[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-vs-Galaxy-Note-3.jpg

Samsung Galaxy Note 3 Neo, Επίσημα ένα Note 3… «mini»

Το Samsung Galaxy Note 3 Neo ανακοινώθηκε επίσημα στην Πολωνία και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με 3G τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και 4G με εξαπύρηνο επεξεργαστή αποτελούμενο από δύο Cortex-A15 1.7GHz και τέσσερεις Cortex-A7 1.3GHz. Και τα δύο τρέχουν Android 4.3 Jelly Bean και έχουν οθόνη 5.5 ίντσες Super AMOLED με ανάλυσης 1280×720 pixels.

Ενσωματώνουν πενάκι S Pen και τις λειτουργίες Air Command, S Note και Multi-Window μεταξύ άλλων και είναι συμβατά με το έξυπνο ρολόι Galaxy Gear. Έχουν μπαταρία 3.100 mAh, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, NFC, θύρα υπέρθυθρων, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και δέχονται κάρτες μνήμης micro SD έως και 64GB.

Η Samsung δήλωσε ότι το νεο Galaxy Note 3 Neo θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές χώρες μέσα στο Φεβρουάριο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του πλάι-πλάι στον μεγάλο αδερφό Galaxy Note 3 (τεχνικά χαρακτηριστικά).

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-3-neo-revealed-2520/

Samsung Galaxy Note 3 Neo, Προπαραγγελίες στην Γερμανία από 499 ευρώ

Μέσα σε 24 ώρες από την επίσημη ανακοίνωση του, το Samsung Galaxy Note 3 Neo αποκτά τιμή. Σύμφωνα με ένα Γερμανικό site πώλησης κινητών συσκευών, το νεό phablet εμφανίζεται ώς διαθέσιμο για προπαραγγελία και στις 2 εκδόσεις με τιμή 529.90 ευρώ, ενώ η πιό απλή έκδοση με quad-core HSPA+ επεξεργαστή είναι διαθέσιμο στην τιμή των 499 ευρώ.

Δεν αναφέρεται πότε θα είναι διαθέσιμα για αποστολή, όμως και τα δύο μοντέλα είναι unlocked και ανοιχτά σε όλους τους πάροχους κινητής τηλεφωνίας.

Hexa-core CPU ή όχι, η τιμή είναι σχετικά υψηλή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ίδιος seller παρέχει το Galaxy Note 3 σε χαμηλότερη τιμή. Το πιό πιθανό σενάριο είναι πως η τιμή του Samsung Galaxy Note 3 Neo θα κυμανθεί σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτή του μεγάλου του αδερφού όταν γίνει ευρέως διαθέσιμο.

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-3-neo-preorders-in-germany-0986/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Συγχωρέστε μου την άγνοια συν φορουμίτες, θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση. Ένας συνάδελφος ζήλεψε το note μου :) στη δουλειά και θέλει να πάρει και αυτός, αλλά μεταχειρισμένο ο άνθρωπος. Έριξε μία ματιά σε κάποιες αγγελίες και με ρώτησε για ποιο λόγο τα ρουταρισμένα τα πουλάνε αισθητά πιο φτηνά και με έπιασε αδιάβαστο. Any clues? (το ξέρω ότι έχετε απάντηση. Ρητορική η ερώτηση :D )

Συγχωρέστε μου την άγνοια συν φορουμίτες, θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση. Ένας συνάδελφος ζήλεψε το note μου :) στη δουλειά και θέλει να πάρει και αυτός, αλλά μεταχειρισμένο ο άνθρωπος. Έριξε μία ματιά σε κάποιες αγγελίες και με ρώτησε για ποιο λόγο τα ρουταρισμένα τα πουλάνε αισθητά πιο φτηνά και με έπιασε αδιάβαστο. Any clues? (το ξέρω ότι έχετε απάντηση. Ρητορική η ερώτηση :D )

Root/custm rom/unlock bootloader στα S4/Note 3 σημαινει οτι εχει γράψει ο knox counter στο κινητο και εχει χαθεί η εγγυηση.
Δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να μηδενιστεί.

Στο note 2 υπήρχε από τις ρυθμίσεις Η δυνατότητα για live wallpaper οι καιρικές συνθήκες. Στο 3 δεν υπάρχει ή δε μπορώ να το βρω εγώ?

Μέσα στο κουτί,υπήρχε ένα πολύ μικρό σακουλάκι μέσα στο οποίο υπάρχουν 5 τεμάχια που μοιάζουν με βέλη και κάτι σαν τσιμπίδα.
Ξέρει κανεις τι είναι αυτά?
Στην αρχή νομιζα ότι πιθανόν είναι ανταλλακτικες μύτες για το πενάκι.Προσπάθησα όμως να βγάλω τη μυτη από το πενάκι πιάνοντάς το με αυτό το κάτι που μοιάζει με τσιμπίδα,αλλά δεν βγαίνει.
Τι άλλο μπορεί να είναι αυτά;

Μέσα στο κουτί,υπήρχε ένα πολύ μικρό σακουλάκι μέσα στο οποίο υπάρχουν 5 τεμάχια που μοιάζουν με βέλη και κάτι σαν τσιμπίδα.
Ξέρει κανεις τι είναι αυτά?
Στην αρχή νομιζα ότι πιθανόν είναι ανταλλακτικες μύτες για το πενάκι.Προσπάθησα όμως να βγάλω τη μυτη από το πενάκι πιάνοντάς το με αυτό το κάτι που μοιάζει με τσιμπίδα,αλλά δεν βγαίνει.
Τι άλλο μπορεί να είναι αυτά;
Είναι ακριβώς αυτό που σκέφτηκες.

https://www.youtube.com/watch?v=UyUNhtLkbXY

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Το kitkat που υποτίθεται πως κυκλοφορεί για το note 3 πότε προβλέπεται να το έχουμε εμείς;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Το kitkat που υποτίθεται πως κυκλοφορεί για το note 3 πότε προβλέπεται να το έχουμε εμείς;

δεν θα το μάθει κανένας πάρα μόνο όταν έρθει αν σου φτάνει η απάντηση ότι δεν αργεί και ότι σήμερα το πήρε και η Γερμανία. ...
πιστεύω πιστεύω λέω πάρα πολύ σύντομα.
λόγο του ότι την έχω αξίζει η αναμονή πίστεψε με.

Προσωπικά, επειδή είναι και το πρώτο μου android τηλέφωνο είχα καλομάθει με το "σήμερα βγαίνει το καινούριο ios" και το επόμενο λεπτό το είχα διαθέσιμο. Το βρίσκω λιγάκι απογοητευτικό και φλου.

ios=6th συσκευές
Android = αν πω 100 λέω λιγες
μόνο η Samsung έχει τουλάχιστον 20
οπότε είναι λογικό .Τώρα 6 μου πεις έχω την καλύτερη συσκευή της οκ λίγο υπομονή.

Θεωρητικά ανακοινώθηκε για το note 3. Μια συσκευή αντί 2 με το s4. Οι άλλες 18 ποιές είναι;

Last edited:
Θεωρητικά ανακοινώθηκε για το note 3. Μια συσκευή αντί 2 με το s4. Οι άλλες 18 ποιές είναι;

λέω πως η σαμη έχει πολλές συσκευές να υποστηρίξει με αναβαθμίσεις που έχουν διαφορετικες εκδόσεις και είναι λογικό να μην τις προλάβει όλες.

Δεν έχει κανένα σκοπό να τις αναβαθμίσει όλες.
Δεν ξεκινάνε όλα τα android απο τα 650 ...

Έτσι, συμφωνώ απόλυτα. Μιλάμε για την ναυαρχίδα της εταιρίας, μια αναβάθμιση που έχει βγει εδώ και πόσο καιρό; 4 μήνες;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Τι εννοείς?
Εγώ με το που το αγόρασα και το ανοιξα,μου ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την kikkat.