[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

με 4.2.1 ... κολλάει το don't panic που ήταν bundle στο πακέτο από το Πλαίσιο.

λοιπόν το σκέφτηκα καλύτερα και είπα να μην το αφήσω έτσι, στην τελική το πλήρωσα στο πακέτο που το αγόρασα με το κινητό...
έψαξα και λιγάκι στο myphone και είδα ότι και άλλοι το αναφέρουν ότι δεν παίζει με 4.2(.1), και ότι στέλνουν μέιλ στην εταιρία... η οποία απαντά με το εξής τυποποιημένο εμαιλ (καθότι και άλλοι πόσταραν αυτήν ακριβώς την απάντηση) :

Αγαπητέ κύριε,
Θα ήθελα να μου στείλετε την άδεια χρήσης λογισμικού και το IMEI της συσκευής για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Απλά να σας ενημερώσω πως το λογισμικό που δίνει το Πλαίσιο ως δώρο με τις συσκευές δεν έχει δικαιώματα για αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει πως ο μόνος τρόπος για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα είναι να προμηθευτείτε τα δικαιώματα αναβαθμίσεων (18 ευρώ). Κατ’ εξαίρεση (και ως εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι είναι σχετικά πρόσφατη η αγορά σας), υπάρχει δυνατότητα να γίνει μία αναβάθμιση, επειδή όμως αυτή η διαδικασία απαιτεί χειροκίνητη πρόσβαση στο σύστημα, θα χρειαστεί χρόνος (περίπου 2-3 μέρες).
Δείτε λοιπόν όλα τα παραπάνω και ενημερώστε με πως θέλετε να προχωρήσουμε.

Με εκτίμηση,
χχχχχ
www.ngi.gr

για να πω την αλήθεια, μου έκατσε λίγο στραβά το "Κατ’ εξαίρεση και ως εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι είναι σχετικά πρόσφατη η αγορά σας, υπάρχει δυνατότητα να γίνει μία αναβάθμιση"... Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι συμβατική τους υποχρέωση και όχι εξυπηρέτηση το λογισμικό τους να λειτουργεί με την συσκευή με την οποία αγοράστηκε μαζί, ανεξαρτήτως τι έκδοση λειτουργικού τρέχει αυτό, εφόσον φυσικά αυτό είναι επίσημο, εντός εγγύησης κλπ... Δεν νομίζω ότι αγόρασα κάτι δεμένο με την έκδοση του λειτουργικού, αντιθέτως αγόρασα κάτι δεμένο με την συσκευή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δική μου υπαιτιότητα η μη υποστήριξη από την εφαρμογή τους, της νέας έκδοσης του android.

τέλος πάντων, έστειλα ΙΜΕΙ και σειριακό όπως ζητήθηκε, και αναμένω... Οπότε όσοι πήγατε σε 4.2+ και δεν τρέχει, στείλτε και εσείς email στο ginius παπάκι ngi.gr ...

Last edited:
το δουλεύει κανείς με bluetooth γιατί όταν το έχω μέσα σε θήκη στην τσέπη μου και χρησιμοποιώ bluetooth ακούω τον εαυτό μου

μιλάω αρκετές φορές με ένα φτηνιάρικο BT SE110 (νομίζω) , χωρίς πρόβλημα... (αν και όχι σε τσέπη μέσα, αλλά αρκετά μέτρα παραπέρα)

λοιπόν το σκέφτηκα καλύτερα και είπα να μην το αφήσω έτσι, στην τελική το πλήρωσα στο πακέτο που το αγόρασα με το κινητό...
έψαξα και λιγάκι στο myphone και είδα ότι και άλλοι το αναφέρουν ότι δεν παίζει με 4.2(.1), και ότι στέλνουν μέιλ στην εταιρία... η οποία απαντά με το εξής τυποποιημένο εμαιλ (καθότι και άλλοι πόσταραν αυτήν ακριβώς την απάντηση) :

για να πω την αλήθεια, μου έκατσε λίγο στραβά το "Κατ’ εξαίρεση και ως εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι είναι σχετικά πρόσφατη η αγορά σας, υπάρχει δυνατότητα να γίνει μία αναβάθμιση"... Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι συμβατική τους υποχρέωση και όχι εξυπηρέτηση το λογισμικό τους να λειτουργεί με την συσκευή με την οποία αγοράστηκε μαζί, ανεξαρτήτως τι έκδοση λειτουργικού τρέχει αυτό, εφόσον φυσικά αυτό είναι επίσημο, εντός εγγύησης κλπ... Δεν νομίζω ότι αγόρασα κάτι δεμένο με την έκδοση του λειτουργικού, αντιθέτως αγόρασα κάτι δεμένο με την συσκευή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δική μου υπαιτιότητα η μη υποστήριξη από την εφαρμογή τους, της νέας έκδοσης του android.

τέλος πάντων, έστειλα ΙΜΕΙ και σειριακό όπως ζητήθηκε, και αναμένω... Οπότε όσοι πήγατε σε 4.2+ και δεν τρέχει, στείλτε και εσείς email στο ginius παπάκι ngi.gr ...
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα…
Ακόμα στη ζελατίνα είναι
Με βλέπω να το κάνω δώρο σε κάποιον με android 2 συσκευή

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα…
Ακόμα στη ζελατίνα είναι
Με βλέπω να το κάνω δώρο σε κάποιον με android 2 συσκευή

Μιας και μου το θύμισες: Χτες το πρωί μου απαντήσανε από την ngi, ο ίδιος κύριος, και το απόγευμα πέρασα το νέο version που μου έστειλε με link... και όντως έφτιαξε.
Προτείνω λοιπόν σε όλους τους φίλους που πήγανε σε 4.2(.1) και έπαψε να λειτουργεί, να στείλουν αντίστοιχα εμάιλ ώστε να φτιαχτεί και το δικό τους.
(είχαμε και μια μικρή συνέχεια ακόμα στην κουβέντα μας για το αν τελικά είναι "εξυπηρέτηση" ή "υποχρέωση" η συγκεκριμένη ενέργεια...)

Μιας και μου το θύμισες: Χτες το πρωί μου απαντήσανε από την ngi, ο ίδιος κύριος, και το απόγευμα πέρασα το νέο version που μου έστειλε με link... και όντως έφτιαξε.
Προτείνω λοιπόν σε όλους τους φίλους που πήγανε σε 4.2(.1) και έπαψε να λειτουργεί, να στείλουν αντίστοιχα εμάιλ ώστε να φτιαχτεί και το δικό τους.
(είχαμε και μια μικρή συνέχεια ακόμα στην κουβέντα μας για το αν τελικά είναι "εξυπηρέτηση" ή "υποχρέωση" η συγκεκριμένη ενέργεια...)

1000 Μπράβο!!!

Μόλις πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος του Galaxy Nexus. Πολύ καλό κινητό! Καμία σχέση με το HTC Hero που είχα μέρα με νύχτα είναι.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει τρόπος να μπαίνει στο αθόρυβο το κινητό χωρίς να το ξεκλειδώνω από την lock screen. Στο παλιό μου κινητό ήταν πολύ απλό (android 2.3) στην 4.2 δεν έχω βρει τρόπο ακόμα.

ακόμα και locked γίνεται... πατάω το on/off σαν να ήταν να το ξεκλειδώσω, και το up/down του ήχου είναι ενεργό... και το κατεβάζω τέρμα κάτω στο αθόρυβο...

ερωτηση...

αξιζει ακομα η αγορα του Nexus??? ειστε γενικα ευχαριστημενοι???

να προχωρησω??? να περιμενω τις εκπτωσεις???

τι λετε???

Στα 300 από Ελλάδα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο καλύτερο τηλέφωνο (συνολικά) ακόμα...

paИ-baL;1056669954 said:
ερωτηση...

αξιζει ακομα η αγορα του Nexus??? ειστε γενικα ευχαριστημενοι???

να προχωρησω??? να περιμενω τις εκπτωσεις???

τι λετε???

Προχωρας στην αγορα του χωρίς φόβο...
Δεν θα το μετανιώσεις.

Το μόνο προβλημα του τηλεφώνου είναι το τεμπελικο gps. Κατα τα άλλα ειναι άψογο!

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

paИ-baL;1056670867 said:
Thanx!

δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα μου εκανε εντυπωση και το μοιραζομαι, αν και δεν ειμαι κατοχος Nexus...

http://forums.androidcentral.com/ve...902-galaxy-nexus-workarounds-tips-tricks.html

καλά έκανες και το μοιράστηκες, απλά πολλά από τα workarounds ήταν χρήσιμα στο ics/4.0 αλλά τώρα πλέον με την 4.2.1 που φοράει έχουν ξεπεραστεί... (και κάποια δεν είναι πλέον συμβατά!)

Εμένα παντως ακομα δεν μου έχει έρθει η 4.2.1... ούτε η 4.2 δλδ.
Με την .1 έχουν λυθεί τα διάφορα θέματα που είχε η 4.2;
Κάνω αναζήτηση από την ενημέρωσή συστήματος αλλά μου βγάζει ότι το σύστημά μου είναι ενημερωμένο! Είμαι στην 4.1.1

να με καλωσορισω και επισημα στην παρεα σας...

απο σημερα ειμαι κι εγω κατοχος του Nexus...

εψαξα πολυ και ελπιζω να μου κρατησει παρεα για τα επομενα 1-2 χρονια...