[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Ναι ακριβώς. Δεν έχει καν mode για νυχτερινή φωτογραφία....

όταν έχει όμως φως, ο φακός του είναι εκπληκτικός για κινητό τηλέφωνο

Εντάξει ρε παιδιά, μήπως θέλετε και full frame σένσορα;; :flipout:

Κινητό είναι. Απορώ άνθρωποι της τεχνολογίας που είστε και να κάθεστε να βγάζετε φωτογραφίες και φωτό με το κινητό, επειδή βγαίνουν στα reviews και τα βγάζουν θεϊκά....

Μόνο για να βγάζω κανά ταμπελάκι από serial number το έχω το κινητό...
Οταν θέλω να κρατήσω βίντεο/φωτογραφία χρησιμοποιώ την κάμερα/dslr. Πάντα. Γελάω που βλέπω κάθε φορά στο σχολείο τους ασχετίδηδες* να βγάζουν βίντεο τις παραστάσεις των παιδιών (που υποτίθεται είναι διαχρονικό και δεν επαναλαμβάνεται) με τα κινητά και μάλιστα και σε όρθια θέση :flipout::flipout::flipout: , και γω σκάω με τρίποδο!

έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά για φακούς και εξοπλισμό για να τραβάμε με κινητά;;; ΕΛΕΟΣ.

*και μην μου πείτε ότι θέλεις μια περιουσία για να πάρεις μια υποτυπώδη HD κάμερα εν έτη 2014....

Τάσο δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, κινητά 3 χρόνων βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες νυκτός. Και σε γενικές γραμμές περιμένεις κινητό του 2013 να μπορεί έστω να εστιάσει και να μην βγάζει συνεχώς κόκκινο κουτάκι, με αποτέλεσμα αν πατήσεις το κουμπί, να βλέπεις μια θολή φωτό.

Ρε Τάσο έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν κουβαλάνε την κάμερα και την φωτογραφική μαζί τους όπου πάνε (εγώ συνήθως την ξεχνάω ακόμη και όταν "πρέπει" να την πάρω...:flipout:) οπότε το κινητό είναι το last resort μπας και τραβήξουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής σε καμία εκδρομή ή σχολική εκδήλωση.

Σόρυ παιδιά αλλά εγώ δεν ξεχνώ όταν παω εκδρομή ή σε σχολική εκδήλωση.

κι αν τυχόν δεν έχω προτιμώ να μην βγάλω τίποτα (και να τα έχω μόνο στο μυαλό μου). Ο λόγος είναι απλός: ποτέ δεν θα κάτσω να τα ξαναδώ.
ειδικά για βίντεο εδώ και με το τρίποδο κι αν κάνω κατά λάθος καμιά ξαφνική/απότομη κίνηση το κάνω edit και το σβήνω. Πόσο μάλλον να τραβώ βιντεο με το κινητό στο χέρι. Μου φαίνεται ότι κοροϊδεύω τον ευατό μου. Σας λέω ειλικρινά , προτιμώ να μην τραβήξω καθόλου.
Τα βιντεάκια από κινητό είναι μόνο δευτερολέπτων αν θέλω να δείξω σε κάποιον κάτι. ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΙΟ. Δεν πα να τραβάει και 10k :flipout:

Τασο και εγώ της ίδιας λογικής είμαι σε γενικές γραμμές, απλα η κάμερα του κινητού είναι μεγάλη ευκολία όταν θες να τραβήξεις αυθόρμητες σκηνές αν έχεις παιδιά.
Το δικό μου (iphone 5s) τραβα παρα πολύ καλο 1080p video για smartphone (σε 30 καρε) το οποιο σε πληροφορώ παίζει ωραιότατα στην plasma και στον προβολέα. Συν του ότι έχει και το slow motion των 120 καρε το οποιο δεν έχει η κάμερα μου.. ;)

Επροχθές μου ηρθε μια ειδοποίηση για αναβάθμιση λογισμικού(2η μετά την εγκατάσταση του kik kat).Την κατεβάζω τώρα και είναι 67,28mb.

Να κάνω και μια ερώτηση , στα SMS πως αλλάζουμε από κεφαλαία Ελληνικά σε μικρά το πληκτρολόγιο? Και μην μου πείτε με το βελάκι γιατί το πατάω και δεν γίνεται τίποτα , αντίθετα στα Αγγλικά έχει και κεφαλαία και μικρά...

Edit. Το βρήκα και απαντάω μόνος μου , ρυθμίσεις SMS/MMS και αλλαγή σε Unicode...

Last edited:
Δεν είμαι σίγουρος ποια θήκη είναι η καλύτερη S view η η κανονική χωρίς το παραθυράκι που πήρε ο Yperion?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν είμαι σίγουρος ποια θήκη είναι η καλύτερη S view η η κανονική χωρίς το παραθυράκι που πήρε ο Yperion?

Καλύτερη είναι όποια αρέσει στον καθένα περισσότερο. Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα γιατί θεωρώ ότι είναι πιο elegant.

Sorry ρε guys. Αλλά με έχει εκνευρίσει εδώ και πέντε ημέρες με τα wifi passwords. Έχει φτάσει στο σημείο να ξεχνάει του σπιτιού μου από το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί. Έχει δοθεί καμία λύση?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Sorry ρε guys. Αλλά με έχει εκνευρίσει εδώ και πέντε ημέρες με τα wifi passwords. Έχει φτάσει στο σημείο να ξεχνάει του σπιτιού μου από το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί. Έχει δοθεί καμία λύση?

Μετά το update σε 4.4.2 έκανες hard reset?
Αν όχι, επειδή είναι μεγάλη η αναβάθμιση χρειάζεται να το κάνεις για να διορθωθούν τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Μετά το update σε 4.4.2 έκανες hard reset?
Αν όχι, επειδή είναι μεγάλη η αναβάθμιση χρειάζεται να το κάνεις για να διορθωθούν τα οποιαδήποτε μικροπροβλήματα.

Ναι, εννοείται. Τα έσβησα όλα και τα πέρασα από την αρχή. Διάβασα ότι αν το εχεις root κάτι αλλάζεις και διορθώνεται αλλά σε μη root πάπαλα :) ρατσισμός