[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Ποτέ ακριβη συσκευή χωρίς θήκη που να γυρίζει εστω και ελάχιστα περιμετρικα...
Για μενα είναι νόμος ....

Για εμένα το αντίθετο, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη συσκευή.
Με 55 σου αλλάζουν το bezel και το καπάκι, δηλαδή σχεδόν όσο κοστίζει μια καλή θήκη.

Μου έχει πέσει τρεις φορές, την μια σε αυτοκίνητο(έφυγε όλη η βάση), μια σε ξύλινο πάτωμα και η τελευταία φορά σε πλακάκια.
Δεν έπαθε το παραμικρό και πιστεύω να τρίτωσε, αν και η μεγάλη συσκευή φεύγει πολύ ευκολότερα από το χέρι.
Γενικά αντιπαθώ της θήκες.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Για εμένα το αντίθετο, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη συσκευή.
Με 55 σου αλλάζουν το bezel και το καπάκι, δηλαδή σχεδόν όσο κοστίζει μια καλή θήκη.

Μου έχει πέσει τρεις φορές, την μια σε αυτοκίνητο(έφυγε όλη η βάση), μια σε ξύλινο πάτωμα και η τελευταία φορά σε πλακάκια.
Δεν έπαθε το παραμικρό και πιστεύω να τρίτωσε, αν και η μεγάλη συσκευή φεύγει πολύ ευκολότερα από το χέρι.
Γενικά αντιπαθώ της θήκες.

Interesting....

Τιμές αντιπροσωπειας ή υλικού και το κανεις μόνος σου?

Αντιπροσωπείας.
Αν το κάνεις μόνος σου θα σου κοστίσει κάτω από 30 αλλά χάνεις την εγγύηση.

Μήπως υπάρχει στο Google Play (ή και σε άλλο market) κανένα ντεσιμπελόμετρο καλιμπραρισμένο για το μικρόφωνο του Note3?

Καλημέρα. Από προχτές είμαι και γω ένας αρνησίθρησκος, έδωσα το iphone 5 για το note 3. Στις 2 αυτές μέρες μου λείπει η ευκολία που έπιανα το 5, το γεγονός πως το έβρισκα λιγάκι πιο smooth στο scrolling και γενικότερα στην αίσθηση. Δεν θα μου λείψουν οι ίδιες ρυθμίσεις εδώ και χρόνια, ξενέρωσα με το ios7 όταν δεν υπήρχε η πρόβλεψη για data toggle στο swipe down menu και η πλήρης αδυναμία παραμετροποίησης. Είμαι λιγάκι μουδιασμένος με το integration του κινητού με το OS X που χρησιμοποιώ και δεν σκοπεύω να αλλάξω για κανένα λόγο( προς το παρόν δηλαδή...)
Αποφάσισα να πάρω το note για να πάρω την πρώτη μου γεύση από android κινητό στην πιο πλήρη του μορφή. Αν ήμουν ο Shaquile νομίζω θα ήταν το τέλειο κινητό. Σαφέστατα δεν είναι για χρήση με το ένα χέρι, κάτι που θα μου λείψει απ το 5άρι καθώς δεν νομίζω πως σε αυτό να είχε άδικο ο μακαρίτης ο Jobs. Το note είναι γρήγορο. Πόσο δεν ξέρω καθώς, όπως είπα, δεν είχα άλλο android πέρα από μια ταμπλέτα που φόραγε 2.2 και της έβαλα 4.0κάτι και δεν κάνει ούτε για δισκάκι σερβιρίσματος του καφέ. Έχω ενθουσιαστεί με το S-Pen και την αναγνώριση γραφής. Πριν πάρω το πρώτο iphone είχα το, κατά τη γνώμη μου, καλύτερο smartphone της προ iphone εποχής, το HTC TYTN 2 που επίσης είχε πενάκι αλλά..... Ε πλέον το πενάκι δουλεύει! Γράφω λέξεις με την όχι και τόσο καλλιτεχνική γραφή μου( πιο πολύ σε ορνιθοσκαλισματα γιατρού θα λεγα) και οι λέξεις εμφαμίζονται ολόσωστες!
Κατέβασα ένα παιχνίδι χτες, το NBA 2K14 για να δω πώς είναι να παίζεις στις 5.7 ίντσες. Δηλώνω gamer χαλαρός τα βράδια πριν κοιμηθώ ή στις χαλαρές ώρες που περιμένω έξω από οδοντίατρο κτλ.
Το παίξιμο σε μεγάλη οθόνη είναι κολακευτικό, ξεκούραστο και συνηθίζεται εύκολα αν και πάντα είχα στο μυαλό μου μη μου πέσει απ τα χέρια. Με χάλασε η θερμοκρασία που άρχισε να ανεβαίνει στα 2-3 λεπτά από το πάνω αριστερά μέρος του πίσω καλύμματος, κάτι που δεν έβλεπα στο iphone. Mε χάλασε επίσης η μέτρια ποιότητα του μεγαφώνου. Αγχώνομαι καθώς δεν ξέρω την μεταπωλητική αξία των "άλλων" τηλεφώνων. Μέχρι τώρα(και χαιρομαι γι αυτό) μπορούσα να πουλάω το iphone που είχα και είτε με επιδότηση ανά 18μήνες σε βαρβάτο πρόγραμμα unlimited είτε με συμπλήρωση ενός μικρού ποσού, είχα το καινούριο τηλεφωνο σε κάθε επόμενο μοντέλο που έβγαινε. Δεν ξέρω αν θα κρατήσω το note. Θα το δουλέψω, θα προσπαθήσω να το μάθω και να του δώσω μια και δυο και τρεις ευκαιρίες.
Συμφωνώ με όσους είπαν πως ποιοτικά υστερεί ενός iphone ή ενός HTC One, που για μένα είναι το ποιοτικότερο android κινητό. Το πλαστικό σε απομίμηση μετάλλου γύρω γύρω με τις αυλακιές με χαλάει αλλά ίσως δίνει grip. Η πλάτη είναι σίγουρα αποτυχημένη σαν σύλληψη, ιδίως οι ραφές. Να σημειώσω ακόμη το τραγικό, πως σε επίσκεψή μου σε μεγάλο κατάστημα τεχνολογίας, ο υπάλληλος στο γκισέ μου εκθείαζε το πόσο ωραίο δέρμα είχε το note.
Μου αρέσει, όμως η δυνατότητα να αλλάξω το κάλυμμα αυτό. Ίσως το κάνω. Σκέφτομαι, μάλιστα, να αγοράσω το Flip Case της Samsung. Νομίζω όμως πως κι εκεί κάτι τους ξέφυγε. Αν το τηλέφωνο πέσει με το κάλυμμα ανοιχτό, δεν προστατεύεται καθώς θα πέσει με την οθόνη κάτω, δεν υπάρχει προστασία αν είναι ανοιχτό, μόνο κλειστό προστατεύει.
Aυτά εν ολίγοις, όσο το χρησιμοποιώ θα βγάζω και συμπεράσματα. Εντύπωση μου κάνει επίσης πως τα push notifications που στο iphone ήταν πιο γρήγορα από το mail client του mac μου, εδω δουλεύουν ενίοτε. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Πρέπει να δω κάποια ρύθμιση;

TΟ ΝΒΑ 2Κ14 που το βρήκες?
Στο Google play βλεπω το ΝΒΑ 2Κ13

Last edited by a moderator:
Μμμμμμμμμμμμμμμμμ,χαρά στο τέστ...
Είμαι σίγουρος ότι άλλο Note έριχνε και άλλο σήκωνε από το έδαφος και φυσικά το iphonάκι αφού πληγώθηκε την πρώτη φορά είναι απολύτως λογικό να γίνει θρύψαλλα την τρίτη φορά.:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Σωστά!!

Επί της ευκαιρίας αφού μιλάγαμε για θήκες, ρίξτε μια ματιά εδώ, έχει ενδιαφέρον.
http://stores.ebay.co.uk/Genuine-re...32262013&_sid=744420543&_trksid=p4634.c0.m322
Προσωπικά την παρακάτω τη θεωρώ την πιο όμορφη θήκη, απλώς πρέπει να είναι μαϊμού. Η εταιρία βγάζει αξεσουάρ μόνο για προϊόντα Apple. Σε ένα iphone 4 που έχω εδώ και 3 χρόνια, όσο παλιώνει ομορφαίνει.
http://www.boxytech.com/bookbook-wallet-case-for-samsung-galaxy-note-3
TΟ ΝΒΑ 2Κ14 που το βρήκες?
Στο Google play βλεπω το ΝΒΑ 2Κ13

Συγγνώμη, ο δαίμων του πληκτρολογίου :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Πως σου φάνηκε σαν παιχνίδι?
Θυμίζει αυτό του iphone?
Βλέπω μέτριες κριτικές στο play.

Εγώ πάντως έχω πάθει γενικά πλάκα με τις θήκες της Spigen.

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3.html

Ειδικά με την Slim Armor View

gn3_case_slim_armor_view-smooth_black.jpg

Αλλά και την πανέμορφη Neo Hybrid σε κίτρινο.

gnote3_case_neo_hybrid-reventon_yellow04.jpg

Ειχα στο S4 την slim armor view.
Πολυ καλή αισθηση και προστασία, αλλα δυστυχως στο πλαι "κουμπωνει" δυνατά και δυσκολα κανεις flip με το ενα δαχτυλο.
Πιθανοτατα να εχει αλλάξει αυτο βεβαια σε αυτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Σωστά!!

Επί της ευκαιρίας αφού μιλάγαμε για θήκες, ρίξτε μια ματιά εδώ, έχει ενδιαφέρον.
http://stores.ebay.co.uk/Genuine-re...32262013&_sid=744420543&_trksid=p4634.c0.m322

Πως σου φάνηκε σαν παιχνίδι?
Θυμίζει αυτό του iphone?
Βλέπω μέτριες κριτικές στο play.

Γενικώς η αίσθηση στα παιχνίδια είναι λίγο κατώτερη του iphone 5. Δλδ λιγότερο άμεση απόκριση της οθόνης, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός

Εγώ πάντως έχω πάθει γενικά πλάκα με τις θήκες της Spigen.

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3.html

Ειδικά με την Slim Armor View

gn3_case_slim_armor_view-smooth_black.jpg

Αλλά και την πανέμορφη Neo Hybrid σε κίτρινο.

gnote3_case_neo_hybrid-reventon_yellow04.jpg
Με χαρά ανακοινώνω ότι σήμερα έδωσα παραγγελία για το note 3 (έρχομαι από iphone4,4s,5).To περιμένω πώς και πώς!!Είμαι ανάμεσα στις δύο θήκες που πόσταρες pontios, καμμία γνώμη? Επίσης πρέπει να δω αρκετά βιντεάκια tips & tricks :)
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για wireless charger, έχει κάποιος από το forum? Κανένα λινκ αγοράς?

Ανακοινώθηκε το GamePad, συμβατό με το Galaxy Note 3

Επίσημα διαθέσιμο και στη τελική του πλέον μορφή το νέο αξεσουάρ της Samsung για το Galaxy Note 3 και ο λόγος φυσικά για το GamePad (το είδαμε νωρίτερα σε δοκιμαστική έκδοση) με την βοήθεια του οποίου η εταιρία στοχεύει στην αναβαθμισμένη εμπειρία gaming.​

Το νέο GamePad περιμετρικά διαθέτει ένα μεταλλικό πλαίσιο, ενώ τα περισσότερα μέρη που το απαρτίζουν είναι πλαστικά. Ακόμη, δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι χρησιμοποιώντας δύο αναλογικούς μοχλούς, τέσσερα action buttons και D-pad. Στο πάνω μέρος διαθέτει επίσης δύο επιπρόσθετα πλήκτρα «σκανδάλες» ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν τα πλήκτρα on/off, select και start. Η διάταξη των πλήκτρων και του σχεδιασμού του νέου τηλεχειριστηρίου της Samsung, μας παραπέμπει στο γνωστό μοχλό που κατασκευάζει η Sony για την κονσόλα PlayStation 3, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το αξεσουάρ των νοτιοκορεατών έχει μικρότερες διαστάσεις και περίπου το ίδιο βάρος.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εταιρεία, το Samsung Smartphone GamePad είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές Galaxy συνδεδεμένες στην τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI ή AllShare Screen Mirroring για μία «μοναδική εμπειρία videogames στο καθιστικό σας». Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο gamepad θα είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή Android με προυπόθεση να ενσωματώνει οθόνη 4 έως 6,3 ιντσών, να υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth v3.0 ή κάποια νεότερη έκδοση και να «τρέχει» Android 4.1 ή κάποια πιο πρόσφατη έκδοση του mobile λειτουργικού της Google.

Ταυτόχρονα, θα λανσαριστεί μία νέα Mobile Console App για κάποιες συσκευές της κορεατικής εταιρείας. Από την πρώτη στιγμή θα υπάρξουν 35 συμβατοί τίτλοι παιχνιδιών, ανάμεσά τους τα Need for Speed: Most Wanted, Prince of Persia: The Shadow and the Flame, Asphalt8: Airbone, Modern Combat 4: Zero Hour και Virtua Tennis Challenge.

Πληροφορίες για την τιμολόγηση του Samsung Smartphone GamePad δεν υπάρχουν, αλλά μέσω της Samsung γνωρίζουμε πως για την ώρα το νέο χειριστήριο και η αντίστοιχη εφαρμογή είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης και κατά το προσεχές χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσουν σε περισσότερες περιοχές.

samsung-anakoinothike-gamepad-symvato-me-galaxy-note-3.jpg

[via]
(Send from Note 3)

Με χαρά ανακοινώνω ότι σήμερα έδωσα παραγγελία για το note 3 (έρχομαι από iphone4,4s,5).To περιμένω πώς και πώς!!Είμαι ανάμεσα στις δύο θήκες που πόσταρες pontios, καμμία γνώμη? Επίσης πρέπει να δω αρκετά βιντεάκια tips & tricks :)
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για wireless charger, έχει κάποιος από το forum? Κανένα λινκ αγοράς?

Σήμερα παρέλαβα την Neo Hybrid. Δεν είναι άσχημη αλλά καμία σχέση με αυτό που περίμενα. Ζήτησα να την στείλω πίσω και περιμένω. Γενικά πιο χοντρή από ότι ήθελα, το γύρω γύρω είναι πλαστικό σαν το καινούριο iphone και δεν μου αρέσει. Και τέλος για το πενάκι πρέπει να χώσεις το δάχτυλο μέσα.

Έχω παραγγείλει και αυτή εδώ http://www.netimes.com/shop/love-me...amsung-galaxy-note-3-p-5096.html?cPath=87_844 η οποία θα το κάνει γομάρι αλλά και μούρη. Θα δω εάν είναι καθόλου καλή.