[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Δεν ξέρω αν το είδατε στο θέμα του Nexus4, αλλά άρχισαν να έρχονται συσκευές με την 4.2.2 ... άντε "και στα δικά μας"! :-)

Αν ειναι με bugs οπως η 4.2(.1) να μου λείπει.
Ευτυχως βρηκα τρόπο να είμαι στην τέλεια 4.1.2 χωρις το ενοχλητικό μήνυμα της αναβάθμισης στην 4.2
Θα περιμένω να βγει η 4.2.2 , θα δω αν εχει θεματα με το galaxy nexus και θα δω τι θα κανω ...

ρε παιδιά μετά απο τόσο καιρό δεν θα έπρεπε να μου εχει ερθει η ενημερωση για 4.2(.1) ... ανεξάρτητα απο το αν θα την περάσω τελικά :)
σε νεξους γνωστου ηρθε αυτόματα...

η 4.2.2 ήδη άρχισε να ρολλάρει ΟΤΑ...

edit: believe it or not, μου είχε ήδη ανάψει η σχετική ένδειξη την ώρα που διάβαζα την είδηση και ερχόμουν εδώ να ποστάρω!!! περνιέται τώρα που γράφω... :guitarist:

Last edited:
έτοιμος!! μικρό ήταν (48 items αν είδα καλά είπε αναβάθμισε)... αν και μάλλον όχι τόσο μικρή όσο η 4.2 -> 4.2.1 ...

(δεν πρόλαβα και το 2ο edit...)

το βασικό θέμα (ΒΤ και αποσυνδεσεις, και δυσκολία επανασύνδεσης) θα το δω αύριο με το ΒΤ του αυτοκινήτου...
αλλαξαν από ότι βλέπω την λογική των κουμπιών όταν πατάμε πάνω δεξιά Ρυθμίσεις και ανοίγει το μενού (παρατεταμένο ειναι on/off, αγγιγμα σε βάζει στο μενού της κάθε επιλογής), ήταν ανάποδα αν δεν με απατά πολύ η μνημη μου...
από ταχύτητα τουλάχιστον τα ίδια (αν και νομίζω πάει και καλύτερα τώρα)
δεν διορθώθηκε το κολληματάκι της κάμερας όταν αλλάζει το orientation...

μην περιμένετε πάντως και κοσμοιστορικές αλλαγές...

4.2.2
No problemo :-)
Αλλαγή δεν παρατήρησα, αλλά μ’αρέσει το φρέσκο :p

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

μια χαρά παίζει η 4.2.2 ... και δεν λέει πια "χρεώθηκε"... (διάβασα κάπου)

καλα βασικά εμένα δεν μου εχει ερθει κανένα update μετά την 4.1.1 και.... δεν χαλιέμαι και πολύ με αυτά που έχω διαβάσει. Eξάλλου μπορεί να είμαι σε αυτούς που δεν παίζει καλα :D

να ρωτησω κ κατι ασχετο... μιας κ χρησιμοποιειται το νεξους ... εχει κανεις την προθεση να περασει σε linux (ubuntu) οταν βγει;
ή δεν θα γινεται ασχετα με το οτι το τηλ ειναι αυτο το ιδιο..

να ρωτησω κ κατι ασχετο... μιας κ χρησιμοποιειται το νεξους ... εχει κανεις την προθεση να περασει σε linux (ubuntu) οταν βγει;
ή δεν θα γινεται ασχετα με το οτι το τηλ ειναι αυτο το ιδιο..

φυσικά,21/2 https://wiki.ubuntu.com/TouchInstallProcess