[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Έτσι, συμφωνώ απόλυτα. Μιλάμε για την ναυαρχίδα της εταιρίας, μια αναβάθμιση που έχει βγει εδώ και πόσο καιρό; 4 μήνες;
βασικά δεν είναι η ναυαρχίδα.
δεύτερων βγήκε η δοκιμαστική κιτ κατ στην πολονια πριν 1 μήνα και όχι 4.
Η κανονική κιτ κατ κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες και λογικά μέσα στην επόμενη θα την έχεις και εσύ ήμαρτον αν βιάζεστε τόσο ρουταρε και βάλε ότι θες.
Τι εννοείς?
Εγώ με το που το αγόρασα και το ανοιξα,μου ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την kikkat.
δεν έχεις ελληνική συσκευή και είσαι από χώρα που έχει κυκλοφορήσει η κιτ κατ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

βασικά δεν είναι η ναυαρχίδα.
δεύτερων βγήκε η δοκιμαστική κιτ κατ στην πολονια πριν 1 μήνα και όχι 4.
Η κανονική κιτ κατ κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες και λογικά μέσα στην επόμενη θα την έχεις και εσύ ήμαρτον αν βιάζεστε τόσο ρουταρε και βάλε ότι θες.

δεν έχεις ελληνική συσκευή και είσαι από χώρα που έχει κυκλοφορήσει η κιτ κατ.

Έχεις κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή δουλεύεις σε κάτι αντίστοιχο ε?
Πόσοι νομίζεις ότι έχουν "Ελληνική συσκευή",όταν κοστίζει 700 ευρώ και η αντίστοιχη από άλλες χώρες της Ε.Ε. κοστίζει 470;

Όσοι έχουμε unbranded Ελληνικές συσκευές(EUR) υπομονή.
Πάντως πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά.
Το πότε θα κυκλοφορήσει μπορούμε να παρακολουθούμε εδώ

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

edit:
Οι Ελληνικές συσκευές της Cosmote(COS) έχουν πάρει την αναβάθμιση πριν απο τρεις εβδομάδες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Έχεις κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή δουλεύεις σε κάτι αντίστοιχο ε?
Πόσοι νομίζεις ότι έχουν "Ελληνική συσκευή",όταν κοστίζει 700 ευρώ και η αντίστοιχη από άλλες χώρες της Ε.Ε. κοστίζει 470;

χάχαχα πλάκα έχεις όχι φίλε τίποτα από τα δύο.
Αλλά το πήρα πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και δεν είχε καμία διαφορά και από έξω να το πάρω .
αλλά τι σχέση έχει αυτό που λες δλδ πιστεύεις ότι ο Γερμανός η κάποιο ελληνικό κατάστημα δεν πουλάει νοτε3 γιατί είναι ακριβά.

Η λειτουργία μετατροπής της σημείωσης σε κείμενο έχει αναγνώριση σε ελληνικά ή μόνο English (uk) που βγάζει; Και αν ναι πως προσθέτουμε ελληνικά ;

Μιας και συζητάμε για το τηλέφωνο,τόσο απαράδεκτη φωτογραφική μηχανή έχω να δω από το Galaxy S.
Έχω μείνει υπερευχαριστημένος με τις φωτογραφικές των S2,S3,Note 2,του Note 3 όμως-ειδικά η εστίαση σε κοντινό θέμα-είναι απαράδεκτη.

Μιας και συζητάμε για το τηλέφωνο,τόσο απαράδεκτη φωτογραφική μηχανή έχω να δω από το Galaxy S.
Έχω μείνει υπερευχαριστημένος με τις φωτογραφικές των S2,S3,Note 2,του Note 3 όμως-ειδικά η εστίαση σε κοντινό θέμα-είναι απαράδεκτη.

Συμφωνώ απόλυτα. Oύτε εμένα μου άρεσε η φωτογραφική του Note 3 (όπως επίσης και του S4)!!

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Συμφωνώ απόλυτα. Oύτε εμένα μου άρεσε η φωτογραφική του Note 3 (όπως επίσης και του S4)!!
εχει κάποια λίγα θέματα αλλά υπάρχει βελτίωση στην 4.4.2

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Βλέπω ότι σου αρέσουν πολύ οι θήκες :flipout::flipout:

ναι θήκες έχω μπόλικες και τις αλλάζω. Αλλά απ όταν βρήκα μαϊμού TwelveSouth BookBook*για το note όπως αυτή που είχα στο iphone 4 και 4s έχω κατασταλλάξει.Ψαρωτική, είναι σα να κουβαλάς κανένα παλιό βιβλίο μαζί σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

ναι θήκες έχω μπόλικες και τις αλλάζω. Αλλά απ όταν βρήκα μαϊμού TwelveSouth BookBook*για το note όπως αυτή που είχα στο iphone 4 και 4s έχω κατασταλλάξει.Ψαρωτική, είναι σα να κουβαλάς κανένα παλιό βιβλίο μαζί σου.

Aυτή έχω και εγώ στο 5S. http://store.apple.com/uk/product/H...find=Twelve+South+BookBook+Case+for+iPhone+5s
Δώσε link για του Note.

Aυτή έχω και εγώ στο 5S. http://store.apple.com/uk/product/H...find=Twelve+South+BookBook+Case+for+iPhone+5s
Δώσε link για του Note.
Φυσικά http://www.onu-mall.com/samsung-accessories/retro-book-style-bookbook-leather-case-for-samsung-galaxy-note-iii-n9000-with-card-slots-holder.html
Απλώς είναι δερματίνη δεν έχει το φινίρισμα της οριτζιναλ bookbook. Αλλά βολεύει πολύ

Last edited by a moderator:
To note 3 ποσο λέτε να φτάσει; Ολο πέφτει κάθε μέρα και όλο αναβαλω την αγορά του..πφφ

To note 2 τωρα ξεκινα απο 305 , το 3 ειναι απο 456 οπότε πιστεύω αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες ακόμα θα το βρεις στα 380-390

Αύριο παραλαμβάνω... Μετά από 5 χρόνια σε iOS κάνω το μεγάλο βήμα.

Για πείτε τι θα χρειαστώ για την μετάβαση; Τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες με google contacts υποθέτω ότι θα τις πάρει αυτόματα έτσι; Από εκεί και πέρα αγορασμένες εφαρμογές από το itunes υποθέτω ότι δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν έτσι;

Θα χρειαστώ κάποιο ημερολόγιο υπάρχει κάποιο αξιόλογο; έχει η samsung κάτι μου να συνεργάζεται με την γραφίδα;

Για πείτε τι θα χρειαστώ για την μετάβαση; Τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες με google contacts υποθέτω ότι θα τις πάρει αυτόματα έτσι; Από εκεί και πέρα αγορασμένες εφαρμογές από το itunes υποθέτω ότι δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν έτσι;

Θα χρειαστώ κάποιο ημερολόγιο υπάρχει κάποιο αξιόλογο; έχει η samsung κάτι μου να συνεργάζεται με την γραφίδα;

Καλώς τον Κλέαρχο. Με το καλό να το παραλάβεις. Είναι μεγάλη η αλλαγή που κάνεις, μην σε τρομάξει στην αρχή. Θέλει πάντως διάβασμα για να μάθεις δυνατότητες που δεν είχε το IOS αλλά και πράγματα που είχε και λείπουν από το android (βέβαια αυτά έχουν να κάνουν πιο πολύ με συνεργασία μεταξύ IOS και OSX παρά κάτι άλλο).
Επαφές μόλις βάλεις το google account θα κατέβουν αυτόματα. Εφαρμογές itunes τις ξεχνάς ως μεταφορά. Απλά τις ξαναβρίσκεις ή παρόμοιες στο play store.
Το ημερολόγιο είναι μια χαρά αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Γραφίδα παίζει σχεδόν παντού.
Γνώμη μου, παίξε με το κινητό λίγες μέρες σαν 2ο. Μην κάνεις ακόμα την ολική αλλαγή. Μόλις εξοικειωθείς αρκετά, τότε κάνε reset και σετάρισε το όπως ακριβώς θέλεις.
Πάρε και μια προστασία οθόνης να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κρίμα είναι τόσο μεγάλη οθόνη να πάθει κάτι, αν και δύσκολο.
Ότι πρόβλημα, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Καλορίζικο.
Σίγουρα θα χρειαστείς μία προέκταση...για τα δάχτυλά σου έτσι ώστε να το κρατάς αλλά και να το χειρίζεσαι μιας και η διαφορά με το μήλο σε μέγεθος,αρχικά θα σου φανεί τεράστια.
Από την άλλη,θα δεις πολύ μεγάλη βελτίωση στον αυχένα αλλά και στην όρασή σου,αφού δεν θα χρειάζεσαι πλέον να σκύβεις ή να φέρνεις κοντά στα μάτια σου την οθόνη του κινητού σου για να μπορέσεις να διαβάσεις.
Το ημερολόγιο της Samsung είναι πλήρες και θεωρώ δύσκολο να χρειασθείς κάτι άλλο.

Το έχω μερικές ώρες στα χέρια μου...

έχω μείνει άφωνος, είναι απίστευτο... Οθονάρα!!!!

θα μου πάρει λίγο καιρό να την συνηθίσω βέβαια, με το ένα χέρι δεν το κάνεις καλά με τίποτα!!! Άλλη κλάση, το πενάκι όλα τα λεφτά, το bluetooth όμως κρίνεται αναγκαίο γιατί αυτός ο διάολος είναι μεγαλύτερος από το κεφάλι μου... ωραία φάση, είχα νωρίτερα τηλέφωνο και έπρεπε να σημειώσω κάτι, τσακ μπαμ, πενάκι, σημείωση, όλα τα λεφτά!!!! Επιτέλους χρησιμοποιώ και το bluetooth άνετα, γιατί μετά το iOS6 το iPhone αρνούνταν να συνεργαστεί με το bluetooth...

Το σετάρω ακόμη, με τις επαφές έγινε ένα μικρό μπέρδεμα γιατί δεν τις είχα όλες στο gmail λάθος θυμόμουν, από τη στιγμή που η apple εισήγαγε το icloud τις συγχρόνιζε εκεί... τις έκανα export και τις έστειλα με mail στο κινητό και το άνοιξε αυτόματα και τις πέρασε!!!

Έβαλα και το navigon, τώρα πρέπει να του πάρω μια βάση για το παρ-μπριζ, αν έχει κανείς να προτείνει κάτι ή να πάρω μια Universal από το ebay?

Επίσης μου αρέσει τρελά το s-cover πως το λέει... το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Έχει και αυτόματο μετρητή κατανάλωσης MB.... και βάζεις και περιορισμό... τι λες τώρα....

βέβαια αίσθηση ποίτητας κατασκευής καμία σχέση... μοιάζει με παιχνιδάκι από τα jumbo μπροστά στο iPhone...