[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

υπήρξαν αναφορές ότι GSM συσκευές (σαν τις δικές μας δλδ) έλαβαν ειδοποίηση για να κατεβάσουν το 4.2 ... :Banane0: :music-smiley-005:

(πριν τρέξετε να τσεκάρετε, να πω ότι ξανατσέκαρα μόλις τώρα και δεν έχει έρθει ακόμα... :ADFADF1: )

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Για τους ανυπόμονους.. http://www.thelab.gr/1063381050-post250.html

Εγώ βαριέμαι, θα περιμένω. Το απόγευμα δεν είχε έρθει τίποτα πάντως. Αλλά αφού είμαστε Google Branded.. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λαμβάνουμε όλοι ταυτόχρονα.

Λοιπον μετά απο το κολληματάκι που έφαγε το κινητό το οποίο ανέφερα πιο πάνω ... λες και η μπαταρία πήρε τα πάνω της... δεν ξέρω αν είναι συμπτωση αλλά απο προχθές το έβαλα πριν λίγο να φορτήσει... βέβαια χωρις χρηση 3g ουτε wi-fi παρα μόνο χθες το βράδυ και σημερα το πρωί για να ξεφορτήσει κάτω απο το 20% ωστε να το βάλω πάλι για φορτηση...
Λετε να έτρεχε τπτ στο back-round που έτρωγε μπαταρία και με το κόλλημα να σταμάτησε;;

Το update έχει σχέση με τον πάροχο;

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Για τους ανυπόμονους.. http://www.thelab.gr/1063381050-post250.html

Εγώ βαριέμαι, θα περιμένω. Το απόγευμα δεν είχε έρθει τίποτα πάντως. Αλλά αφού είμαστε Google Branded.. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το λαμβάνουμε όλοι ταυτόχρονα.

κι εγώ θα περιμένω, σιγά μην κάτσω να κάνω διαδικασία για 1-2 μέρες αναμονή...

ο λόγος ίσως να είναι για να μην "μπουκώσουν" οι σέρβερ της google...

πως στέλνουμε με bluetooth ενα #$#!*@^(@!!@^%@@αρχειο;;;
έπρεπε επειγόντως να στειλω ενα κομματι για δουλεια και δεν μπορουσα να βρω τρόπο...
μηπως χρειάζεται εφαρμογή;
γενικώς δεν μπορω να βρω που αποθηκευει τα αρχεια που του περνάω... μονο στις ρυθμίσεις βρηκα "αποθ. χωρος" αλλά απο κει δεν δινει την επιλογή αποστολής με b/tooth...

πως στέλνουμε με bluetooth ενα #$#!*@^(@!!@^%@@αρχειο;;;
έπρεπε επειγόντως να στειλω ενα κομματι για δουλεια και δεν μπορουσα να βρω τρόπο...
μηπως χρειάζεται εφαρμογή;
γενικώς δεν μπορω να βρω που αποθηκευει τα αρχεια που του περνάω... μονο στις ρυθμίσεις βρηκα "αποθ. χωρος" αλλά απο κει δεν δινει την επιλογή αποστολής με b/tooth...

για file manager χρησιμοποιείς?στον solid explorer π.χ με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο αρχείο εμφανίζει κάποιες επιλογές μια από αυτές είναι η "αποστολή" επιλέγεις και μετά έχει διάφορους τρόπους ένας από αυτούς είναι και η αποστολή με bluetooth

δλδ πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστό file manager...

προτεινεις αυτον που ειπες πριν τον solid explorer??

Last edited:

δλδ πρέπει να κατεβάσω ξεχωριστό file manager...

προτεινεις αυτον που ειπες πριν τον solid explorer??
νόμιζα οτι έχεις κατεβάσει,αν δεν τότε ναι κατέβασε κάποιον (es file explorer,astro,solid explorer)

ευχαριστώ παιδιά... στο μεταξυ κατάβασα τον solid και μάλλον μου αρέσει πιο πολύ απο όλους το περιβάλλον του... ελπίζω να μην έχει (πολλά) bugs ως beta... αν στην πορεία δεν με βολέψει που αμφιβάλω γιατι δεν έχω τπτ περίεργες αναγκες θα ψάξω κ κανεναν άλλο...

το update σε 4.2 μάλλον κάπου χάθηκε στον δρόμο καθώς ερχόταν... :ADFAD2:

Εμένα ήρθε.. Αλλά για κάποιο λόγο δε μπαίνει

το ίδιο έπαθα στο nexus της συζύγου.

Εγώ έχω το galaxy note.

μου λέει:
-"Στέργιο ήρθε μια ανανέωση λογισμικού λέει, να πατήσω οκ?"
-"&%^&*(*)&^)*&^(%^"

:bigcry:

ακόμα να έρθει. Σκέφτομαι μήπως έχει σχέση με το bug του Δεκέμβρη, και θα πάρουμε κατευθείαν κάνα 4.2.1 ...