βασικά δεν είναι η ναυαρχίδα.Έτσι, συμφωνώ απόλυτα. Μιλάμε για την ναυαρχίδα της εταιρίας, μια αναβάθμιση που έχει βγει εδώ και πόσο καιρό; 4 μήνες;
δεν έχεις ελληνική συσκευή και είσαι από χώρα που έχει κυκλοφορήσει η κιτ κατ.Τι εννοείς?
Εγώ με το που το αγόρασα και το ανοιξα,μου ζήτησε αναβάθμιση και κατέβασε την kikkat.
βασικά δεν είναι η ναυαρχίδα.
δεύτερων βγήκε η δοκιμαστική κιτ κατ στην πολονια πριν 1 μήνα και όχι 4.
Η κανονική κιτ κατ κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες και λογικά μέσα στην επόμενη θα την έχεις και εσύ ήμαρτον αν βιάζεστε τόσο ρουταρε και βάλε ότι θες.
δεν έχεις ελληνική συσκευή και είσαι από χώρα που έχει κυκλοφορήσει η κιτ κατ.
Έχεις κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή δουλεύεις σε κάτι αντίστοιχο ε?
Πόσοι νομίζεις ότι έχουν "Ελληνική συσκευή",όταν κοστίζει 700 ευρώ και η αντίστοιχη από άλλες χώρες της Ε.Ε. κοστίζει 470;
Μιας και συζητάμε για το τηλέφωνο,τόσο απαράδεκτη φωτογραφική μηχανή έχω να δω από το Galaxy S.
Έχω μείνει υπερευχαριστημένος με τις φωτογραφικές των S2,S3,Note 2,του Note 3 όμως-ειδικά η εστίαση σε κοντινό θέμα-είναι απαράδεκτη.
εχει κάποια λίγα θέματα αλλά υπάρχει βελτίωση στην 4.4.2Συμφωνώ απόλυτα. Oύτε εμένα μου άρεσε η φωτογραφική του Note 3 (όπως επίσης και του S4)!!
Βλέπω ότι σου αρέσουν πολύ οι θήκες![]()
ναι θήκες έχω μπόλικες και τις αλλάζω. Αλλά απ όταν βρήκα μαϊμού TwelveSouth BookBook*για το note όπως αυτή που είχα στο iphone 4 και 4s έχω κατασταλλάξει.Ψαρωτική, είναι σα να κουβαλάς κανένα παλιό βιβλίο μαζί σου.
Φυσικά http://www.onu-mall.com/samsung-accessories/retro-book-style-bookbook-leather-case-for-samsung-galaxy-note-iii-n9000-with-card-slots-holder.htmlAυτή έχω και εγώ στο 5S. http://store.apple.com/uk/product/H...find=Twelve+South+BookBook+Case+for+iPhone+5s
Δώσε link για του Note.
Αύριο παραλαμβάνω... Μετά από 5 χρόνια σε iOS κάνω το μεγάλο βήμα.
Για πείτε τι θα χρειαστώ για την μετάβαση; Τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες με google contacts υποθέτω ότι θα τις πάρει αυτόματα έτσι; Από εκεί και πέρα αγορασμένες εφαρμογές από το itunes υποθέτω ότι δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν έτσι;
Θα χρειαστώ κάποιο ημερολόγιο υπάρχει κάποιο αξιόλογο; έχει η samsung κάτι μου να συνεργάζεται με την γραφίδα;
Καλορίζικο.Αύριο παραλαμβάνω... Μετά από 5 χρόνια σε iOS κάνω το μεγάλο βήμα.
Για πείτε τι θα χρειαστώ για την μετάβαση; Τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες με google contacts υποθέτω ότι θα τις πάρει αυτόματα έτσι; Από εκεί και πέρα αγορασμένες εφαρμογές από το itunes υποθέτω ότι δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν έτσι;
Θα χρειαστώ κάποιο ημερολόγιο υπάρχει κάποιο αξιόλογο; έχει η samsung κάτι μου να συνεργάζεται με την γραφίδα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.