[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

μια φορα θα το κανεις...

αξιζει τον κοπο...

ασε που θα πεταξεις και την σαβουρα...

Οκ ευχαριστώ... κάποιο λινκ για το πως γίνεται η όλη διαδικασία;

Όταν λέμε branded τι εννοούμε; το κινητό το αγόρασα από ιντερνετομαγαζο οπότε μάλλον το έχει φέρει απ' έξω... θέλω να πω δεν είναι αγορασμένο από τον παροχο μου... αν έχει σημασία αυτό...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Οκ ευχαριστώ... κάποιο λινκ για το πως γίνεται η όλη διαδικασία;

Όταν λέμε branded τι εννοούμε; το κινητό το αγόρασα από ιντερνετομαγαζο οπότε μάλλον το έχει φέρει απ' έξω... θέλω να πω δεν είναι αγορασμένο από τον παροχο μου... αν έχει σημασία αυτό...

Δεν έχει σημασία... πάρα πολλοί το πήραμε π.χ. από το Πλαίσιο, όταν το έβαλε προσφορά στα 299 ...

εδώ είναι το σούπερ-λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 (είχε δοθεί και κάμποσες σελίδες πριν, και εγώ μέσω αυτού γύρισα από samsung branded σε καθαρόαιμο google branded...)

εχουν αλλαξει τα νουμερα με τις επιλογες στον οδηγο λογω των αναβαθμισεων...

εχει κι ενα video απο τους xda που δειχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα βηματα ενα - ενα...

αν χρειαστεις κατι, εδω ειμαστε κι εδω ειναι κι αυτοι ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068&page=544

Παιδιά στο κινητό μου έχω παρατηρήσει τα εξής σημάδια:

2iqi9s5.jpg

Υπάρχουν και σε άλλα σημεία της συσκευής. Φαίνονται μόνο από συγκεκριμένη γωνία με το φως και τα είχε από τις πρώτες μέρες. Δεν είναι ανάγλυφα οπότε πρέπει να είναι στο coating. Υπάρχουν αντίστοιχα σημάδια στα δικά σας? Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση? Δεν το είχα παρατηρήσει καλά στην αρχή και μάλλον τώρα είναι αργά. :bigcry:

Μήπως το μπαινόβγαζες σε σκληρή θήκη? Μερικές φορετές κάνουν σημάδια. Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από χρήση πέρνα από ένα σέρβις να το δεις. Αν και το αριστερό φαίνεται για γρατζούνισμα/χτύπημα. Λίγο δύσκολο να μην το είχες δει εξαρχής. Τα πάνω φαίνονται πιο αχνά.

Μου δίνετε ελπίδες παιδιά. Το προσέχω πολύ το κινητό οπότε αποκλείεται να τα προκάλεσα εγώ. Τα είχε από την αρχή απλά φαίνονται δύσκολα. Υποθέτω ότι δεν έγινε σωστή θερμοκολληση γιατί είναι πίσω από το τζάμι. Θα το πάω στο πλαίσιο από βδομάδα.

μου έσκασε μύνημα για το update, 95.8 mb... η αλήθεια ειναι οτι δεν πολυ-ψήνομαι να το ρίξω, αφού με την 4.1.1 το κινητό ειναι πάρα πολυ σταθερό και γρήγορο.

Δεν βλέπω όμως να υπάρχει και τρόπος να το εξαφανίσεις to popup που σου πετάει!?!

μου έσκασε μύνημα για το update, 95.8 mb... η αλήθεια ειναι οτι δεν πολυ-ψήνομαι να το ρίξω, αφού με την 4.1.1 το κινητό ειναι πάρα πολυ σταθερό και γρήγορο.

Δεν βλέπω όμως να υπάρχει και τρόπος να το εξαφανίσεις to popup που σου πετάει!?!

Για να μην σου ειχε βγαλει τοσο καιρο μαλλον εχεις samsung branded nexus.
Στις λεπτομερειες του update σου δειχνει αν ειναι η 4.1.2 η η 4.2.x?
Αν δεν επιθυμεις αναβαθμιση και να σου βγαζει το ενοχλητικο μηνυμα θα κανεις τα ακολουθα.

1)root
2)es file manager (η καπως ετσι)
3)Απο τα μενου του es θα δωσεις root δικαιωματα ετσι ωστε να μπορεις να δεις τα κρυφα system folders του κινητου.Θα κανεις ενa search *.zip η *.rar (δεν υμαμαι σε τι μορφη ερχονται τα ΟΤΑ updates).Θα σου βγαλει δυο αρχεια τα οποια θα σβησεις και τα δυο.Μετα απο 1-2restarts δεν θα στο ξαναβγαλει.