[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Μπορείς να γυρίσεις κανονικά. Εμένα λύθηκε και το θέμα με τη μπαταρία με τη R6 που έβαλα.

για να αλλάξεις rom (καλά το λέω; ) πρέπει να εχεις κάνει root;
επίσης μετά θα πρέπει να κάνεις ξανα εκ νεου στησιμο στο τηλ;
αν δεν χρειάζεται root πως κάνεις back-up ωστε να μην πρεπει να τα στησεις ολα απο την αρχή;
τέλος η R6 ειναι μονο για την 4.2;

Κάνεις unlock τον bootloader, φλασάρεις CWM και εγκαθιστάς τη ROM που θέλεις. Οι περισσότερες που κυκλοφορούν στο XDA είναι rooted από τη μάνα τους. Για να μην το στήνεις από την αρχή, μπορείς να κάνεις Titanium back up ή ακόμα καλύτερα ένα NANDROID back up. Η R6 είναι cooked rom βασισμένη στην 4.2.

Εντάξει δεν είναι και τόσο δύσκολο.. Υπάρχουν threads με πολύ αναλυτικές οδηγίες. Η 1η φορά είναι δύσκολη :)

http://www.cumulonimbus.ca/pressurenet-2-1/

Έβλεπα το νέο presureNET που συνδιάζει στοιχεία από βαρόμετρα κινητών όπως το galaxy nexus
Μα πως προσπαθούν να βγάλουν άκρη?
Λ.χ. σε ένα αμάξι με ανοιχτό παράθυρο η πίεση αλλάζει…σε ένα ανελκυστήρα…

Από την ώρα που επέστρεψαν στο σπίτι δεν μπορει να συνδεθεί στο Wi-Fi.
Έκανα reboot, διεγραψα την σύνδεσή κ την ξαναεφτιαξα τπτ. Ενώ όταν είναι εκτός σύνδεσής δίνει σήμα εξαιρετικό όταν βάλω τον κωδικό μου δίνει σήμα κακό κ συνεχώς κάνει ελέγχο ταυτότητας χωρίς να μπορεί να μπει. Όλα αυτά στα 2 μετρα από το ρουτερ...
Καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαινει;

Έκανα reboot, διεγραψα την σύνδεσή κ την ξαναεφτιαξα τπτ. Ενώ όταν είναι εκτός σύνδεσής δίνει σήμα εξαιρετικό όταν βάλω τον κωδικό μου δίνει σήμα κακό κ συνεχώς κάνει ελέγχο ταυτότητας χωρίς να μπορεί να μπει. Όλα αυτά στα 2 μετρα από το ρουτερ...
Κάνε και μία επανεκίννηση στον ρούτερ (αν δεν έκανες ήδη). Αυτό που έχω παρατηρήσει και στο S2 το δικό μου και στο Nexus φίλου μου είναι ότι κάποιες φορές "σκαλώνει" η πιστοποίηση όταν δεν είναι WAP2. Οπότε αν π.χ. έχεις wep κάνε μία δοκιμή να το γυρίσεις στον ρούτερ σε wap2 και βάλε το νέο κλειδί. 99% θα λύσεις το θέμα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Πράγματι όπως ειπώθηκε, ξεκίνα με μια επανεκκίνηση στο ρούτερ... Προχτες και εμένα δεν έμπαινε στο wifi οταν ξύπνησα, το έκλεισα, το ξανάνοιξα, μέχρι και restart έκανα στο κινητό... και μετά παρατήρησα ότι ούτε της συζύγου έμπαινε... με μια επανεκκίνηση του ρούτερ επανήλθαν όλα...

Last edited:
ναι, ΟΤΑ... μου βγήκε η ενημέρωση, και μετά περάστηκε μόνη της...

είναι που δεν έχω καμία μα καμία διάθεση - χρόνο - όρεξη να ασχοληθώ και με πειράγματα κινητών...

Mετα απο θεματα που ειχα με την 4.2.1 ξαναγυρισα στην 4.1.2 ...
Μου εκανε και σε εμενα (και σε αλλους) random κολληματα ενω συχνα κρασαρε και ο dolphin browser.Και ειχα κανει και καθαρη εγκαττασταση της 4.2 (και οχι ΟΤΑ γιατι αλλιως δεν μου δουλευε το ΒΤ).
Μακάρι οι επομενες αναβαθμισεις να ειναι πιο σταθερες.
Kατα τα αλλα , το κινητο ειναι super, ισως το καλυτερο value for money στην χωρα μας.

με 4.2.1 ... κολλάει το don't panic που ήταν bundle στο πακέτο από το Πλαίσιο.
Δοκίμασα NDrive (το είχα στο ideos X5 με αντίστοιχο bundle), τέσπα δεν θα ήταν δωρεάν, αλλά και πάλι μου έκανε διάφορα κολλήματα από την ώρα που το έβαλα... (αν και πρέπει να πω ότι δεν το έβαλα και εντελώς "φυσιολογικά" )

έχετε βρει κάποιο GPS που να δουλεύει με την 4.2 ???