last edited:

Ακομη μια ερωτηση.
Διαβαζω δεν υποστηριζει βιντεοκλησεις.
Με skype λογικα δεν υπαρχει προβλημα ετσι?

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

HSPA... 3G τεχνολογία δλδ
Μερσι... !!!
ενω αν έχεις ενεργοποιημένο το "Χρήση μονο δικτυων 2G" εξοικονομεις μπαταρία αλλά δεν έχεις ιντερνετ ναι;
και ποια η διαφορά του πιο πάνω απο το να έχεις εντελώς απενεργοποιημένο το "ενεργοποιηση δεδομένων";;

οπως κ να έχει δηλώνω ενθουσιασμένος με ολα αυτά... και με τον τρόπο που τα κάνει το nexus
βεβαια θα μου πεις πως όλα τα smartphones τα κάνουν ....

Μερσι... !!!
ενω αν έχεις ενεργοποιημένο το "Χρήση μονο δικτυων 2G" εξοικονομεις μπαταρία αλλά δεν έχεις ιντερνετ ναι;
και ποια η διαφορά του πιο πάνω απο το να έχεις εντελώς απενεργοποιημένο το "ενεργοποιηση δεδομένων";;

οπως κ να έχει δηλώνω ενθουσιασμένος με ολα αυτά... και με τον τρόπο που τα κάνει το nexus
βεβαια θα μου πεις πως όλα τα smartphones τα κάνουν ....

Αν έχεις απενεργοποιημένα τα δεδομένα ΔΕΝ έχεις καθόλου δικτυο δεδομένων. Αν έχεις μονό το 2g έχεις κανονικά δεδομένα αλλα αρκετά πιο αργη ταχύτητα. Προσωπικά το έχω σχεδόν πάντα 2g(έχει μεγαλο κέρδος σε μπαταρια αλλα το βασικότερο πιάνει σήμα καλύτερό) και όταν τύχει να χρειαστώ γρήγορες ταχύτητες το ανοίγω. Υπάρχουν εφαρμογές που βγάζουν συντόμευση στην αρχική οθόνη για εναλλαγή με ένα δυο κλικ. Χωρίς να μπαίνεις σε μενού.

Αν έχεις απενεργοποιημένα τα δεδομένα ΔΕΝ έχεις καθόλου δικτυο δεδομένων. Αν έχεις μονό το 2g έχεις κανονικά δεδομένα αλλα αρκετά πιο αργη ταχύτητα. Προσωπικά το έχω σχεδόν πάντα 2g(έχει μεγαλο κέρδος σε μπαταρια αλλα το βασικότερο πιάνει σήμα καλύτερό) και όταν τύχει να χρειαστώ γρήγορες ταχύτητες το ανοίγω. Υπάρχουν εφαρμογές που βγάζουν συντόμευση στην αρχική οθόνη για εναλλαγή με ένα δυο κλικ. Χωρίς να μπαίνεις σε μενού.
Ευχαριστώ και πάλι!!
Πως τις αναζητω... θυμάσαι καμια πως λέγεται;

Ευχαριστώ και πάλι!!
Πως τις αναζητω... θυμάσαι καμια πως λέγεται;

Ψάξε 3g οn off και θα σου βγάλει πολλές. Με τα πιο πολλά κατεβάσματα είναι η 2g-3g onoff. Πρόσεξε, δεν είναι εφαρμογή αλλα συντόμευση. Απλα αντί για 4 κλικ για το άνοιγμα το κανείς σε 2 κλικ. Με ρουτ υπάρχει η επιλογή για ένα κλικ μονό αλλα νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεσαι ακόμη.

ρε παιδιά σορυ που σας πρίζω με πράγματα που υπάρχουν κ αλλου αλλά προσπαθω να το βρω και δεν θυμάμαι που το έχω δει...
Τι ρυθμιση κάνουμε ωστε να γράφουμε μόνο με κεφαλαια για να έχουμε 160 χαρακτήρε σε κάθε sms και όχι 70 που έχει τώρα;

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

έτσι...
με 2G έχεις data μέσω GPRS / EDGE
διαφορετικά 3G
εκτός και αν κλείσεις ολικά τα data.

προσωπικά έχω VAG, οπότε... μόνιμα 3G ανοιχτό.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

έτσι...
με 2G έχεις data μέσω GPRS / EDGE
διαφορετικά 3G
εκτός και αν κλείσεις ολικά τα data.

προσωπικά έχω VAG, οπότε... μόνιμα 3G ανοιχτό.
Αυτο υπαρχει περιπτωση να εχει διαφορετικες χρεωσεις;
Με δεδομενο πως εχεις πακετο ιντερνετ εννοειται...

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα...

όταν φορτίζει βλέπω ότι η cpu μένει στα 350MHz, και δεν μπαίνει σε deep sleep, έχετε δει εσεις τα δικά σας τι κάνουν?

γνωριζει κανεις εαν στο google maps υπαρχει τροπος να μην σβηνει η οθονη καθολη τη διαρκεια πχ πλοηγησης?

Μπορείς να βάλεις display sleep από τις ρυθμίσεις στα 10 λεπτά. Αλλιώς αν έχεις το car mount δε σβήνει ποτέ.

περιμένω να μου έρθουν τα nfc tags για να παίξω με τον nfc launcher...

έχω σκεφτεί να κολλήσω και ένα στην βάση αυτοκινήτου ώστε όταν το κοτσάρω πάνω να ανοίγει κατευθείαν το google car home.

Ρε παιδιά όλα σουπερ με το τηλεφωνο αλλά η μπαταρία κρατά πολύ λίγο ρε γμτ... 24ωρο οριακά με μπόλικη χρήση ομως
Βεβαια το έχω "σκισει" απο την ωρα που το πήρα και ισως δεν ακολουθησα και πολύ πιστα τις πρώτες 8ωρες ή 12ωρες (οπως διάβασα κάπου) φορτήσεις αλλά και πάλι...
Υπάρχει διαφορά αν φορτίζει απο τον υπολογιστή ή απο τον φορτιστή; Επίσης μεσω ενεργου hub υπάρχει πρόβλημα;
Υπάρχει καμια πρόταση για aftermarket μπαταρια;

Υπαρχει επισημη μεγαλυτερη μπαταρια με αλλο καπακι. Λενε οτι με φορτιση απο USB διαρκει περισσοτερο.

Υπαρχει επισημη μεγαλυτερη μπαταρια με αλλο καπακι. Λενε οτι με φορτιση απο USB διαρκει περισσοτερο.
Μερσι!!
ναι το είδα ... όπως επισης βρηκα και μια τεράστια και ακριβή της Mugen αλλά δεν νομίζω πως προς ωρας θέλω να το "φουσκωσω" το "τηλεφωνάκι"... οπότε μαμα κ βλέπουμε...

Eνεργό hub - computer δεν υπάρχει διαφορά λογικά ναι;

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Ρε παιδιά όλα σουπερ με το τηλεφωνο αλλά η μπαταρία κρατά πολύ λίγο ρε γμτ... 24ωρο οριακά με μπόλικη χρήση ομως
Βεβαια το έχω "σκισει" απο την ωρα που το πήρα και ισως δεν ακολουθησα και πολύ πιστα τις πρώτες 8ωρες ή 12ωρες (οπως διάβασα κάπου) φορτήσεις αλλά και πάλι...
Υπάρχει διαφορά αν φορτίζει απο τον υπολογιστή ή απο τον φορτιστή; Επίσης μεσω ενεργου hub υπάρχει πρόβλημα;
Υπάρχει καμια πρόταση για aftermarket μπαταρια;

Έτσι είναι τις πρώτες μέρες με τις γλύκες και το σκίσιμο

Αργότερα θα δεις ότι με πιο φυσιολογική χρήση μπορεί να κρατά δυο μέρες

Φυσικά όποτε τυγχάνει μέρα που το σκίζεις θα τελειώνει εντός της μέρας

Κακά τα ψέματα κινητό που να το σκίζεις και να ζει δυο μέρες σκισίματος… μάλλον δεν υπάρχει…